Komşumuzun oğlunu görünce selamlaşayım mı,yoksa tebessüm mü edeyim?

bence ilk etapda konuşma hemen çok istekli oldugun gıbı bır anlam cıkabılır ama hafıfce tebessum ederek hem karsı tarafa cesaret verırsın hemde olculu bır bıcımde yesıl ısık yakmıs olursun

Normalde bir komşunla karşılaştığında nasıl tepki veriyorsan öyle davranmalısın bence.
Tabi ki merhabalaşmalısın.

Ya kızlar gercekten harikasınız hemen cevap verdiniz gercekten cok tşk ederim:)
Ama ben iyice kararsız kaldım hiç tanısmıyoruz kı deli olacagum valla nerden basıma sardılar

Selam verebilirsiniz. Zaten önce hanımlar selam verir.

Ama uzun süre denizde olacak biriyle de ciddi bir ilişkiye girmeden önce iyice düşünmek lazım bence.

Hayırlısı olsun............

bence şöyle bi gülümse geç ağırdan sat kendini madem oda haberdar o konussun çok istiyosa

Selam verebilirsiniz. Zaten önce hanımlar selam verir.

Ama uzun süre denizde olacak biriyle de ciddi bir ilişkiye girmeden önce iyice düşünmek lazım bence.

Hayırlısı olsun............

aslında cok iyi bir yere degındınız bu konudada cok kararsızım.. ama su an bahsederken bile kalbim pır pır yerınden cıkıcak gibi :)

Onlar sizi yakıştırıyor diye kendini kaptırıp onunla sevgili olmayı düşünmüyorsun di mi?

Onların yakıştırmasıyla alakası yok çocuk hoş biri etkilendim tanımak istiyorum diyorsan gülümseyerek selam verebilirsin. Tanımadığın birine daha fazla bir şey yapamazsın çocuk da seni beğenirse adım atar zaten..
He ama bu durumda benim aklımda hep onlar yakıştırdığı için çocuk bana baktı yoksa belki bakmazdı diye bir düşünce kalır hep..

Yok ben o çocukla bir şey düşünmüyorum diyorsan tanıştırılmayı bekle...

Senin ne istediğini bilemediğim için 3 farklı seçenek sunuyorum.. Seç beğen al:97:

Sanırım cok haklısın onun benı bıldıgınden emınde degılım acıkcası bu yuzden korkuyorum selam verıp konusmaktan

bence şöyle bi gülümse geç ağırdan sat kendini madem oda haberdar o konussun çok istiyosa

lemona katılıyorum madem haberdar ondan bekle ılk cıddı adımı zaten adam subaymıs bak havalıdır o sende ıyıce havalandırma heyecanını anlıyorum ama tecrubelı bırı olarak bunu yavsıye ederım kacan kovalanır derler

bence de gülümseyip selam ver sadece. daha fazlasını ondan beklemelisin.

Bence onu fark edince ilk bi bakmayın sonra başınızı kaldırıp gülümseyin başınızı cevirip yürüyün yani en azından göz göze gelmiş olursunuz ve belki etkilenirsiniz ? Yani sonuçta bu sadece fotoğraflardan olacak bi şey değil belki de büyüklere bile gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…