Komşunun Çocuğu :(

senin annen baban nw bicin insanlar biraz agir oldu ama ortada fol yok yumurta yokken ve siz istemiyorken ve bence yasinda kucuk adamin biri gelinim kadinda ayni oglanin biri vantuz gibi yapismis size baban tepki göstermiyor mu hop ne oluyo diye benim babam olsa evden kovae bir daha muhatap olmaz valla boyle komsularla.
kusura bakma agir konustum annen babanla ilgili kusura bakma artik.

Bazı insanlar oyledir; selam verirsin aa beden hoşlanıyor der. O üzülecek diye düşünüp geri adım atma. Ve evet anlamaz zaten onunla konuşup zaman harcama hic. Ilerde is daha ciddiye falan biber kotu olur yani.

Komşunun çocuğu diyince bi gülme tuttu
Öhm,neyse.

Madem sen uzak tutamıyorsun, babanı devreye sok. Bir çok kişi bunu demiş zaten. Yaptın mı bu şekilde merak ettim? Arkadaş, dost olarak bile görme ki umut etmesin çocukcağız.

ne yap et onlemini al valla sonradan isler arap saci olmasin. biz sana gelin dedik sende oglumuza yuz verdin ne simdi bu ayaklar durumu olmasin.

Sen sevmeye başlamışsın bile haberin yok.:))))

Konu sahibesi bu durumdan sizin gibi hissetseydi bu denli komşu çocuğu için dört dörtlük çok iyi yada bu yaklaşımlarını hoş görmezdi.

Ayrılman gerekiyor diyorum ve sessizce uzaklaşıyorum.

ailenle konuş eve almasınlar komşuyu da çağırmasınlar

ortam iyice laçka olmuş gelinim muhabbetine ailen tepki vermedi mi

ne yap et onlemini al valla sonradan isler arap saci olmasin. biz sana gelin dedik sende oglumuza yuz verdin ne simdi bu ayaklar durumu olmasin.
bu isin sonu kiz yarin baska birini sevdigi zaman. o aile bu kiz bizim oglanla sozlu gibiydi der cikar isin icinden. o aile diyordur sagda solda allah bilir bu kiz bize sozlu diye.

Ön yargı işte sizinkisi ailem zaten tepki vermişti o günden beri deniyorlar ve görüşmeleri az çok kisalttilar

Yahu nesi onyargi. Anlatmissin iste hata sende. Hadi cocuk asik anasi babasi sana ne yuzle, ne cesaretle gelinim diyo? Ben nerden sizin gelininiz oluyorum? demiyo musun? Ki bence demiyosun, aksine begenilmek hosuna gidiyo.
Eger gercekten rahatsiz olsaydin emin ol coktan bu isi halletmistin.
Komsunun oglu beni buralarda konu acacak kadar bogacak, ailesi de goz yumacak babam valla ne yapar adami.
Senin anlatis tarzin hosuna gider gibi, cocuk ilgiyi cekse uzuleceksin bile belki. Egonu devre disi yaptiginda emin ol kurtulursun.

+1
cok sagol. agzina saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…