Merhaba hanimlar yeni evime tasinali 9 ay oluyo benden 2 ay sonra yan dairemize yeni evli cift tasindi kimseyle muhattap olmazlar cok soguk insanlar herneyse bizim yatak odamizin duvarin arkasida sanirim onlarin yatak odasi cocuklarimi uyuturum bende yatarim bazen cocuklarim cok ses yapiyo agliyolar uyumak istemiyolar rahatsiz olduklari icin duvara vuruyolar anliyorum susturuyorum bi sekilde ama ne kadar susabilirler icerde uyutup yatak odasina goturuyorum bu sefer herneyse kafami yastiga koymamla gece 12 den sonra bi kahkahalar belli araliklarla gelen sesler yataklarinin hizli bi sekilde bizim duvara carpmasi ciglik sesleri cocuklarimin uyanmasina neden oluyo duvara vuruyorum iki uc defa hic anlamiyolar ben boyle sesleri duydukca bi garip oluyorum sinirleniyorum artik napicagimi sasirdim ve buraya yazmaya karar verdim gidip soylemek istiyorum az sessiz olun diye ama ne diyicem hem utaniyorum hem sinirleniyorum o odada yatmak istemiyorum artik geceleri basina gelen varmi acaba artik seslerini duymak istemiyorum