- Konu Sahibi lilith2013
yok .Sizin çocuğunuz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok .Sizin çocuğunuz var mı
Yadırgamanız normal çoğu çocuk böyle yani içine şeytan kaçmış ya da manyak olmaya meyilli anormal bir çocuk değil.
Alakasız olacak ama Ankaradamısınızannesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?
Cocugun akilli olmasi ile seytan bagdastirmasi ne alakaannesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?
Sadece büyümüşte küçülmüşlerden teyzesii..annesi arada yanıma yolluyor işi çıktığında.hani nezaketen ben söylüyorum yollayabilirsin diye.bugün zaman ne çabuk geçiyor diye sesli düşününce ,o da beni duydu ve '' aslında zamanın o kadar da hızlı geçtiği yok,arkana bakınca öyleymiş gibi geliyor '' dedi.ve bu bebenin arkasında bıraktığı yıl sayısı 5 .5 yaşında velet.bu ne yahu..içine şeytan mı kaçmış nedir?