Komşunun fincanı kırıldı

matilda1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2023
2.656
2.374
63
Kızlar geçen komşudan ödünç fincan almıştım evde misafir vardı diye bugün geri götürecekken poşetin altı delindi düştü kırıldı aynısından alıp vereceğim söylemeli miyim kırıldığını yoksa ses etmeyeyim mi dha öncede kızım onun evinde çerçeve kırmıştı aldım götürdün ay ne gerek vardı falan dedi bilmiyorum çok kötü hissettim

Evinize ilk defa mi misafir geliyor ya şu komşudan da bisey istemenin bi siniri olur fincan istemek nasil bisey ya😄 Tabi ki yenisini almalisiniz ama yeni aldiniz diye kadinin verdiği fincan otomatik olarak sizin olmuş olmuyor yani soylemeniz gerekir kirildigini.

Valla isteyen linçlesin de birilerinden bişey isteyen insanlar bana çok garip geliyor ya

Alt tarafı fincan yani ne bileyim çay bardağı , çay kaşığı da iste bari
ne gerek var yahu bir fincan için milletin kapısına gitmeye,ne varsa evdekinden ver misafirine yoksa da gidip al, o da muhtemelen ayıp olmasın diye veriyordur bak kırılmış duysa canı sıkılacak

Emanetin gtü ağır olur derler öyle de oluyor valla,ne kimsenin kapısına gidip bişey isterim ne de veriririm,geçen gün de evinde eşya kırmış kızınız tamam bilerek kırmamıştır elbette ama ayıp yani şimdi fincan da kırılmış illa insanı uzaklaştıracak şeyler yapılıyor bu komşuluk ilişkilerinde,eşyasını alıp verin muhtelemen birdaha bişeyini vermez ,siz de almamayı öğrenirsiniz belki

Eskiden olsa nolcak alt tarafı bı fincan derdim ama şuan fiyatları aşırı pahalı.o yüzden yenisi alın ve söyleyin ki size bı daha biseyini vermesin.
Ayrıca finciani niye aldınız içine bişey mi koydu

Kızlar geçen komşudan ödünç fincan almıştım evde misafir vardı diye bugün geri götürecekken poşetin altı delindi düştü kırıldı aynısından alıp vereceğim söylemeli miyim kırıldığını yoksa ses etmeyeyim mi dha öncede kızım onun evinde çerçeve kırmıştı aldım götürdün ay ne gerek vardı falan dedi bilmiyorum çok kötü hissettim
Komşudan ani olur tuz istersiniz. Azcık un dersiniz falan da fincan ne alaka. Kalabalık misafir vardı sanırım. Ayrıca poşete niye koydunuz ki. Düşmese dahi birbirine çarpıp gene kırılması büyük olasılık.

Evinize ilk defa mi misafir geliyor ya şu komşudan da bisey istemenin bi siniri olur fincan istemek nasil bisey ya😄 Tabi ki yenisini almalisiniz ama yeni aldiniz diye kadinin verdiği fincan otomatik olarak sizin olmuş olmuyor yani soylemeniz gerekir kirildigini.
Sen fincan diyorsun bizim karşı karşı komşu salon masa sandalye istedi onuda kirip getirdi var böyle insanlar şaşırmıyorum

Komşudan fincan niye ödünç alınır ki? Ayrıca fincanı poşetle mi geri veriyosunuz?
Gidin aynısından alın verin kadının fincanını, bir daha da kimseden bir şey almayın

birebir aynisini bulduysan soylemesen de olur bence
ama bazi farklari varsa soyle mutlaka. taneyle de alma kutuyla al, paketi verirsin

Back
X