- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ne alaka simdiHic ucan kusa vurulmuslugun var mi? Ciddi merak ettim bunu?
Nasil olacak ama ya ben oyle taktiklerden adim atmalardan hic anlamam kiNeden şansını denemeyesin derimgözlemlerime göre kadının beğenmesiyle ve rastgele gibi göstererek adim atmasiyla baslayan iliskiler daha çok evliliğe gidiyor
Pandemi sürecinde assolist gibi giyinip ablasına havuçlu kek götür fark etmemesi mümkün değil etmezse ben burdayım bekliyorumSelam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Hemen aydınlatayim tatlimAblası ile selam selam da beyfendının adını soyadını nasıl öğrendin onu meral ettım ben
Tüyo verip adamın başını yakmayalim derim, olur da işe yarar falan ne gereği var şimdi
Benim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yuruduNasil olacak ama ya ben oyle taktiklerden adim atmalardan hic anlamam ki
Nasil laf atacam yahuSeviyorsan git konuş bence
Ay bilemedim ki nasıl yapılır.
Ben olsam beklerdim, sanki tesadüf gibi bi laf atardım. Bişey sormak ne bileyim bi diyaloğa girmek gibi.
Yarı görücü usulü evlenmiş biri olaraktan çok zottirik cevap oldu ama napayım bu kadar çıkıyor
Yarar mı diyorsun, benim pek ümidim yok açıkçasıNiye yansın başı? Belki yarar aşk, bi heyecan hamaratlık gelir belli mi olur? Hem yenge de bi ferahlar :)
E hadi hayırlısı diyelım o zaman tatlım.Hemen aydınlatayim tatlim
Ablasının adini soyadini biliyordum Allahtan instagrama girince direkt cikti hesabi da acıktı cocugu o sekilde kisi listesinden buldum
Filmlerde, dizilerde olmuyor muydu böyle şeylerBenim arkadasim şöyle yapti,çocuğu internette beğenmişti bizim okuldan bile degildi çocuk ailesini falan araştırdı etti uzun sure stalkladi beğendi kafaya koydu, arkadaşlarından en cok takıldığı kişileri saptadi bir şekilde denk getirdi birisiyle bi bahane ile konuşup tanıştı arkadas oldu, sonra yavaş yavaş çocuğun arkadas grubuyla tanıştı hatta bi ara çocuğun tüm arkadaşlarıyla selamlasiyodu sadece çocuğu daha hic canlı görmemişti derken bi ortamda çocukla da tanışıp ordan yurudu
simdi bu yaz evlenecekler
Siz tabi bu kadar profesyonel olamayabilirsiniz ama internetten bulmuşsunuz cocugu, ordan biraz takip edin oldugu bi ortama girebilirsiniz yada bir gun evdeyken kek kurabiye falan dağıtabilirsiniz apartmana.. girip çıkarken bakısırsıniz bir sürü yolu var aslinda tanismanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?