KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

insan çocuğu olana kadar anlamıyor. annemlerin bir komşusu vardı işi falan olunca hep bırakırdı. biz gittiğimizde eşimle sevelim diye isterdik verirdi. rahmetli babam torunu gibi severdi. ona meyveler alı alıp getirirdi.
nerdeyse çocuğa günün yarısı annemler bakıyordu. kuzucuk da pek tatlıydı sevilmeyecek gibi değil..

neyse annemler taşındı. bu arada benim çocuğum oldu. annemlerin ara sıra görüştüğü komşusu oğlumu istedi sevmek için vermedim. belki de çok görüşmüyoruz diye vermek istemedim. samimiyetim olan biri olsa durmuyor huysuz ben de geleyim o zaman belki durur falan derdim..

sen cılgın mısın kadın bebek verilir mi? belki birşey yedirip içiriyor..senin bilemneyecegin suratına bakıp anlayamacagın bir sürü psikoljik hastalık var. kadın benim cocugum emzireyim demişse memesini cıkartıp soktuysa cocuga ?
ya da yarın bir bakarsın 10 dk evde ne 45lik komşu abla ve senin bebek nede üni.li kız kalmış. 10 dk sırra kıdem basalanlarla dolu ülke
vermediginde darılacaksa da darılsın. bebeginden kimse kıymetli degil. aslında senin oda darılıp siiee cekmem lazımmış. sen kimsinde benen cocuk istiyorsun salak karı diyip bögürmem gerekirmiş...

"champagneshimmer, post: 45213297, member: 200250"]sen cılgın mısın kadın bebek verilir mi? belki birşey yedirip içiriyor..senin bilemneyecegin suratına bakıp anlayamacagın bir sürü psikoljik hastalık var. kadın benim cocugum emzireyim demişse memesini cıkartıp soktuysa cocuga ?
ya da yarın bir bakarsın 10 dk evde ne 45lik komşu abla ve senin bebek nede üni.li kız kalmış. 10 dk sırra kıdem basalanlarla dolu ülke
vermediginde darılacaksa da darılsın. bebeginden kimse kıymetli degil. aslında senin oda darılıp siiee cekmem lazımmış. sen kimsinde benen cocuk istiyorsun salak karı diyip bögürmem gerekirmiş...[/QUOTE]
Yeminle kalbimin ritmi değişti korkudan.Yanı yazdıklarını okuyunca.Ama maalesef yalan değil çok haklisiniz arkadaşım.Neler duyuyor neler okuyoruz..Burda ddillendirmiyorum..Bence de bebeği vermemeli konu sahibi. net tavır takinmali.

Haklısınız,kesinlikle vermeyin, hem bu ne canım sanki 1 bardak şeker istiyorlar, sevecek insan gelir sever.Bu kadar sık rahatsız etmeye gerek yok insanları, sırf kendi mutlulukları için.

onların yaptığı bence normal.

bebek seviyorlardır, isterler yani, verin de sevelim diyerek. bir zararımız da yok derler, hatta yardım ettiklerini de düşünürler.

sizin yaptığınız bence normal değil.

bahane bulmanıza gerek yok.
yalnız kimseye göndermiyorum dersiniz oldu bitti.
ama bir kere izin verdikten sonra nasıl olacak bilmiyorum, sonuçta bir yanlış hareketleri de olmamış.

bir de son paragraf garip geldi, ben görümceme bile vermiyorum yazmışsınız da.
sizin haberiniz olmayan bir şey değil ki, veriyorsunuz işte, kuralı delmişsiniz ne sebeple olursa olsun.

Arkadaşım su bardağı mı bu? Verme çocuğunu kimseye ne olur. Bir anda ortadan kaybolsalar nereden bulacaksın bebeğini? Organ mafyası ayrı, çocuk taciri ayrı.. Televizyonda görüyoruz. İnsanların başına ne geliyorsa zarar gelmez sandığı insanlardan geliyor. Ne olur dikkat edin.

Geçenler de anneme bıraktım oğlumu. Alt katlarında komşusu var annemin. 3 tane de çocuk. Annem götürmüş oraya oynamışlar falan ordan başka komşuya geçmişler. Vu 3 çocuklu aileye gitmesi nedense hoşuma gitmedi benim neyse annem başında dedim. Geçen annemlerdeyiz annem gidelimmi oynamaya dedi. Yok anne gitmeyin insanlar rahatsız olur falan dedim ama dinletemedim. Sona geldiler. Oğlum anne pipime dokundu ama ben kızdım dedi. Nasıl yani dedim. Adam bu elimi ısırıyor falan demiş tutarak(vardır ya böyle gerzekçe çocuk sevenler)
Oğlum da belliki hoslanmamış izin vermedim anne ayıp dedim dedi.

Anneme dedim sonra bir daha kimseye hele hele o sapık evine sakın gitmeyecek o çocuk sana da getirmem bidaha torun falan haberin olsun.

Yani belki sapık bir fikirle yapmadı öyle saçma çocuk seven insanlar var ama benim midem bulanir böyle şeylere. Ve belki o çocuk sizin yanınızda değilken sizin istemeyeceginiz bir şekilde seviliyor. Ve bir annenin içi huzursuz olursa orda bir bit yenigi vardır

ne kadar gerizekalı insanlar var ya.

bir arkadaşımın da başına gelmiş,
yaşlı başlı amca çocuğa pipin nerede gibi bir şey sormuş, sözde şaka.
arkadaşım bir bağırmaya başlamış, adam vınnnn...

Arkaslarin dedigi gibi zaman kotu.ben tamam bi kackez vermissiniz ama bu rutin olmaya baslamis .bu demekki gittikce cocuga daha cok baglanip sevecekler.onun icinde bu istemeler dahada siklasacak .bunun icin onleminizi simdiden alin derim.

Bende çok sinirlendim gerçekten. Normalde annem çok ahkam kesen biri ama bu konuların vahimligi hakkında kafa yormuyor.

Yani çok şey hakediyor du orda olsam iyi lafim vardı ona dua etsin yoktum

Vermeyin asla.Hatta bir dahakinde dur bende geleyim canım sıkıldı zatrn evde falan diyin sizde gidin

Komşuluk iliskinizi bilemiyorum ne derece . bizim ust komşumuz vardı 3 senelik komsumuz çocuğu tüp bebekti 7 yıl sonra sahip oldu . o zamanlar bende 10 yaşlarındaydım . bebeği küçükken annesiyle gelir giderdi 1 yaşından sonra geldiklerinde bebek gitmek istemezdi annesi acil bir işi olduğunda bırakırdı oynanatirdim . babamada dede derdi operdi . büyüyünce öğelerini karıştırmaya başlardı . gider alırdım annesinden sevecez diye o da anlayışla verirdi ama bizim komsulugumuz iyiydi . gözü kapalı guvenirdik ..

oyuncak mı canım bu sevmek için evladınızı emanet ediyorsunuz
sizin de yanında olmanız lazım ne saçma bi istek bu böyle

Kizim bebekken oturdugumuz binada karsimda annem yaslarinda bir teyze otururdu, yillardir kapi komsumuzdu, arada gelir kizimi da severdi. Bazen buz gibi havada, yagmurda falan markete cikmam gerekirdi cocugu sarip sarmalar kanguruya koyar gotururdum, her gordugunde soylerdi bu havada bebegi cikarma, hem cocugu hem torbalari nasil tasiyorsun bana birak ya da sana geleyim sen git derdi de, yok hava alsin diyip birakmazdim.
Nasil gorunurse ne kdar iyi niyetli davranirsa davransin insanlarin icini bilemeyiz. Her sey bir yana ordayken cocugun basina bir kaza gelse kafayi yersiniz niye gonderdim diye. Olacak is degil, kesin bir sekilde reddedin.

daha neler. bırak vermeyi şap şup öptüremem bile komşuya.... çok istiyorlarsa yapsınlar bir bebek

Yan komşumun çocuğu yok.kadın 43 eşi 46 yaşında.
3 yıl evvel benim oğlum ve kızımı çağırdı komşu.ben pek vermek istemezdim çünkü sabırsız biri.vermeyincede biraz duygusala bağlardı ağlardı.

Çocuklara tembihledim yok diyorlardı herkes duygusal baktı esirgeme vs diye.bende siz yollayın derdim bizimkileri istemiyor derlerdi.
Bir kere tamam dedim ki ben kimseye bırakmadım daha.

Nerdeyse duvara kulağımı koyacaktım.10 dk sonra çağırmaya gittim bayan evde kocası çocukları uçurtma uçurmaya götürmüş!sitenin parkına baktım yok.evde bebeğimde var Allahım çıldırdım ara gelsinler hemen dedim.

Balkonda beklerken uzakta gördüm adam arabaya bindirdi benimkileri gözlerim karardı.ben yırttım kendimi kadını boğacaktım sakin ol getirir diyor ama ne fayda.nasıl bana danışmadan götürüyosun diyorum" onlara sordum anneme soralım dediler ben derim "demiş. "tamam dediler "diyor.yahu çocuk bu.

Tam beklerken eşim geldi hergün 7 de gelen adam 5 te geldi.onlada ayrı bir fasıl oldu.bir daha yollama ,nasıl gittiler ,ne demek götürmüş vs.

Getirdiler ama ömrümden kaç yıl gitti.
Çocukları çok sıkarım normalde.şükür azıcık büyüyorlar da farkedebiliyorlar artık.

Vermeyin canınız çok sıkılır.

hayatımda böyle şey duymadım.
nasıl isterler, siz de neden verdiniz ya. tüh. neyse olan olmuş. bundan sonra sorduklarında da bence hiç bahane aramayın direkt söyleyin. gelin burda sevin, veremem ben deyin. bi daha da istemezler. manyaklara bak be

Valla ne ilginç insanlar var küçücük bebek istenirmi annesi olmadan oyuncak mı o?Ben ilkinde bile vermezdim 5 aydir tanıdığım bir insana..Bu devirde babana bile guvenmeyeceksin kusura bakmayın ama hayat böyle artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…