- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Alır bu var o potansiyelCocugu da abinin evıne ıcguveyı almayacaksan verelim tuyo.
O zaman evlerden ırak diyelim, gelinden beddua almaya degmezAlır bu var o potansiyel
Sana güvenmeyecegim de kime güvenecegim aşk olsun, gelsin tüyolarAbordumanda müstakbel görümce olacak; görümceyle sık görüşmek istemeyecek sonrasında bak o işler köprüyü geçene kadar Yabancım. Görümce kalkanı ile korunacak yenge, sen bana güven.
Pandemi sürecinde assolist gibi giyinip ablasına havuçlu kek götür fark etmemesi mümkün değil etmezse ben burdayım bekliyorum
Bence de şimdi yine tatlım diye başlarO zaman evlerden ırak diyelim, gelinden beddua almaya degmez
Bana mumkumse sıfat yazmadan cumle kursunBence de şimdi yine tatlım diye başlar
Tercihlere saygiliyizBana mumkumse sıfat yazmadan cumle kursun
Boyle saygılı olunca da tuyo veresim geliyor ya ofTercihlere saygiliyiz
Aaa olurmu mutlaka her cümlenin önüne tatlım diye başlar sonrasını biliyorsun zatenBana mumkumse sıfat yazmadan cumle kursun
Hadi ver sen yinede içinde kalmasınBoyle saygılı olunca da tuyo veresim geliyor ya of
Ya aslında tasasiz, komik, kafa kızsın. Şu abinin ev muhabbetinde de senden çok ailenin hatası bence ama neyse konu dagilmasinTercihlere saygiliyiz
Bence ablayı Karıştırmadan sosyal medyadan ekleyip, avını ağa ceksın.Hadi ver sen yinede içinde kalmasın
Heh kalbinin sesini dinleBoyle saygılı olunca da tuyo veresim geliyor ya of
Altli üstlu evleri vardı, yengesinin evinde yemek yiyorlardi kendi dairelerinde mutfak yapılı değil diyeBana üyeyi hatırlatır mısınız
Cocuga direkt sosyal medyadan ulas ablasını araya koyma.Heh kalbinin sesini dinle
Haydi gelsin taktikler
Aslinda guzel fikir ama ya ters teper adım çıkarsaBence ablayı Karıştırmadan sosyal medyadan ekleyip, avını ağa ceksın.
Av aga dusunce karga tulumba açılır.
Ablayla olacak is degıl, kekle borekle hele hıc olmaz.
Ablanın hisleri kuvetliyse kapıdan geri çevirirBence ablayı Karıştırmadan sosyal medyadan ekleyip, avını ağa ceksın.
Av aga dusunce karga tulumba açılır.
Ablayla olacak is degıl, kekle borekle hele hıc olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?