• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşunun tuhaf bebesi

Ilkokul ilk sinifa giden kuzenim okula gitmemis bir gun, okulu cok yakin, 4. sinifa giden ablasiyla gidiyor) annesi soyleniyor niye gitmiyorsun diye. Gelen cevap aynen su: Okul benim icin fazla sikici. Cocuklardan da kafam sisiyor. Bundan sonra gitmemeye karar verdim. Umarim ikna etmeye calismazsiniz.

annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?
Alakasız olacak ama Ankaradamısınız

Güldüm açıkçası hayal ettim de o yaşta bir çocuk oturmuş filozof edasıyla öyle bir şey söylüyor,çok tatlı bir görüntü.

annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?
Cocugun akilli olmasi ile seytan bagdastirmasi ne alaka

Sadece büyümüşte küçülmüşlerden teyzesii..:KK48::KK48:

Şaşırılacak bir şey değil ki bu hele bu zamanda :KK66: bir örnek vereyim 3 yaşındaymışım halam ihtiyaç için tuvalete götürmüş beni kapıda bekliyormuş kadın e soba yakılıyor evde salon hariç diğer kısımlar soğuk üşüyorum demiş hiç keyfimi bozmadan git hırkanı giy gel demişim ah ah zeki miyim de bilmiyorum acep :p

Daha önce yaşamıştır. Oyle cocuklar ürkütücüdur. Ben de daha once bir cok defa yasadigima inaniyorum mesela. Bir cocugun suratinda saflik yoksa sinsilik akiyorsa daha once yasamistir. Cocuklardan biraz urkerim ben o yuzden. Olmayan seyi gördükleri de olur.

Bir keresinde ben de gelecekteki meslegi icin endiselenen uc yasindaki bir cocuga bosver ya belki yarin öleceksin düşünmeye ne gerek var demistim. Ya ölmezsen? Demisti :)

Zeki çocukmuş güzel cevap vermiş.
Kuzenimin çocuguda geçen gün bişeyden küstü odasına gidip hazırlanmaya başladı dediği cümle de '' ben bir süre halamlar da kalıcam merak etmeyin. beni görmek isterseniz oraya gelirsiniz ''olmuştu.:KK48:
Daha sevimli oluyorlar böyle dert etmeyin.

benim yanimda o cumleyi kursan. -- he valla zaman ne cabuk geciyor derim. baskada bisey gelmez aklima:KK70:
bak sen bacaksiza. suanki nesil boyle oluyorsa. bizim dogmamis bebelerimiz nasil olacak acaba

Bu zeki veya tuhaf oldugunu göstermez. Nedeni seyrettikleri çizgi filmler. Özellikle Cartoon Network kanalı izliyorsa orada ki çizgi filmler hep bu tarz konuşmalarla dolu.

Oglum da aynı bu tarz konuşmalar yapıyor-du. Bir gün bir fark ettim ki cocugun seyrettigi cizgi filimler bu tarz konuşmalarla dolu...Cartoon Network seyredemiyor artık kanalı yok ettim :)) Bu kanal tehlikeli bir kanalmış hanımlar amman dikkat derim.

Şimdi yaşıtlarıyla bisiklet biniyor dışarıda oyunlar oynuyorlar. Bu onun gelişimi için daha iyi. saçma çizgi filmleri seyredecegine.

Back
X