- 18 Haziran 2018
- 2.067
- 3.043
- 133
- 34
Masa sandalyeyi mi verdinizSen fincan diyorsun bizim karşı karşı komşu salon masa sandalye istedi onuda kirip getirdi var böyle insanlar şaşırmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masa sandalyeyi mi verdinizSen fincan diyorsun bizim karşı karşı komşu salon masa sandalye istedi onuda kirip getirdi var böyle insanlar şaşırmıyorum
Alıp vermelisinKızlar geçen komşudan ödünç fincan almıştım evde misafir vardı diye bugün geri götürecekken poşetin altı delindi düştü kırıldı aynısından alıp vereceğim söylemeli miyim kırıldığını yoksa ses etmeyeyim mi dha öncede kızım onun evinde çerçeve kırmıştı aldım götürdün ay ne gerek vardı falan dedi bilmiyorum çok kötü hissettim
Annemin evinde evet düğünleri vardı istemişler annemde kimseye hayır diyemez oldu yaniMada sandalyeyi mi verdiniz![]()
Ne diyim ki komşuyu burda haklı buldumAnnemin evinde evet düğünleri vardı istemişler annemde kimseye hayır diyemez oldu yani
Aynen ben fincan yoksa çay bardağına koyar veririm de komşudan istiyememValla isteyen linçlesin de birilerinden bişey isteyen insanlar bana çok garip geliyor ya
Alt tarafı fincan yani ne bileyim çay bardağı , çay kaşığı da iste bari
ne gerek var yahu bir fincan için milletin kapısına gitmeye,ne varsa evdekinden ver misafirine yoksa da gidip al, o da muhtemelen ayıp olmasın diye veriyordur bak kırılmış duysa canı sıkılacak
Emanetin gtü ağır olur derler öyle de oluyor valla,ne kimsenin kapısına gidip bişey isterim ne de veriririm,geçen gün de evinde eşya kırmış kızınız tamam bilerek kırmamıştır elbette ama ayıp yani şimdi fincan da kırılmış illa insanı uzaklaştıracak şeyler yapılıyor bu komşuluk ilişkilerinde,eşyasını alıp verin muhtelemen birdaha bişeyini vermez ,siz de almamayı öğrenirsiniz belki
Bazıları bayılıyor konu komşunun eşyasını isteyip kırıp dökmeyeAynen ben fincan yoksa çay bardağına koyar veririm de komşudan istiyemem
Duzlestiriciyi vermeyin yalniz, hijyen urunu o, sacinda ya da sac derisinde hastalik var ise mazallah sizede bulasir.Bazıları bayılıyor konu komşunun eşyasını isteyip kırıp dökmeye
annemin bi komşusu var her bi yere gittiğinde düzleştirici ister o kadar da zengin bir de , her zaman lazım oluyor alıp kullanayım demez yana yakıla annemi kardeşimi arar açana kadar , kardeşim sürekli yalan bulmaya çalışıyor halbuki veremem dese bitecek ama bizim toplumda bir elaleme ayıp olur korkusu var ki benim hiç umrumda değil malımın peşine mi düşücem bir de ,kimseye bir çay kaşığı vermeye değmez ha tuz olur yumurta olur kahve olur isterler önemi yok ama ben yine de istemem tarzım değil hiç ,işte sonra böyle poşete koyup heder ediyorlar,belki hediyeydi belki önemliydi onun için ,bir poşetliki canı var komşusunun gözünde
Ne bileyim ya düğün dernek olur, mevlut gibi tüm sülalenin, konu komşunun toplandığı bi an olur o zaman dersin ki ihtiyacı varBazıları bayılıyor konu komşunun eşyasını isteyip kırıp dökmeye
annemin bi komşusu var her bi yere gittiğinde düzleştirici ister o kadar da zengin bir de , her zaman lazım oluyor alıp kullanayım demez yana yakıla annemi kardeşimi arar açana kadar , kardeşim sürekli yalan bulmaya çalışıyor halbuki veremem dese bitecek ama bizim toplumda bir elaleme ayıp olur korkusu var ki benim hiç umrumda değil malımın peşine mi düşücem bir de ,kimseye bir çay kaşığı vermeye değmez ha tuz olur yumurta olur kahve olur isterler önemi yok ama ben yine de istemem tarzım değil hiç ,işte sonra böyle poşete koyup heder ediyorlar,belki hediyeydi belki önemliydi onun için ,bir poşetliki canı var komşusunun gözünde
Valla çevrem bilir ben kimseye bi çöpümü vermem huyum değildir, kardeşim birkaç kez verdi şimdi yalan bulup geçiştiriyor,insanlara hayır demezsen her şeye yüz buluyorlar cidden,mesela o da düşünmüyor hiç hijyenik olmadığını,parası gider o daha önemliyse demek kiDuzlestiriciyi vermeyin yalniz, hijyen urunu o, sacinda ya da sac derisinde hastalik var ise mazallah sizede bulasir.
Yok valla ihtiyacı varsa gidip alsın sakız mı bu sürekli çıkarıp versin,insanlar çok yüzsüz yaNe bileyim ya düğün dernek olur, mevlut gibi tüm sülalenin, konu komşunun toplandığı bi an olur o zaman dersin ki ihtiyacı var
Bu arada plastik tabak ve karton bardaklar var.Yok valla ihtiyacı varsa gidip alsın sakız mı bu sürekli çıkarıp versin,insanlar çok yüzsüz ya
Evet ya gıda malzemesi istenirse hiç sorun değil fazla fazla veririm asla da lafını etmem. Ama fincandır, düzleştiricidir bunlar ne alaka yani?.Bazıları bayılıyor konu komşunun eşyasını isteyip kırıp dökmeye
Sucuk ve yumurta isteyeni gördümBen çocukken komşumuz vardı aynı böyleydi her şeyi ama her şeyi isterdi. Daha ne isteyebilirler artık diye düşünürken bir gün küpe arkası istemişti.
Bir kere bir bardak çiçek yağı ve ülker sütlü çikolata istemişti. Evimizde neyi görse bir gün sonra istiyordu.Sucuk ve yumurta isteyeni gördüm![]()
İyi modern bir şey ki komşudan istemiş bence.Fincan derken nasil bir fincan eskiden kalma fincanlar vardır herkesin evinde bozulan takimlardan kalan öyle bir fincan mi yeni alınmış bir takimsa ben olsam yerine yenisini istemem ama çok canım sıkılır fincan takimi fiyatları malum
Sizde buraya konu açıp telaşe girmissiniz değerli bisey gibi anlıyorum
Böylelerine arsız denir artık yuhBir kere bir bardak çiçek yağı ve ülker sütlü çikolata istemişti. Evimizde neyi görse bir gün sonra istiyordu.