Komşumuzun Kızı ?

Bir kere nem kapmış artık ne yapsanız size asla güven duymaz
keyfi bilir ya bu tür insanlara napsan olmaz. bir musibet bin nasihatten iyidir. koruyup kollamaya çalıştıkça suçlu oluyorsun ya çok fena bir duygu. havan kime diyip dövecen aslında da işte. ne hali varsa görsün bence. nasılsa kendisi doğru yolu bulur. bulmazsa da kendi seçimi.

Ailesinin bizi dinlemiyor kısmı nedir ya, ailem hayır dedimi bizde iş biter ,dinlememek ne demek kim ebeveyn o evde onu bi oturtsunlar önce.

Bosvermeyin.sagda solda tuzaga dusurulen genc kiz haberlerini duyunca ah vah yapiyoruz.o daha cok genc.sizi bi nebze dinliyorsa konusun derim

Şuraya biraz cahil cesareti biraz da ergenlik biraz da damarında durmayan kan aileden bağımsız yaşama fikri ve özgrülük olduğunu sandığı tuhaf bir hayat tarzı çizelim bakayım hımmm oldu tam bir gözü kara genç kız herşeyi yenebileceğini dağları devirebileceğini zanneden profili yaptım. Allah korusun ya siz doğru olanı yapmışsınız ben olsam üstüne giderdim ama sizin eliniz kolunuz bağlı tabii yalnız sabrınızı takdir ettim arkadaşım. İnşallah kötü şeyler olmaz.

senin başına patlamasın dikkat et iyilikten maraz doğar kızın tepkisi bile saygısızca geldi bana arana mesafe koy derim

çağ değişti ya bende 18 yaşındayım siz eskimediniz tabiki ama ortam değişti

Baskıcı olmamakla kontrol altında tutabilmek arasında gidip gelen ebeveynler için ne zor bıraksa uçacak sıksa kaçacak ne yapsın o anne baba değil mi ?

Bence bu tur isler cok sakincali. Referanssiz hic bir yere girmeyecek.
Girsin bir markete,1300 tl falan alir. O da.1 yılda masraflarini karsilar. Gecici is değil mi sonucta

Baskıcı olmamakla kontrol altında tutabilmek arasında gidip gelen ebeveynler için ne zor bıraksa uçacak sıksa kaçacak ne yapsın o anne baba değil mi ?
bu çok küçükken verilmesi gereken bir şey insanları aileler belirli bir yaşa kadar yetiştirir belirli yaştan sonra insan kendini yetiştirir mesela bu olaylar olduğunda değilde bunlar olmadan terapi gibi konu açıp arkadaşça konuşmak çok daha iyi gelir bence şimdi yapılması gereken senin kararın neolursa olsun arkandayız ama biz senin için en iyisini istiyoruz diyerek konuya girmek ondan gerekli açıklamalar beklemek neden bu işe bağlı kaldığını öğrenmek olacaktır baskı değilde arkadaş gibi konuşmak amaçlanmalıdır

Muhabirlik öyle kolay değil ben 1 sene ugrastim olmadı o öyle 18 yaşında sip diye olamaz.

Ailesinin bizi dinlemiyor kısmı nedir ya, ailem hayır dedimi bizde iş biter ,dinlememek ne demek kim ebeveyn o evde onu bi oturtsunlar önce.

Babası sorumsuz,annesinin psikolojik sorunları var ya nasıl desem böyle söz geçirecek kıvamda değiller.

Bosvermeyin.sagda solda tuzaga dusurulen genc kiz haberlerini duyunca ah vah yapiyoruz.o daha cok genc.sizi bi nebze dinliyorsa konusun derim

Suan arkadasımdan aldım haberini,mulakata gitmiş ve grupta varmış. 10 kişi kadar var o bekliyor dedi.

Çok sağolun, inşallah bakalım neler olacak beklemedeyım bende.

senin başına patlamasın dikkat et iyilikten maraz doğar kızın tepkisi bile saygısızca geldi bana arana mesafe koy derim

Nasıl bir hal aldıysak, yardımcı olmak isteyen,akıl veren insana bile çekemiyor,kıskanç muamelesi görüyor.

Annesi kendi derdinden onu göremez,baba da sorumsuz.Emin olun bi kere okula nasıl durumu diye gitmemişlerdir.
Zor bir durum ya,konusurduk bazen yasama isteği bile sıfırlanmıştı.Hayatta hep baskalarının sanslı olusunu vurgulardı.

Bence bu tur isler cok sakincali. Referanssiz hic bir yere girmeyecek.
Girsin bir markete,1300 tl falan alir. O da.1 yılda masraflarini karsilar. Gecici is değil mi sonucta

Değilmi,söyluyoruz ben bakım bulamazsam orayada bakarım felan dedi.Utanıyor mu,bilmiyorum gençlik kafası işte,arkadaşlarından cekincesi olabilir.

Evet ama daha kendilerini yetiştiremeyen insanlar çocuk yapıp büyümeye bırakıyor.Keşke dediğiniz gibi olsaydı.

Muhabirlik öyle kolay değil ben 1 sene ugrastim olmadı o öyle 18 yaşında sip diye olamaz.

Burdaki bir arkadaş da açıkladı o iş olayını,öyle de bişi değilmiş.Muhabirliğin yanından geçmez yani. Birde il dışı 18 yasında gideceğim düşüncesi.Ki ben bile 24 yasındayım aileme söyleden surdan suraya gidemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…