komşunun hesap sorması!!

farahelif

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
27
17
8
merhaba arkadaşlar. size bir konu hakkında danışmak istiyorum. fikirlerinizi merak ediyorum. geçen akşam bize bir komşu abi geldi 3 yaşında kızıyla. ben odamdaydım spor yapıyorum evde ondan dolayı yanına girmedim hoşgeldin demedim beni görmedi yani. bir ara susamıştım su almak için mutfağa gittim o sırada görmüş nasıl gördüyse. bu akşam eşi geldi babam odadaydı babama bizi yalnız bırakırmısın dedi. sağolsun babam çıktı odadan. bana demesi sen geçen gün eşime neden hoş geldin demedinnnn!! niye demedinn? ben dedim böyle böyle ayrıca sen benimle nasıl benimle hesap sorarcasına konuşursun. ayrıca demesem ne olacak annem babam demiş. ben evin ayrı köşesinde duruyorum rahatsız etmiyorum. asla saygıda kusur etmem hizmeti dört dörtlük yaparım normal zamanda(çay,meyve,çerez vs.)buna alınmışlar. ve bu abla sürekli beni yanında tutmak istiyor ben 10 yaş büyük mutfağa gitsem nerdesşn niye gidiyosun. lavobaya gitsem niye sürekli giidyosun. he birde bugün akşam kapıdan girer girmez yine mi uyuyordun dedi(sabah dagelmişti o zamna uyuyordum doğal olarak) hayır uyumuyordum ayrıca uyusam ne olcak dedim. geçti içeri. şimdi arkadaşlar ben bu komşuları gerçekten çok severim değer veririm. ama misafirliğe toplasan 3 kez gitmemişmdir onlara. ama onlar sık sık gelirler. şimdi suç kimde? nasıl davranmalıyım? ne yapmalıyım?

çok sinirliyim yanlış yazdıysam özür dilerim. cevaplarsanız sevinirim..

Bu derece maydanoz olma hakkini nereden bulmuslar ki onu anlamadim sanane be isine bak derim oylesine bence ailecek arayi acin gorusmeyin pek normal gelmediler bana

arayı açmayız annem babam çok seviyor komşularımızı. onların zoru benimle galiba ama anlayamadım nedir.

Ayy sizin evinizde size hesapmi soruyor bide kocama selam vermedin diye selam versenizde ayri fesatlanir muhatap olmayin bi sure mesafe koyun ailenzede anlatin belki onlarda mesafe koyarlar hani kadina selam vermeseniz alinir size sitem ederde kocasi icin size sitem etmesi hesap sormasi cok sacma

Arana mesafe koy bence hanim efendiyle hatta acik acik agzinin payini ver bi daha da soracak karisacak yuzu olmasin ay ben bile sinir oldum ya bu nasi hadsizlik kimin edinde kime saygisizlik ediyor...

annene babana soyle ele bu kadar guvenmesin. annemin 15 yillik komsusu bile boyle hesap sormadi bana..ayrica ikide bir karisida ayni diyorsun bunlarin niyetleri ne

Pardon ama yasiniz kac.. sizinle nasil bu sekilde konusabiliyor o abla anlayamadim.. surekli yaninda olmani istiyor falan..
Farkli bir komsuluk iliskisii..Ilginc..

yorumunuz için teşekkür ederim o zaman neden olduğunu da söyleyin lütfen bidahakine aynı hatayı yapmayayım.
Kimseye bu kadar taviz verilmez.
Hata yapmışsınız , mesafe koyun yoksa işiniz sandığınızdan daha zor olabilir.

Back
X