KOMŞUNUZ 5 AYLIK BEBEĞİNİZİ SEVMEK İÇİN KENDİ EVİNE İSTESE??SİZİ DEĞİL AMA SADECE BEBEĞİ!

bnda hayır dıyemıcek bısey yok.. kmseyı tanımam bu konuda.. hele hele komsu.. tavrını net koy arayada mesafe koy bnce..........

Vermezsin olur biter. Cocuk senin cocugun. O kadin kim ki hayir diyemiyorsunuz. Lutfen hayir demeyi ogrenin ve cocugunuza da hayir diyebilmeyi ögretin! Ve bu zamanda ensest sapiklar bile varken, elalemi gectim ailenize bile yuzde yuz guvenmeyin. Kusura da bakmayin, maalesef bunlar hayatin gercekleri.
Sevmeye cocuk mu istenirmiş ya, peluş bebek mi bu? Allah bilir sapik mi manyak mi?

Bizimde eskiden karşı komşumuz vardı çocukları çok tatlıydı şişko bi bebekti bende o zaman 10 yaşında falanım sürekli gidip cengizhanı isterdik sevmek için. Oda bi yaşında falandı annesi bize gönderirken mamasını falanda verirdi. Sürekli gidip bi fincan tuz ister gibi çocuğu alırdık hatta annesi temizlik yapıcağı zaman alın siz sevin biraz derdi bırakırdı bize tabi canımıza minnet hemen alırdık onu:) tabi kötü niyetli insanlarda var ama gerçekten sevenlerde var

Ahahahhaahha onu bende arkadaşımın çocuğna yapmıştım (çocukluk arkadaşım )
Bide arkadaşıma diyorum ki baaaaak üfleyince napıyo falan diye oda salakmısın yapma öyle nefes alamıyo demiişti ben nerden bilim

dünyanın ahı gitmiş vahı kalmış sakın bebeğini gönderme. her gün ölen yada kaybolan çocukları izliyoruz Allak korusun. tokatta kaybolan çocukların annesini suçluyo herkes çocuklar tek başına parka gönderilirmi diye. asla ama asla gönderme ters çık kadına. madem kızı bebeği seviyor evlensin kendi doğurup sevsin

hayır yani o senin bebeğin savunmasız onu koruyacak olan sensin. afedersinde eşşek kadar kadın bilmiyormu bebeğin yüzüne üflendiğinde nefes alamayacağını. biri bebeğimin yüzüne üflese aa salakmısın ne yapıyosun deyip bebeğimi alırdım evdende kovardım onu. ha bu arada o eşşeğin gırtlağına yapışırdım bak nasıl oluyomuş nefessiz kalmak diye. afedersiniz kedinin yavrusunu bile aldığınızda kedi nasıl saldırıyo. çocuğunuz korunmaya muhtaç ve onu korumak sizin göreviniz. başkaları mutlu olsun diye bebeğinizi kullandırtmak değil göreviniz

benimde kızım 6 aylik gecen bi cafe gibi biyerde garson kızlar sevmek istediler vermiş bulundum şap şup opunce cok rahatsız oldum bide siz icin kahvenizi biz dolasalim biraz diyo mekanda buyuk gozumun onunde olamicak tabi ,bende yok hayir gitmeyin alisik degil aglar hadi gel kizim sen anneye diye aldim zorla bende ilk kez başıma gelince ilk sorunca bi an bisey diyemedim ama artik bastan vermem yabanciya.uzattim ama yani ilk etapta sizde ayni sey olmus bide tanidik ama artik bi sekilde o sınırı koymaya calisin küsen küssün kırilsin sen bebeğini ve kendini düşün

verme. cekinmene gerek yok. kendi isteklerine göre yasa. bende vermiyorum. hatta kayinbaba yakinda havalar isininca götürmek isteyecek ona da vermeyecem benle kötü olacak biliyorum ama vermek zorunda değilim. hic komsuyada vermedim defalarca istedigi halde . istemiyorum o kadar .

zaman kötü asla kimseye güvenmem.Köpeğimi bile sevmek için istediklerinde geriliyorum gerim gerim.Çocuğumu asla vermezdim.

Bir daha bebeği almaya geldiğinde kızını al beraber git, bir sure sonra anlayip vazgeçer zaten ,

bebeği isterse ver anahtarını al sende git hemen, çocuğunu aldığı kadina da gelme demez herhalde... Eger derse bir daha asla verme hiç iyi niyet aramam öyle bir şeyde,

bir sure sonra anlar zaten,anlamazsada açık açık söyle ,evlat bu can ciger ,insana en yakınından kötülük geldigi bu devirde ,başkası ne yapmaz...Allah korusun.

Kırılan kirilsin ,tırnağı kirilsa sizin caniniz yanar o kadar cok sevmek istiyorlarsa ya sizide cagirsin yada kendi gelsin...

Ya hiç birşey diyemiyorsan bunu söyle, Babası çok kızıyor izin vermiyor ve bende istemiyorum de bitsin bu saçmalık ! asla kimseye verme oyuncakmı bu azıcık kızım sevsin oynasın ?..

Ay gece gece felaket tellallığı yapıyor gibi olacak ama.
Benim en küçük teyzem, çok küçükken dedemin tayini çıkıyor. Bir köye gidiyorlar. Orada çocuğu olmayan bir aile (çocukları ölmüş mü, yoksa hiç mi olmamaış bilmiyorum) neyse teyzemi çok seviyorlar. Önceleri eve gelip, evde seviyorlar falan, 6 aylıkken bir gün, sevelim diye evlerine götürüyorlar, 2-3 saat sonra anneannem gidip alıyor.
Çok teferruatına giremiycem şimdi ama dönünce hasta oluyor ve 1 gün sonra ölüyor.
Kimse ne hastalığını anlıyor, ne ne olduğunu.

Çok seviyorlardır odur budur anlmam ben. Bebek sevilecekse anasının gözünün önünde sevilmeli.
Hele ki 1 yaşından küçük ise.

hayır. gelsin eve sevsin gözünün önünde.
oyuncak bebek değil ki bu.
kesinlikle vermezdim.
belki sizin gibi ilk şaşkınlıkla verirdim ama sonra asla.

direkt söylemen lazım buyrun gelin burda sevin çocuğu veremem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…