Komşunun oğlu

Afazi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
9
0
1
Herkese merhaba. Uzun zamandır birilerinden fikir almak istediğim bir konu var bu yüzden foruma üye oldum ve sizlerle paylaşmak istedim. 2 sene önce rüyamda evleneceğim insanı görmek için bir şey yaptım. Forumda da görmüştüm tuzlu hamur dedikleri şey. Rüyamda hiç beklemediğim birini gördüm. Komşunun oğlunu ama ona karşı birşey hissetmiyordum. Sonra ona bakınca bana baktığını fark ettim. Aramızda 5 yaş var. Askerliğini bitirmiş çalışıyor şuan. Ben hâlâ öğrenciyim. Annem ablam kuzenlerim onun bana baktığını söyledi beni görünce kızarıp konuşamıyor. Ama ondan bana ne teklif geldi ne de başka birşey. Sadece bakıyor. Bende 2 yıldır bekliyorum ve onu seviyorum. Evlenmek istediğini duydum ama hâlâ kimseyle evlenmedi. Biriyle evlenirse çok üzülürüm. Onun bana karşı duyguları var mı merak ediyorum ne yapmalıyım sizce.

Ya ben hiç inanmiyorum bu evleneceğin kişiyi görüceksin falan ama hoşlanıyorsanız açıkça söyleyin bir şey kaybetmezsiniz

Nerelerde karşılaşıyorsunuz da bakıyor?
Rüyada görüp aklına takıp hoşlanmaya başlamışsın.
Bırak bakalım nasılsa evlenceğin kişiyi görmüşsün ya sana göre, ee nasılsa evlenceniz o adım atsın sana :işsiz:

Aynı sokakta oturuyoruz. Zaten rüyamda gördükten sonra hoşlanmaya başladım. Ama onun bana baktığını fark ettik. Ona itiraf etmek istedim ama aileler tanıyor birbirini. Evlerimiz karşı karşıya

öğrenciyim derken üniversite öğrencisi misin lisede misin?

anladım eğer kararlıysan bir merhaba ya da ne bileyim günaydın falan diyerek işe başla yani hep erkekler ilk adımı atacak diye kaide yok değil mi :)

Aslında aynı sokakta oturmasaydık çoktan merhaba derdim ama korkuyorum diğer komşular duyarlarsa diye

Aslında aynı sokakta oturmasaydık çoktan merhaba derdim ama korkuyorum diğer komşular duyarlarsa diye
yok ya ne olabilir ki bence yarın günaydın de yada ne bileyim yolda gördün mü slm ver böyle başını hafif eğerek olur ya yani başlangıcı sen yap gerisini ona bırak

O da bende çok utangacız bilmiyorum belkide bakışları beni yanılttı
anlıyorum ama normal hoşlanmadığın birine diyebileceğin tarzda merhaba,günaydın falan de hani böyle hoşlandığını belli etmeden canım emin ol utanmamalısın yani utangaçlık yüzünden insanlar yol kat edemiyor:110::KK3:

Back
X