KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

Allah'ım yarabbim daha neler duyacağız.
Şu kk'da olmasa hayattan kopmuşum vallaha
O nedir ya oyuncak mı? evcil hayvan mı?
Bu nasıl mantıktır?
Hadi onlar mantıksız da siz yeni tanıdığınız insanlara nasıl bebeğinizi veriyorsunuz?
Evli değilim ama bebeğim olsa tuvalete giderken babasına emanet ederim.
O derece pimpirikli bir anne olurum.

Haklısınz ne oluyorsa zaten şu dilimi kullanana dışından oluyor insanlara yok olmaz öpme vs. Diyemediğimden çok kızıyorum kendime çokk :/

Arkadasim utu masasi mi veriyorsun? Ne demek isteyince veriyorum...

Alisinca cap cup opmek artik zararsiz mi oluyor?
Tabiki olmuyor en sevmediğim şey aynı zamanda aile harici öptürmüyorum ama diyorumya bu kadına gelince bişey diyemedim öyle kaldı :/

Bu ne saçmalık neden diyemeyeceksiniz kırılırsa kırılsın neler duyuyoruz neler görüyoruz birde kız çocuğu asla bir daha vermeyin lütfen asla bakın evlatlarımız Allah tarafından bizlere verilen birer hediye emanet bu çocuk savunmasız lütfen emanete gerekildiğine gibi dikkatlice ve olabilecek kötü şeyleri engelleyerek bakalım

Öpülmesinide istemiyorum aile hariç ama bişey diyemedim bu komşumuza yanlış anlar kırılır vs. Diye oda iyice abarttı baştan tepki versem böyle yapmayacaktı belkide çok kızıyorum kendime çok :/

Siz neden veriyorsunuz anlamis degilim? Benim bir kedim var ve biri istese onu vermem ki siz bebeginizi veriyorsunuz. Allah askina dikkat edin ve lafinizi soyleyin "neden veriyim bebegimi gelin benim yanimda sevin" diyin. Vermis olmaniz da bi acayip ya anlayamadim ben sinirlendim burda

Devir çok kötü bence bebeğinizi yalnız oraya gondermeyin
Bunun için eşinizi bahane edebilirsiniz burda gelip sevin ama yalniz oraya gondermeme eşim musaade etmiyo gibi bahaneler bulun bence. yalnız bebeği istemeleri tuhaf.....

Ben açıkçası kötü bir şey düşünmedim. Sizi rahatsiz etmek istememis olabilirler. Bizim de bir komsumuz böyle cok severdi. Cekiniyorum isiniz vardir biraz sevip getireyim derdi. Vermek istemiyorsaniz tabi vermeyin ama bence kötü bir şey değil

Ben olsam vermem..babamin oglu degil neticede dunyanin binbirhali var..4 aydir ne kadar taninir ki akrabaya guven olmuyor..gecen seneydi sanirim adana 6 yasinda kizi amcaoglu kacirip bicaklayip yakmisti kizin ablasini buna vermemisler diye..dusunun yani..nerden bileyim cocuk hirsizi olmadiklarini birkackez isteyip geri getircek guven sagliyacak sonra belki siz guvenip verince bir sonraki sefer Allah korusun bebekle kacmayacaklarina garanti verebilirmisiniz...ben olsam vermem vermem..sevecekse evinizde sevsin kocam kiziyor veremem kedi mi bbu deyin tersleyin..hayatta hicbirsey evladinizdan kiymetli degil..vermeyin...

Ben küçükken vardı böyle şeyler, komşuya emanet edilirdi
Onlar gelip gidip severdi, alır bakarlardı vs.
Ama şu dönemde tabii ki de verme çocuğunu
İnsanlara amcası, dayısı - hatta ne insanı bebeklere tecavüz ediyor.
Yazarken içim titredi, yapma böyle bir şey lütfen

Bende kimseye veremem düşüncesi bile ürkütüyor. Ama işin bomba tarafı 6 senedir aynı binada olan komşumuzun şuan 1 yaşında olan bebeğini alıp seviyoruz. tabi bizde durum farklı bazen bakıcıları erken gitmek zorunda kalıyor annesinin işi oluyor bana veriyor bende afiyetle yiyorum onu :) ama kapısına gidip ver seveyim diyemem çekinirim yani.

Asla asla vermezdim iyi biriymiş iyi birine benziyomuş falan sakın vermeyin istiyosa gelsin sevsin ki bu kadar abartıya da gerek yok şap şup öpmeler falan

Aman canım sakin diyim bu zamanda korkulur kimseye güven olmaz bikac sene önce bi olay olmuştu hala unutmam komşunun biri seninki gibi sürekli çocuğu götürüyor muş sevicem diye sonra çocuğu parçalayıp sobaya atmış allah korusun komsun iyi niyetli olabilir günahını almayim ama yollama güvenilmez kimseye 1 sefer kayinvalidem çocuğumu komşuya vermiş kızdım valla ona da cocugu da istedim hemen korkarım ben sende bahane bul verme canım

Kk'nın böyle sakin ve pasif kadınlarını görünce çok şaşırıyorum. Hani komşuların bazı isteklerinde çekinip hayır diyemeyenleri gördüm de çocuğunu vereni ilk kez görüyorum. Ve hayretler içindeyim, sadece veremem diyemediğiniz için çocuğunuzu vermenize.
Kesinlikle vermeyin, bahane bulmanıza gerek yok, nedeni neyse onu deyin. Aklım kalıyor diyin. Bu ne böyle ya, insanlar ne yüzsüz, düşüncesiz, sevmek için komşudan Bebek isteyeni ilk kez görüyorum.

Canım o bebek sana emanet, verme tabi, neden elalemi eglendirmek için yavrun gözünden uzaklassin ki?
Onun yerine koy kendini, annen sana küçükken sen yan komsudan cikmazdin, oynasinlar diye verirdim seni hep dese, nasıl hissedersin?

Sacmalik yaa benim kizimada yapiyo alt komsum biraz ver sevelim diye arti ben cok soguk ve yabaniyim konsulara karsi ona ragmen gunde 5 kere kapim calar bakkal gibi herseyi istemelerine alist da cocuk istemek nedir hic mi bebek gormediniz yaa hadi o an dusse veya aglasa susmasa insan suclanir kucucuk bebek napacak alip goturup hayret bisey sanki oyuncak

Oyuncak mı bu,ne münasebet, bunu dillendirecek kadar şuursuz biriyle görüşme ya da mesafe koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…