- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Merhaba annem bana çok yakın gün aşırı anneme gidiyorum.Karşı daireye bi bayan taşındı yanlız birde üniverstye giden kızı var arada geliyor.4 ay önce taşındı tanıştık oda yanlız sıkılıyor diye gelip gitmeler oldu.Hasta oldu annem baktı yardımcı oldu vs. Bayan çok iyi biri belli ne kadar insanları tanıyamasakta iyi birine benziyor sıcak samimi ne pişirse paylaşmak ister evinin anahtarını bile teslim eder anneme bu kadar kısa bi sürede namazında niyazında kendi halinde biri 45 yaşlarında neyse bayanı anlatmak için yazdım bunları benimde kızım var 5 aylık bu komşumuz çok seviyor çocukları doğduğundan bu yana kızımı sever görmeyince özledim der ah görünüm olsa falan der kızı da oda çocukları seviyor götürüyorum seviyorlar ama bundan 1 buçuk ay önce kızı geldi okuduğu yerden kapıyı çaldı bebeği versene biraz sevsin kız dedi ben şaşırdım afaladım ne diyeceğini bilemedim karnı aç emecek falan dedim ama verdim o anın şokuyla annemede dedim hatta bu neydi şimdi diye neyse 10 dk sora getirdi..Sonradan bu bi kaç kez daha oldu kızı çekiniyor çok gelemiyor bize ama rahatsız olmaya başladım tamam sever içine sokarak seviyo bi annane gibi ama eve istemek ne oluyor çal kapıyı bana gel çocuğu alıpta de tamam götürürüm rahatsız olduğum konu sadece çocuğu istemesi alması.geçen yine istedi ben lavabodaydım annem açtı kapıyı lavabodan seslendim yıkayacağım anne diye verme dedim yani sizcede saçma değilmi ya seveceksen beni çağar gel kızım çocukla diye birde öncedende söylemiştim ben annemden başka kimseye bırakamıyorum huyum böyle görümceme bile bırakmadı karda kışda komşuya bırakmadım okula diğer kızımı almaya gittim dedim de hani rahatsız olacağımı düşnmüyor galiba.yani bu durum normlmi sizce siz olsanız ne yapardınız..Kızımı çap cup öpmelerinden rahatsızdım zaten hadi ona alıştım artık ama bu çok saçma geliyor bana insan bişeyde diyemiyor yada ben diyemiyorum samimiyiz ama bu durum hoşuma gitmiyor
Geçenler de anneme bıraktım oğlumu. Alt katlarında komşusu var annemin. 3 tane de çocuk. Annem götürmüş oraya oynamışlar falan ordan başka komşuya geçmişler. Vu 3 çocuklu aileye gitmesi nedense hoşuma gitmedi benim neyse annem başında dedim. Geçen annemlerdeyiz annem gidelimmi oynamaya dedi. Yok anne gitmeyin insanlar rahatsız olur falan dedim ama dinletemedim. Sona geldiler. Oğlum anne pipime dokundu ama ben kızdım dedi. Nasıl yani dedim. Adam bu elimi ısırıyor falan demiş tutarak(vardır ya böyle gerzekçe çocuk sevenler)
Oğlum da belliki hoslanmamış izin vermedim anne ayıp dedim dedi.
Anneme dedim sonra bir daha kimseye hele hele o sapık evine sakın gitmeyecek o çocuk sana da getirmem bidaha torun falan haberin olsun.
Yani belki sapık bir fikirle yapmadı öyle saçma çocuk seven insanlar var ama benim midem bulanir böyle şeylere. Ve belki o çocuk sizin yanınızda değilken sizin istemeyeceginiz bir şekilde seviliyor. Ve bir annenin içi huzursuz olursa orda bir bit yenigi vardır
Arkaslarin dedigi gibi zaman kotu.ben tamam bi kackez vermissiniz ama bu rutin olmaya baslamis .bu demekki gittikce cocuga daha cok baglanip sevecekler.onun icinde bu istemeler dahada siklasacak .bunun icin onleminizi simdiden alin derim.Merhaba annem bana çok yakın gün aşırı anneme gidiyorum.Karşı daireye bi bayan taşındı yanlız birde üniverstye giden kızı var arada geliyor.4 ay önce taşındı tanıştık oda yanlız sıkılıyor diye gelip gitmeler oldu.Hasta oldu annem baktı yardımcı oldu vs. Bayan çok iyi biri belli ne kadar insanları tanıyamasakta iyi birine benziyor sıcak samimi ne pişirse paylaşmak ister evinin anahtarını bile teslim eder anneme bu kadar kısa bi sürede namazında niyazında kendi halinde biri 45 yaşlarında neyse bayanı anlatmak için yazdım bunları benimde kızım var 5 aylık bu komşumuz çok seviyor çocukları doğduğundan bu yana kızımı sever görmeyince özledim der ah görünüm olsa falan der kızı da oda çocukları seviyor götürüyorum seviyorlar ama bundan 1 buçuk ay önce kızı geldi okuduğu yerden kapıyı çaldı bebeği versene biraz sevsin kız dedi ben şaşırdım afaladım ne diyeceğini bilemedim karnı aç emecek falan dedim ama verdim o anın şokuyla annemede dedim hatta bu neydi şimdi diye neyse 10 dk sora getirdi..Sonradan bu bi kaç kez daha oldu kızı çekiniyor çok gelemiyor bize ama rahatsız olmaya başladım tamam sever içine sokarak seviyo bi annane gibi ama eve istemek ne oluyor çal kapıyı bana gel çocuğu alıpta de tamam götürürüm rahatsız olduğum konu sadece çocuğu istemesi alması.geçen yine istedi ben lavabodaydım annem açtı kapıyı lavabodan seslendim yıkayacağım anne diye verme dedim yani sizcede saçma değilmi ya seveceksen beni çağar gel kızım çocukla diye birde öncedende söylemiştim ben annemden başka kimseye bırakamıyorum huyum böyle görümceme bile bırakmadı karda kışda komşuya bırakmadım okula diğer kızımı almaya gittim dedim de hani rahatsız olacağımı düşnmüyor galiba.yani bu durum normlmi sizce siz olsanız ne yapardınız..Kızımı çap cup öpmelerinden rahatsızdım zaten hadi ona alıştım artık ama bu çok saçma geliyor bana insan bişeyde diyemiyor yada ben diyemiyorum samimiyiz ama bu durum hoşuma gitmiyor
Bende çok sinirlendim gerçekten. Normalde annem çok ahkam kesen biri ama bu konuların vahimligi hakkında kafa yormuyor.ne kadar gerizekalı insanlar var ya.
bir arkadaşımın da başına gelmiş,
yaşlı başlı amca çocuğa pipin nerede gibi bir şey sormuş, sözde şaka.
arkadaşım bir bağırmaya başlamış, adam vınnnn...
Komşuluk iliskinizi bilemiyorum ne derece . bizim ust komşumuz vardı 3 senelik komsumuz çocuğu tüp bebekti 7 yıl sonra sahip oldu . o zamanlar bende 10 yaşlarındaydım . bebeği küçükken annesiyle gelir giderdi 1 yaşından sonra geldiklerinde bebek gitmek istemezdi annesi acil bir işi olduğunda bırakırdı oynanatirdim . babamada dede derdi operdi . büyüyünce öğelerini karıştırmaya başlardı .Merhaba annem bana çok yakın gün aşırı anneme gidiyorum.Karşı daireye bi bayan taşındı yanlız birde üniverstye giden kızı var arada geliyor.4 ay önce taşındı tanıştık oda yanlız sıkılıyor diye gelip gitmeler oldu.Hasta oldu annem baktı yardımcı oldu vs. Bayan çok iyi biri belli ne kadar insanları tanıyamasakta iyi birine benziyor sıcak samimi ne pişirse paylaşmak ister evinin anahtarını bile teslim eder anneme bu kadar kısa bi sürede namazında niyazında kendi halinde biri 45 yaşlarında neyse bayanı anlatmak için yazdım bunları benimde kızım var 5 aylık bu komşumuz çok seviyor çocukları doğduğundan bu yana kızımı sever görmeyince özledim der ah görünüm olsa falan der kızı da oda çocukları seviyor götürüyorum seviyorlar ama bundan 1 buçuk ay önce kızı geldi okuduğu yerden kapıyı çaldı bebeği versene biraz sevsin kız dedi ben şaşırdım afaladım ne diyeceğini bilemedim karnı aç emecek falan dedim ama verdim o anın şokuyla annemede dedim hatta bu neydi şimdi diye neyse 10 dk sora getirdi..Sonradan bu bi kaç kez daha oldu kızı çekiniyor çok gelemiyor bize ama rahatsız olmaya başladım tamam sever içine sokarak seviyo bi annane gibi ama eve istemek ne oluyor çal kapıyı bana gel çocuğu alıpta de tamam götürürüm rahatsız olduğum konu sadece çocuğu istemesi alması.geçen yine istedi ben lavabodaydım annem açtı kapıyı lavabodan seslendim yıkayacağım anne diye verme dedim yani sizcede saçma değilmi ya seveceksen beni çağar gel kızım çocukla diye birde öncedende söylemiştim ben annemden başka kimseye bırakamıyorum huyum böyle görümceme bile bırakmadı karda kışda komşuya bırakmadım okula diğer kızımı almaya gittim dedim de hani rahatsız olacağımı düşnmüyor galiba.yani bu durum normlmi sizce siz olsanız ne yapardınız..Kızımı çap cup öpmelerinden rahatsızdım zaten hadi ona alıştım artık ama bu çok saçma geliyor bana insan bişeyde diyemiyor yada ben diyemiyorum samimiyiz ama bu durum hoşuma gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?