Komşumuzun oğlunu görünce selamlaşayım mı,yoksa tebessüm mü edeyim?

Arkadaşlar çok doğru bir noktaya değinmişler.
Komşunuzun ve kayınvalidesinin dolduruşuna gelip bu işe sıcak bakma.
Önce hislerinden emin ol. Komşunuzdan çok etkilenmemeye çalış.
Yalnızca seçilen değil aynı zamanda seçen de olmak güzeldir.

Ama bir "merhaba" da hiç bir zarar yok. Ne var ki komşuya merhaba demekte.
Çok doğal bir davranış. Asıl tebessüm etmek garibime gitti benim.
Ortada fol yok yumurta yok. Nazlanır gibi...

arkadaşların bahsettiği şuh bi gülümseme değilki gülümsemeden gülümsemeye fark var

Bitaneciklerim ama söyle bir durum var bız bu evımıze daha yenı tasındık 1 sene olmadı yanı o bu bır sene ıcınde evde anca 1 ay fln durmustur benı gorup gormedıgınden bılıp bılmedıgınden emın degılım yanı sımdı hıc konusmuslugumda yok ben konusurum o sapsal gibl suratıma bakarsa hönk dıye kalırım oracıkta :):):) bide cekıngen bır ınsanımdır su yasıma kadr hıc dogru durust bı ılıskım olmadı cokda cekınıyorum acıkcası :/:):)

sarı lalecım bence de ılk once gaza gelıp gelmedıgınden emın ol bunun ıcın yapabılecegın ılk sey de bahsettıgın kısıyı gordugunde neler hıssedecegın karsılastıgınızda goz goze gelırsenız tebessumle karısık bır selam verırsın tabı merhaba ben sarı lale gıbı degılhem karsındakının tavrını olcmus olursun hem kendı duygularından daha emın olursun ayrıca komsuya verılen selamdan da hıcbır zarar cıkmaz

hafif bir tebessüsmle merhaba hoşgeldinde kusura bakma içerde az işim vardı felan yap kaçma taktiğinini kullan :)

arkadaşların bahsettiği şuh bi gülümseme değilki gülümsemeden gülümsemeye fark var

Ben de zaten şuh bir gülümseme anlamadım. Zaten şuh bir gülümseme nazlanma olmaz ki aksine davet etmek olur.
Ben tavsiye edildiği gibi utangaç bir gülümsemeden bahsediyorum. Gülümseyip başını çevirmeler falan çok gereksiz bence. Doğal olmakta fayda var. Çünkü ortada belli birşey yok. Sadece büyükler yakıştırmış. Belki o gencin de aklında başka birisi var, sevgilisi vardır belki kimbilir? Büyükler bilmiyordur. (Moralini bozmak için söylemiyorum ama hayal kırıklığı da kötüdür her şeye hazırlıklı olmak gerekir.)

Bu noktada anlamlı gülümsemeler, utangaç tavırlar, nazlanmalar falan hiç hoş kaçmaz hatta gülünç olur.
Ama gayet normal ve medeni bir şekilde merhaba denilebilir. Hal hatır da sorulabilir.
Karşı tarafın tavırları doğrultusunda zaten belli olur işin rengi.

Son düzenleme:
Herseyi bir kenara birakin ve komsuluk namina bir guleryuz, bir selam verin.

sakın pijamayla çöp atmaya falan çıkma denk gelirseniz ilk izlenim açısından çok kötü bi durum olur

Son düzenleme:
aahhhh ahhhhne güzel heyecanlar bunlar... bence hafif tebessüm yeterli olucaktır. hadi bakalım hayırlısı olsun

canım bence hiç yüz verme. zaten tanımıyormuşsun ne diye selam vereceksin ki. dünden istekliymiş gibi görünürsün. ağırlığını korumalısın. kısmetse olur. yüz vermezsen daha çok ilgisini çekersin. kaçan kovalanır

cocugunu belki her limanda bi sevgilisi var onlamı ugrasıcam da diyebilirir...

ben olsam ruh halime göre davranırım :) sende öyle yap doğal ol.. bak önce çocuktan ne elektrik alıyosun..çocuğun umrunda da olmaya bilrsin başka limanda sevgileri de olabilir diger kızların sölediği gibi sizi tanıştıran olursa oğlumm kardeşim abim vs diye hımm öle mi merhaba de hafif kafaı salla çocuğa göz ucuyla bak.hafif tebessüm ett ve hemen ordan uzaklaş :))))
zaten o dk. sonra seni beğenirse o da senle konuşmaya çalışır. limanda sevgilisi varsa zaten oralı bile olmaz

Sanırım tamda böyle olucak artık duruma gore yapcez bişiler :):) bu arada facebookta ilişkisi yok yazıyooooo yihhuuuuuuuuuuuu yuppiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…