- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Ne alaka herkes bana katlansin ben niye boyle dusuneyim milletin seks cigliklarina yatak seslerine katlanmamak medeniyetsizlikse okey ben medeniyetsizimInsanlara anlayıs gostermemenızden bellı kımın ne yasadıgı .. cocuk sahıbı olunca medenıyetınızı yıtırıyorsanız vay halinize..
Ben dogurdum herkes bana katlanöak zorunda oleeeey psıkolojısı asıl sorunlunoşan..
Valla kapasıtenıze hayran kaldım nasıl anlayamıyorsunuz hala.. cocuk ağlar elbet ama mılletın ıyudugu odaya dayamazsın.. mıllet te sevısır o zaman ses cıkaramazsınSenide görürler bir çocjğun doğsun
Nasıl inletiyor yeriygöğü
Sen kraliyet ailesinde olduğun için hiç ağlamaz çocuğun hatta sıçmaz
Insanlara anlayıs gostermemenızden bellı kımın ne yasadıgı .. cocuk sahıbı olunca medenıyetınızı yıtırıyorsanız vay halinize..
Ben dogurdum herkes bana katlanöak zorunda oleeeey psıkolojısı asıl sorunlunoşan..
Ne alaka herkes bana katlansin ben niye boyle dusuneyim milletin seks cigliklarina yatak seslerine katlanmamak medeniyetsizlikse okey ben medeniyetsizim
Çocugunuzu mılletın yatma uyuma odasında vıyak vıyak bagırttıgnız ıcın medenıyetsızsınızNe alaka herkes bana katlansin ben niye boyle dusuneyim milletin seks cigliklarina yatak seslerine katlanmamak medeniyetsizlikse okey ben medeniyetsizim
Utanc verici bi durum tabikide duymasini istemem ayrica egitimsiz derken benim egitimsiz oldugumu nerden cikardin sana egitim verirlerken seks konusundami egitim verdiler acaba okul oncesi ogretmenlik okudum simdilik cocuklarim oldugu icin calisamiyorum daha once 3 yerde calistim egitimsizlikle ne alakasi var siz cok fazla genissiniz rahatsiz olmazsiniz basiniza gelse bileEsının uymasından da odun kopuyor ne olacak duyarsa? Biraz ozguven..
Egıtımsız de egıtımlının halınden anlamıyor ıste ne edersın..
Tamam sizsinizÇocugunuzu mılletın yatma uyuma odasında vıyak vıyak bagırttıgnız ıcın medenıyetsızsınız
Ben raharsızlık verecek olursam alır cocugumu baska odaya gotururum.. bunu demek ıstıyorum kı sonra baskasının yaptıgı gurultuye de ıtıraz edecek yuzum olurBir siz medenisiniz zaten tamam sakin olun.
Ama bebek sahibi olun biraz büyüsün sonra konuşalım olur mu bu konuyu..
Benim çocuğum da kimseyi rahatsız etmemiştir şimdiye kadar. Alt kat komşum yaşlı bir teyze idi. Kadın taşınırken helalleştik Allah herkese öyle komşu versin. Bu kadar..
Yok ya sen nekadar seviyesizsin kapasiteme getirdingkonuyu sen salonda uyut okValla kapasıtenıze hayran kaldım nasıl anlayamıyorsunuz hala.. cocuk ağlar elbet ama mılletın ıyudugu odaya dayamazsın.. mıllet te sevısır o zaman ses cıkaramazsın
Eğitim genel anlamdadır. Okul cehaleti alır,eseklık bakı kalır demısler..Utanc verici bi durum tabikide duymasini istemem ayrica egitimsiz derken benim egitimsiz oldugumu nerden cikardin sana egitim verirlerken seks konusundami egitim verdiler acaba okul oncesi ogretmenlik okudum simdilik cocuklarim oldugu icin calisamiyorum daha once 3 yerde calistim egitimsizlikle ne alakasi var siz cok fazla genissiniz rahatsiz olmazsiniz basiniza gelse bile
Benimde itirazim ondan anlamiyomusunzu acaba ben diyorumki birkere agladi uyumak istemedigi icin duvara vurdular o gunden sonra ne olur ne olmaz diye cocuklarimi icerde uyutup sonra odaya goturuyorum ben kac defa duvara vurmama ragmen onlar anlamiyolarBen raharsızlık verecek olursam alır cocugumu baska odaya gotururum.. bunu demek ıstıyorum kı sonra baskasının yaptıgı gurultuye de ıtıraz edecek yuzum olur
Bu kadar rahat davrandiginiza gore bu konuda kime verdikleride belli o yuzden dedim bence size eksik egitim vermislerEğitim genel anlamdadır. Okul cehaleti alır,eseklık bakı kalır demısler..
Seks konusunda sen eğitim almıs olmayasın sakın? Sızın gıbı ınsanları apartmana alıyorlar gıdın magarada Yasayın
Sen bi cık aradan ya senın zeka sevıyen bama hıtap etmıyorYok ya sen nekadar seviyesizsin kapasiteme getirdingkonuyu sen salonda uyut ok
O anne yatak odasında uyutmak istiyor uyuma yeri salonda çıkar ses heryerdeHeçıkar
Demekki sende saygısız birisin gece çığlık atan biri onları savunduğuna göre
Şimdi sana da cocugun yok anlamazsın dıye baslarşar.. bunlar dogurduk dıye apartmanı satın aldık sanıyorlarçocuktur ses yapar olayını da anlayamıyorum. bu mantıkla herkes kendince haklı olur. yeni evli çiftte muhtemelen biz onların seslerini çekiyoruz diye rahat davranıyorlardır.
ben büyüttüğünüzü düşünüyorum.hayattan soğuyacak kadar ne olabilir sizde vurun duvara sussunlar o zaman
Şimdi sana da cocugun yok anlamazsın dıye baslarşar.. bunlar dogurduk dıye apartmanı satın aldık sanıyorlar
Yaaa sen cocugun varken piremses olmayanlardan mısın??? :)çocuğum var o yüzden böyle yazdım:)
Sen kimsin saçma sapan yazıyorsunSen bi cık aradan ya senın zeka sevıyen bama hıtap etmıyor
Evet ya iyi fikir.. ben onden baslayayım.Bu arkadaşı dava etceksin nette atmayı görecek saygısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?