KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

Verilmemeli de işte söylemenin bi yolunu bulman lazım. Gelsin burda sevsin de ya da ateşi var huysuz biraz de birkaç defa vermezsen inşallah anlarlar

ben bile komşuların bebişlerini eve getirip everim kimsede bişet demez hatta sevinir bebek sizdetken evimi temizleyim der

Ben 15 yil once falan karsi komsumuzdan Ankara kedisini istedim ama karı vermedi. 5 dakika sevip geri goturecektim oysa. Millet kedisini vermiyor bakin...

Müge ANLI' da çıkmıştı. Bir kadının komşusu kadının 3 yaşındaki kızını sobaya atıp yakmıştı.

Konu çok ciddi yazmak zorundaydım. Kadın dünya iyiside olabilir bir manyakta.

Riske girme. Gelsin senin evinde sevsin bebeğini.

Allah aşkına vermeyin. 4 aylık tanıdığınız komsunuza nasıl guveniyorsunuz Hadi yillardir tanıyor olsanız neyse de.
..
madem komsunuzu da kirmak istemiyorsunuz böyle durumlarda en güzel suçu eşe atmaktir Tatli dille anlatın size güveniyorum ne olur bana darilip kizmayin benden yana sıkıntı yok olsaydı bugüne kadar Bebeğimi tek vermezdim. Ama geçen gün eşim görmüş rahatsız oldu kesinlikle vermiceksin ya onlar gelsin yada sen git yanında dedi. Çok kötü kavga ettik O yüzden kusura bakmayın tek gönderemem diyebilirsin.

Arkadasim yazdiklarimi iyi oku.komsunuz icin demiyorum gercekten bebeginizi gercekten seviyordur.eminim oyledir ama soyle anlatayim aklima geldikce igreniyorum.unv
talebelerinin kaldigi erkek ogrenciler komsunun kucuk oglunu sevmeye cagircaz diye arada aliyorlarmis annede iyi niyetile veriyomus isine bakiyormus cocukta
degisiklikler olmus hastalanmis doktora
goturduklerinde tedavide durum anlasiliyor ve
cocuk malesef hastalanip oluyo ben burda acik
anlatamiyom kocada sen cocugu nasil biraktin
diye kiziyo kadini bosuyo.ben normaldede
cocuguuumu birakamam komsuya zaten
pimpirikliyim.sizin komsunuz sevmek icin
cagiriyor ancak ya dusurse ordaa bisey
yedirmeye calissa bogazinda kalsa oraya gelen
misafirin niyeti kotu olsa ya kendinfe gideceksin onunla yada kocani one sur kocam cok evhamli pimpirikli benim olmadigim yerde cocugun ne isi var diye kiziyo aram bozuluyo de bes aylik bebek komsuya bebek verilirmi yahu aklin nasil kalmiyoo pesss

kadın sizi samimi bulduğu için istiyor muhtemelen. Aranızdaki iletişimin rahatlığından dolayı isteyebiliyordur. Sakınca görmüyordur. Ben olsam vermem çocuğumu sevdirmeye. İlk geldiğinde ben de geliyim yada kızınız gelsin burada sevsin hem muhabbet ederiz hem bişeyler ikram ederim falan deseymişsiniz bidaha isteyemezdi. Hala da diyebilirsiniz böyle bana kalırsa

ben bir kere bebeğimle markete gidiyordum o sırada komşu da hava soğuk ver ben gelene kadar bakayım dedi
ben de boş bulundum verdim markete gittim ama nasıl gittim birde bana sor
korkudan çoğunu almadan koşarak geldim
sonra bebeği aldım eve çıktım
tüm kıyafetlerini çıkarıp her yerine baktım
komşu çok iyi ama bi kaç gün önce kocası oğlunu döverek göz torbasını patlatmıştı çocuğun
zaten kadın da hergün adamdan dayak yiyor
offf o market yolu bitmek bilmemişti oysa 5 dk
sonra dedim nolursa olsun vermem çocuğumu kimseye bırakamam annem kaynanam dışında

İnsanların içini bilemezsiniz,kendisi çok seviyor da olabilir, o evde kötü niyetli insanlar da bulunabilir o anda. Bir kaç yıl önce gündeme oturan bir konu vardı hatırlarsınız belki,15-16 aylık bir bebek 3 kişi tarafından cinsel istismara uğramıştı. Her zaman tetikte olmak lazım.akraba olsa bile artık güvenemem ben kimseye

annenizde sizde o komsuyla araniza mesafe koyun bir kere yeni yanidiginiz insanlar ortaligin ayri yok siz yokken göndermeniz buyuk hata

Tencere tava istiyor sanki kadın. Bu ne rahatlık. Çok istiyorsa gelsin görsün ama "bebeği verin sevsin olmaz"yani. Dünyanın en iyi insanı dahi olsa olmaz yani,ne gerek var.
Allah korusun düşse,birşey olsa ne yapacaksınız.
Ben olsam veremem kusura bakmayın derdim. Buyrun gelip görün isterseniz diyede eklerdim.
Benim tanıdıgımın kızı,kızın annesinin evinde (anneannesinin yani) düşmüs yüksekten,anneside söylememis düştü diye,o günün gecesi kusarak fenalaşmaya başladı evde,apar topar hastaneye kaldırıldı,1 ay yoğun bakimda kaldı,iç kanama geçirmiş çocuk anlamamışlar. Sonradan ortaya çıkıyor olay.
Çocuk bu yani ki sizinki bebek daha,annesiz ne işi var yedi kat yabancının yanında. Acıkça söyleyin gerekiyorsa,herkes yerini bilsin.

Tek başına bebeğinizi vermeyin bir daha, siz ya da anneniz de gitsin yanında. Tamam iyi niyetli olabilirler ama o daha bebek ne olduğunu size anlatamayacağı için yalnız bırakmamanız lazım. Neden göstermenize de gerek yok, alın bebeği kucağınıza tamam gelelim beraber size misafir olalım filan diyin, ısrarla sen gelme diyecek halleri yok herhalde. Tek başına asla göndermeyin...

Arkadaşım ağır ceza mahkemesinde çalışıyor.. Psikolojisi bozuldu kızın.. Neler neler varmış.. Dede toruna bile tecavüz ediyomuş!! 2 yaşında kızı var kimseye güvenemem bırakamam diyo..
Sizin yerinizde olsam hayatta bırakmazdım!

lütfen vermeyin hiç mi haber izlemiyorsunuz gelsin yanınızda sevsin ne saklıyorlar ne gizliyorlar sizin görmek istemediğiniz bir şey mi yapıyorlar ?sevmek istiyorsanız gelin bize sevin diyin zor mu bu kadar bir üye değinmiş kadının komşusu çocuğu sevmek için alıp sobada yakmıştı artık kimseye güven olmaz vermeyin kızınızı

Komşudan istenen tarçına kızıyorum bide...millet aşmış,bebek istiyor...
Asla vermem...
Kızı doğurana kadar sıksın dişini bi zahmet

18 aylık oğlum var sadece anneme ve kayınvalideme bıraktım o da çok mecburi kaldığım durumlarda. Asla bebeğimi kimseye vermem. Devir kötü artık siz de güvenmeyin bence. Hergün haberlerde o kadar kötü şeyler izliyoruz ki güvenip de 5 dk ligina bile vermeyin bence.

ya gercekten konu sahibine cok kizdim bana darilmasim gucenmesin ama tut ki cocugu verdim komsuda allah korusun senin cocuguna para karsiligi baskasina sata bilir internette bile varmis boyle siteler para karsiligi evlatlik cocuk alma.
satar cocugu sonrada sen bana cocuk mocuk vermedim der konu sahibi( R rrrapunzelll )

Komşudan istenen tarçına kızıyorum bide...millet aşmış,bebek istiyor...
Asla vermem...
Kızı doğurana kadar sıksın dişini bi zahmet

ayy valla o konudaki komşuya anormal demiştik de onun daha beteri de varmış

o konudaki konu sahibi öpüp başına koysun

biz ona bakma elin çocuğuna 10 dk da olsa dedik burada kadın eşya gibi gelmiş istiyor

daha neler duyacağız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…