Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi saat 13:30 da.14:30 a kadar çalıştık.Önümüzdeki hafta işim olabilir 15 gün sonra gelirsin dedim. Böyle böyle 15 güne indirsem bir. Ama ailesiyle de karşılaşınca sanki sallıyormuşum yada işten kaçıyormuşum gibi geliyor.
Sorun aslında ailesinden kaynaklanıyor.Biraz garipler.Hatta dönem başında cumartesi günü de zil çaldı.Bktım gelmiş. Pazar günleriydi ders dedim. Bu yıl cumartesileri de gelecekmişim dedi.haftada iki gün yani.Kim dedi dedim. Annemler dedi.Ben de yok olmaz deyip göndedim geri.Ama anlamadılar.
Geldi saat 13:30 da.14:30 a kadar çalıştık.Önümüzdeki hafta işim olabilir 15 gün sonra gelirsin dedim. Böyle böyle 15 güne indirsem bir. Ama ailesiyle de karşılaşınca sanki sallıyormuşum yada işten kaçıyormuşum gibi geliyor.
Son gelişmeyi yazayım.Geçen hafta 1 saat daha yaptım ve çocuğa daha gelmemesini söyledim. Yarını bekliyorum. Söylediğim halde gönderebilir valla
benzer bişi başıma geldi cocuk hergün geliyodu
bigün 15 sayfa çalıştırdım. gönderdim evine geri geldi diyoki yüzsüz !!!'-kitabın 50..sayfasına kadar bitirecekmişssin annem öyle diyo.'
ne sanıyolar bizi ya kadın üstüne üstlük sokakta görüncede kafasını çeviriyodu selam vermiyodu.ben onun çocuğuna ders çalıştırıyorum hergün düşünün. gerzek ya..
çocuğa dedim annen madem çok biliyo.kendi çalıştırsın dedim.bidaha o oldu.
gelelim size bence çevrenizde yakın yerlerde özel ders verilir numaralarından birini bulun yada arkadaşınız vardır belki.yada bi kurs atıyorum amerikan kültürde çok ii öğretiyor.hem sınıf ortamında daha ii öğrenir ne bileyim benden daha ii yardımcı olur oradaki hocalar daha faydalı v.s v.s falan diyip tel adres verin.en kibarcası budur bence...kolay gelsin.hem yemin etsen başın ağrımaz.yalan da değil öyle yerlerde daha ii öğrenir çocukcağız herşey çocuğun geleceği için yaneee...cadımıyım neyim yaa
![]()
ay inanmiyorum anneye bak! bide sayfa sayisi soyluyo. zaten bazen veliler bizi bakicilarla karistiriyor.