Çok kez söyledim oda biliyor ama yok illede seviyorum diyorAl karşına konuş
Eski manitami unutamadim de
Net ol
Çok kez söyledim oda biliyor ama yok illede seviyorum diyor
Ya hiç yüz vermedimde ben ona hep bir arkadaş olarak yaklaştım ama o bunu bile umut vermek olarak algilamisBu kadar yüz bulmuş ise gitmez ki. Annesi bile gelinim diyor ise uzaklaştırmak pek kolay olmaz dkye düşünüyorum. Ailenize söyleyin bu durumdan rahatsız olduğunuzu onlar konuşsun. Sizi dikkate alacağını düşünmüyorum..
Oda 18 yaşında falan ya ailemde konuşuyor tabi açık açık değil ama gerektigi yerde alttan alttan söylüyor ama anlamıyor kendini bizim aileden biri olarak görüyor artık onu arkadaş olarak seviyorum ama ben ona her iyi davrandığım da farklı noktalara getirip umutlanmaya başlıyor anlasın diye dovdum küfür ettim evden kovdum ama yok vazgeçmiyor. Kendimede kızıyorum neden sevemiyorum diye çünkü çocuk 4/4luk çok karakterli bir insan ailesi olsun kendisi olsun falan ama olmayınca olmuyor işteO zaman ailen konussun. Bu çocuk kaç yaşında.
Bu yüzü benden almadı heralde, babası bile gelinim diyor sürekli vakit geçiriyormuşsunuz daha ne olucaktı
Yemiyorum çünkü kovsam da gitmiyor falan filanları bana neden kimse yapışmıyorBibi çok sert giriş yaptın :) ablası
Ya haklısınız da ben ona hep arkadaş niyeti ile yaklaştım ona umut verecek hiç bir harekette bulunmadım hep aramızda bı mesafe oldu vazgeçsin diye eski sevgilimle fotoğraflarımı gösterdim hep ama çocuk takmış kafaya vazgeçmiyor kararsızım işte görüşsem umutlaniyor görüşmesem üzülüyor ne yapacağımı bilmiyorum iki turlude vicdan azabı çekiyorumBu yüzü benden almadı heralde, babası bile gelinim diyor sürekli vakit geçiriyormuşsunuz daha ne olucaktı
Yemiyorum çünkü kovsam da gitmiyor falan filanları bana neden kimse yapışmıyor
Yok ya öyle polis falanfazla olur benden uzak durmasını sağlayacak bişey istiyorumÇocukla bu konu hakkında konuşma.
Git ailesine de ki sizinle bir sıkıntım yok ama eğer oğlunuz bir daha evime gelir, bana mesaj atar veya ararsa polise şikayet edeceğim.Hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım de.
Eğer devam ederse git savcılığa.
Hiç sevmem arsız insanları
O da doğru napsınlar bizi 19luklar varkenBizim yaşımiz geçti ya ondan mi ki
Bana da kimse yapismiyi
Yazıcaktım yapmaz bunu diye çünkü çokda şikayetçi değil benceÇocukla bu konu hakkında konuşma.
Git ailesine de ki sizinle bir sıkıntım yok ama eğer oğlunuz bir daha evime gelir, bana mesaj atar veya ararsa polise şikayet edeceğim.Hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım de.
Eğer devam ederse git savcılığa.
Hiç sevmem arsız insanları
O da doğru napsınlar bizi 19luklar varken
Yav sanırım senin empati kurma gibi biseyin yok yada sende vicdan denen bir duygu yok. 3 senedir çocuk benim için ağladı benden vazgeçsin diye herşeyi yaptım her yolu denedim kötü davrandım başka erkeklerle fotoğrafımi attım sırf benden uzak dursun üzülmesin ama vazgeçmiyor bende mecbur görüşmeye devam Edip kendimden soğutmaya çalışıyorum artık ben değil o benden sogusun ki uzulmesn diye sen hala şikayetçi değil diyorsun?Yazıcaktım yapmaz bunu diye çünkü çokda şikayetçi değil bence
Siz diyeceksin yavrucum 35 yaşında kadın var karşındaYav sanırım senin empati kurma gibi biseyin yok yada sende vicdan denen bir duygu yok. 3 senedir çocuk benim için ağladı benden vazgeçsin diye herşeyi yaptım her yolu denedim kötü davrandım başka erkeklerle fotoğrafımi attım sırf benden uzak dursun üzülmesin diye sen hala şikayetçi değil diyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?