Ayy evet kızımı da o kadar seviyorki o çerçeveyi uzattığı an abla kırılır lütfen dememe kalmadan düşmüştüEğer birebir aynısını bulduysanız bir şey söylemeden verin. Zira 2. Kez yaşanan şanssızlık tat kaçırıcı olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy evet kızımı da o kadar seviyorki o çerçeveyi uzattığı an abla kırılır lütfen dememe kalmadan düşmüştüEğer birebir aynısını bulduysanız bir şey söylemeden verin. Zira 2. Kez yaşanan şanssızlık tat kaçırıcı olabilir.
Karacanın bir fincanı parası da öyle mühim bir para değil inşallah dedim o an hatırası olsn birşey verme miştirFincan derken nasil bir fincan eskiden kalma fincanlar vardır herkesin evinde bozulan takimlardan kalan öyle bir fincan mi yeni alınmış bir takimsa ben olsam yerine yenisini istemem ama çok canım sıkılır fincan takimi fiyatları malum
Sizde buraya konu açıp telaşe girmissiniz değerli bisey gibi anlıyorum
Normal fincan addghasİyi modern bir şey ki komşudan istemiş bence.
Allah iyiliğini versinNormal fincan addghas
Pahalı da olsaydı yeterli bulayım dedim aynısının buldum çok şükür.Komsunuz bir nezaket göstermiş önceki konuda öyle bir yanıt vermiş, bu her seyi kabul edeceği anlamına gelmiyor. Emanet esyanın canı burnunda olur derler, güzel bir fincan seti alıp hediye edebilirsiniz. Çok pahalı bir şey değil zaten.
kacli aldin?Birebir aynısını buldum hemen internetten ama söylesem üzülür mü diye çok endise ettim
Bana 2 li verdi 2 alt 2 üst . Bir tanesi poşetten düştü kucağımda bebek vardı tutamadım . Ben de ikili sipariş verdim ama bence 6 lı versem daha iyi olacak o kırık olanları kalanlarını da verip özür dilerimkacli aldin?
eger ikili - altili set aldiysan o sekilde ver soyle "kusuruma bakma mahcup oldum" diye en azindan hediye gibi olur. ama tekli aldiysan soylemene gerek yok
Hangi fincanmış kız merak ettim link at da bakalımBana 2 li verdi 2 alt 2 üst . Bir tanesi poşetten düştü kucağımda bebek vardı tutamadım . Ben de ikili sipariş verdim ama bence 6 lı versem daha iyi olacak o kırık olanları kalanlarını da verip özür dilerim
Kız karacanın fincanı böyle kenarları beyaz çizgi çizgi geliyor hahahah fincan link nasıl veriliyorHangi fincanmış kız merak ettim link at da bakalım![]()
Nıye kucumsuyosunkı . Karacada ıkılı fıncan bıle 400 lıradan baslıyor . Neyın kafasını yaşıyorsunuz alın verın kadının fıncanınıNormal fincan addghas
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba ? Çok farklı bir fincan zannetti bir arkadş ben de normal fincan dedim bir özelliği yok anlamında asdfaNıye kucumsuyosunkı . Karacada ıkılı fıncan bıle 400 lıradan baslıyor . Neyın kafasını yaşıyorsunuz alın verın kadının fıncanını
Komşu ilişkinizi bilmiyorum. Panik olduğunuza göre kırılır gibi. En azından bazı sorumsuz insanlar gibi kırıldı yapacak bişey yok diyip atmıyorsunuz. Aynısı varsa alıp birini yerine koyun hiç söylemeyin. Gerek yok. Zaten malına kavuşuyorMisafir vardı yetmedi fincan. Peçete sardım tek tek bebek kucağımda elimde poşet vardı altı delikmiş
İkidir kadının eşyasını kırıyorsunuz, ya o fincanın aynısını bulamasaydınız? Bir daha bukadar şanslı olamayabilirsiniz, en iyisi siz bir şey istemeyin.Kızlar tek tek değil genel olarak cevap vereyim bu başlıkta izlerin komşunuz sizden ne aldı da kırıldı diye sormadım. Acil bir durumda 1 adet fincan ödünç aldığım kapı komşumuz teyzemizin fincanının aynısını bulduğumu ama bunu verirken söylemeli miyim üzülür mü acaba diye endişe ettiğimi bu yüzden sizden fikir almak istediğimi yazdım . Saçmalayan arkadaşların bazılarına gerçekten baya güldüm yani size bu kadar komşularınız ne yaşatmış valla bir yandan da üzüldüm bir fincandan çıkıp nerelere varan ihtamlar bana gösterdi ki cidden bazılarının burdan başka eğlencesi yok :)
Ne kadar tatlı bir yorum çok şükür komşularım iyidir böyle şeyler alır veririz apartmanda hiç kiracı yok yıllardır aynı insanlar belki de ondan böyle bir bağ gelişiyorkeşke fincan alıp fincan vereceğim komşum olsa ama yok burda. soğan bitse 1 adet soğan rica edeceğim komşum olsun isterdim. ben de seve seve verirdim. insanlık hali düşer kırılır. alır verirsin. önemli olan hataları telafi etmek.