öğrenciyim derken üniversite öğrencisi misin lisede misin?
anladım eğer kararlıysan bir merhaba ya da ne bileyim günaydın falan diyerek işe başla yani hep erkekler ilk adımı atacak diye kaide yok değil mi :)19 yaşındayım sınava hazırlanıyorum.
anladım eğer kararlıysan bir merhaba ya da ne bileyim günaydın falan diyerek işe başla yani hep erkekler ilk adımı atacak diye kaide yok değil mi :)
yok ya ne olabilir ki bence yarın günaydın de yada ne bileyim yolda gördün mü slm ver böyle başını hafif eğerek olur ya yani başlangıcı sen yap gerisini ona bırakAslında aynı sokakta oturmasaydık çoktan merhaba derdim ama korkuyorum diğer komşular duyarlarsa diye
yok ya ne olabilir ki bence yarın günaydın de yada ne bileyim yolda gördün mü slm ver böyle başını hafif eğerek olur ya yani başlangıcı sen yap gerisini ona bırak
yani oda olabilir de normalde söylesen daha iyi olur sanki böyle ilk arkadaş olursunuz merhabalaşmalar falan derken olay gelişir tabi karar seninAcaba internet üzerinden mi mesaj atsam
bilinç altı bence sizinkisi. sevmek falan değil
yani oda olabilir de normalde söylesen daha iyi olur sanki böyle ilk arkadaş olursunuz merhabalaşmalar falan derken olay gelişir tabi karar senin
anlıyorum ama normal hoşlanmadığın birine diyebileceğin tarzda merhaba,günaydın falan de hani böyle hoşlandığını belli etmeden canım emin ol utanmamalısın yani utangaçlık yüzünden insanlar yol kat edemiyorO da bende çok utangacız bilmiyorum belkide bakışları beni yanılttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?