Suphelenmekte haklisiniz. Guzel, dikkat cekici bir kiz mi peki?Gerçekten bende anlam veremedim,birde mulakat çok saçma bi yerde oluyor hani ofis felan değilmiş annesinin söylediğine göre bi AVM de. Aklıma şey geldi bu cv kısmına resim de ekleniyor ya ne bileyim,insanoğlu iste.
evet cok kiskaniyorum.bobrekleri kaptircagin icin de tovbe tovbe bu kizin amaci farkli benxeAradım gitmek yerine az once kıskaniyorsuna geldi laf. Şuan bu kivamdayim:)))Eki Görüntüle 1754684
Hiç karışma benide dinlemiyor de çık işin içinden.Merhaba arkadaşlar. Benim bir tanıdığım var, kardeşim gibi benden küçük. (Başlıkta belirttiğim gibi komşumuzun kızı, okulda ki sınavlarına çalıştırıyordum,ordan tanışıklığım var.)
İşe çok ihtiyacı vardı, liseden mezun oldu. Seneye de üni. sınavlarına hazırlanmak, için para biriktirip ailesine yük olmak istemiyor .
Populer iş sitesinde hangi ilan denk gelirse başvuru yapmış.Geri dönüşler almış,biri yakın bir şehre çağırmışlar.
-Yerel bir kanalda muhabirlik yapması için, güvenmedim.Ne alakaydı? 18 yaşında çocuk ve bayan.Benden fikir alıyor genelde. Nerde kalacak,ne yapacak? İnanmadım. En azından daha liseden yeni mezun olmuş çocuk sayılacak yaşta eğitimi olmayan biri ve muhabirlik neyin kafasıydı merak ettim.Onun basvurması zaten hata,nasıl geri dönüş olabilir?
Teyit etmek için aradım açmadılar,ilanda yayından kalkmış:) Ailesinede soyledim,onlarda istemiyorlardı,neden söylemişim?O bana güvenmiş.Yaşına verdim ve anlattım sebebini. Tabi o ben bilirim kafasında. Artık söylemiyor.:)
Neyse annesi aradı şube içi yönlendirme yetkilisi olarak mülakata çağrılmış. Bana sordu bizi dinlemiyor,nedir bu iş ne yapcak felan dedi. Açıkcası hakim değilim konuya,web de pek bilgide bulamadım. Bana yardımcı olacak bayanlar var mı acaba?
Boş ver artık o zaman gitsin görsun yasamadan ogrenmeyecek kız zannediyor ki beni hemen gazeteci yaparlar halbuki bu işin okulunu okumuş binlerce insan var onlar bile is bulamiyorken bu kız nasıl muhabir olacak.Aradım gitmek yerine az once kıskaniyorsuna geldi laf. Şuan bu kivamdayim:)))Eki Görüntüle 1754684
Güzellik göreceli canım ama güzel bence . Erkek milleti işte,belli mi olur .Suphelenmekte haklisiniz. Guzel, dikkat cekici bir kiz mi peki?
evet cok kiskaniyorum.bobrekleri kaptircagin icin de tovbe tovbe bu kizin amaci farkli benxe
Ailesiyle konuşup engelleyin gitmesini, haberlerde neler neler görüyoruz, hiç mantıklı bir hareket değil, baştan aşağı saçmalıklarla dolu, niye söyledin diye çıkışması da yalan söylüyor izlenimi verdi bana.
Hayati boyunca pesinde mi olcaksin dedektif gibi.biz de olduk 18 yasinda ama boyle herseye atlamadik .sen yapacagini yapmissin bence daha fazla mudahale etme...
Hiç karışma benide dinlemiyor de çık işin içinden.
Boş ver artık o zaman gitsin görsun yasamadan ogrenmeyecek kız zannediyor ki beni hemen gazeteci yaparlar halbuki bu işin okulunu okumuş binlerce insan var onlar bile is bulamiyorken bu kız nasıl muhabir olacak.
Hangi liseden mezun meslek mi.
Calisabilecegi o kadar yer varken sitelerdeki şirket ilanlarina basvirmak neyin nesi? Bir alanda diplomasi bile yok 18yasinda. Marketlere girebilir, küçük pastane tarzi yerlere girebilir, bir tuafiye dukkaninda calisabilir, cevreden tanidik biri bulunur bir ise sokulur.
Kpss hazirlansa aslında daha güzel olur hem 2016 da kpss var bakarsın kazanır ama kız söz dinleyen birisi değil galiba.Güzellik göreceli canım ama güzel bence . Erkek milleti işte,belli mi olur .
Ben artık karışmıyorum.Anneme söylettim, annesine dedim beraber gitsinler de diye,ergenimiz ^ Anneea ya ben çocukmuyum yeea^ demezse. Bu ara iyi değil :)
Aradığım numarayıda sorgulattım da bilgileri kapalı çıkmıştı. Teyitte edemedim,çalışkan azimli de ailesi yüzünden gidemedi bu yıl ders çalısacak vakti yoktu. Artık bunaldı mı intikam hırsımı var anlamadım,sizin yüzünüzden der gibi kaçıs halinde.
Bende aynını dedim yegaaacım,Allah korusun yar ve yardımcısı olsun. Artık tek yapacağım şey bunu demek galiba.
Vicdan yapıyorum işte,ama bu tavrı aşırı itti beni. En son konusma şekli, bende 23/24 yasında insanım nereye kadar yetişebileyim.
Hayır, Anadolu lisesinden mezun,diyorum ya haber yapayım derken haber olacaktı engel oldum,aklıma geldikce geriliyorum ya. Birde neden söyledin tavri.
Ya yasadığımız il küçük pek iş imkanı yok ama bi kaç yer önerdim,olmazsa onları deneriz demişti işte.O değil Şu iş nedir hiç bilen bile yok,
Ah söyledim Ben kazanamam ,ders nasıl çalışayım tüm arkadaslarım kurumlarda ders alıyorlar. Öyle imkanı olsa üniye gider düşüncesinde.Çok üzülüyorum,annesinin psikolojik sıkıntıları da vardı,o hep yanındaydı onun da etkilendiğini düşünüyorum.Kpss hazirlansa aslında daha güzel olur hem 2016 da kpss var bakarsın kazanır ama kız söz dinleyen birisi değil galiba.
Keske ailesine soylemeseydiniz siz kotu olmussunuz ve belkide sizin sozunu dinleyecegi varsada artik dinlemeyecek
Bence sakin gitmesin o kadar iletisim fakultesi mezunu varken 18 yasinda hicbir vasfi olmayan birini napsinlar hic mi dusunmuyor..Bence bu konuyu bile okutturabilirsiniz ona
Bizim bilgimiz yok demesinler,bir daha olursa uyarsınlar istedimÜstü kapalı diyordu yada farklı ilde olduğunu söylemiyordu. Okutursam senin ne hakkın var kimsin beni anlatıyorsun demesi var,iyi değil aramızda.
bence peşini bırakmayın bugun onaysa yarın sizin kardeşinize kızınıza. 18 yaşındaki bi kız için em uygun iş markette kasiyerlik kuaförde çıraklık Vs olur gidipde bilgisiz bi kızı muhabir diye tövbe almazlar. bu arada tam deli çagında kız ajansa falan başvurmasın ailesi dikkatli olsun mülakatlara görüşmelere falan birlikte gitsinler. devir çok kötü malesef.Annesine üzülüyorum bir yanda da aman boşver diyorim ama içimi sıkıyor mevzu ya bişi olursa ve ben müdahale de gecikirsem diye.
Merhaba arkadaşlar. Benim bir tanıdığım var, kardeşim gibi benden küçük. (Başlıkta belirttiğim gibi komşumuzun kızı, okulda ki sınavlarına çalıştırıyordum,ordan tanışıklığım var.)
İşe çok ihtiyacı vardı, liseden mezun oldu. Seneye de üni. sınavlarına hazırlanmak, için para biriktirip ailesine yük olmak istemiyor .
Populer iş sitesinde hangi ilan denk gelirse başvuru yapmış.Geri dönüşler almış,biri yakın bir şehre çağırmışlar.
-Yerel bir kanalda muhabirlik yapması için, güvenmedim.Ne alakaydı? 18 yaşında çocuk ve bayan.Benden fikir alıyor genelde. Nerde kalacak,ne yapacak? İnanmadım. En azından daha liseden yeni mezun olmuş çocuk sayılacak yaşta eğitimi olmayan biri ve muhabirlik neyin kafasıydı merak ettim.Onun basvurması zaten hata,nasıl geri dönüş olabilir?
Teyit etmek için aradım açmadılar,ilanda yayından kalkmış:) Ailesinede soyledim,onlarda istemiyorlardı,neden söylemişim?O bana güvenmiş.Yaşına verdim ve anlattım sebebini. Tabi o ben bilirim kafasında. Artık söylemiyor.:)
Neyse annesi aradı şube içi yönlendirme yetkilisi olarak mülakata çağrılmış. Bana sordu bizi dinlemiyor,nedir bu iş ne yapcak felan dedi. Açıkcası hakim değilim konuya,web de pek bilgide bulamadım. Bana yardımcı olacak bayanlar var mı acaba?
Ben güvendiğim birine söyledim dayanamadim yine, saatini ogrendik o gidecek hem tanıyamaz aksi durumda zaten güvende olmuş olucak ,içim rahat suan.Gerci dogru elinden geleni yapmissin sen.Dogru diyorsun ya haklisin zaten anlayisli birisi olsa boyle davranmaz sonucta 18 yasta az degil yani akli eriyor her seye.Sen icini ferah tut canim elinden gelen her seyi yapmissin ama is gorusmesine giderken bence ailesinden 1 2 kisi uzaktan izlesin.Kiz tek gorussun kendi annesi babasi falanda 1 2 masa arkaya otursunlar gizlice takip etsinler
Hemde nasıl , sosyal medya hakkında da uyarmstm kapat derslerine odaklan diye dinledi şükür . Arkadaş çevresi birde o yas civari bi karis hava akillari .Kafasina girerlerse zaten ben bile engel olamam.bence peşini bırakmayın bugun onaysa yarın sizin kardeşinize kızınıza. 18 yaşındaki bi kız için em uygun iş markette kasiyerlik kuaförde çıraklık Vs olur gidipde bilgisiz bi kızı muhabir diye tövbe almazlar. bu arada tam deli çagında kız ajansa falan başvurmasın ailesi dikkatli olsun mülakatlara görüşmelere falan birlikte gitsinler. devir çok kötü malesef.
Güvendiğim biri var onu yönlendirdim gizlice gidecek inşallah dediği yerdir doğru söylemiştir.Nazenins is görüşmesine annesi ile gitsin en guzeli
Nasil memnunmuydunz nasıl bi süreç içinde çalıştiniz.Doğruysa ve güven verici yerse içim de rahat edecek.bankanın ilanımıydı bende çağırılmıştım gelen müşterilere tabletle gösteripnetten işlem yapmaya yönlendirmeye çalışıcak böylece bankanın yükünü hafifletcekler.
Ailesi habersiz kalmasın istedim bana sorup duruyorlardi bende hani ben sürekli onunla değilim takip edin temkinli Olun dedim. Anlatsamda beni geri itiyor ben engelliyorum gibi,hani bende yardimci olmak istiyorum lakin benim de kendi Yaşantım var sorumluluklarim var ben ona rağmen yardimci olmak için uğraşıyorum. Aslında haber de bekliyorum olursa inşallah burs imkanı sağlanacak.Dua edin kızlar. Herkes çok sağolsun sizlerde dahil yardimlarinizi esirgemediniz.Guvenmemekte haklısın ama keşke ailesine anlatıp kizin guvenini kaybetmek yerine kıza durumu güzelce aciklasaydin. En azından sana danisiyomus ya simdi hic kimseye danışmadan istedigini yaparsa
Bir kere nem kapmış artık ne yapsanız size asla güven duymazMerhaba arkadaşlar. Benim bir tanıdığım var, kardeşim gibi benden küçük. (Başlıkta belirttiğim gibi komşumuzun kızı, okulda ki sınavlarına çalıştırıyordum,ordan tanışıklığım var.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?