Merhaba kızlar size bir konu hakkında danısmam gerekıyo belkı okuyunca güleceksiniz bana, ama yinede samımıyetınızı guvenıyorum ve bı fıkrınızı danısmak ıstedım. Ben 24 yasındayım bizim alt komsumuzun bir oglu var 26 yasında kendisi denız subayı sanırım uzun sure denızlerde calısıyo.komsumuz kaynanası falan benı ogullarıyla cok yakıstırıyorlar benı cok severler ve overler bende severım komsumuzu . Sanırım ogullarınında bu yakıstırmadan haberı var .ben kendısını gordum yüzyüze hiç konusmuslugumuz yok ama resımlerınden fln hos birisine benzıyo acıkcası ben duygularımdan da emın degılım. Şimdi gelmiş ve evde sizce onunla karsılastıgımda ne biliyim apartmanda falan karsılastıgımda nasıl tepkı verıyım merhaba dıyıp konusayım mı yoksa hafif bi tebessümle gecıyım mı yanından ne dersinizz
Tebessüm ederek selam verebilirsin.. Hem bu saygıdan ötürüde gerekli olan bişey zaten.. :)
Normalde bir komşunla karşılaştığında nasıl tepki veriyorsan öyle davranmalısın bence.
Tabi ki merhabalaşmalısın.
Tatlım komsusuna gire değişiyor valla :) ama bu durum bıraz daha farklı yanı nasıl desem :)
Selam verebilirsiniz. Zaten önce hanımlar selam verir.
Ama uzun süre denizde olacak biriyle de ciddi bir ilişkiye girmeden önce iyice düşünmek lazım bence.
Hayırlısı olsun............
Onlar sizi yakıştırıyor diye kendini kaptırıp onunla sevgili olmayı düşünmüyorsun di mi?
Onların yakıştırmasıyla alakası yok çocuk hoş biri etkilendim tanımak istiyorum diyorsan gülümseyerek selam verebilirsin. Tanımadığın birine daha fazla bir şey yapamazsın çocuk da seni beğenirse adım atar zaten..
He ama bu durumda benim aklımda hep onlar yakıştırdığı için çocuk bana baktı yoksa belki bakmazdı diye bir düşünce kalır hep..
Yok ben o çocukla bir şey düşünmüyorum diyorsan tanıştırılmayı bekle...
Senin ne istediğini bilemediğim için 3 farklı seçenek sunuyorum.. Seç beğen al:97:
bence şöyle bi gülümse geç ağırdan sat kendini madem oda haberdar o konussun çok istiyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?