• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşusunun gürültüsünden şikayetçi olan var mı?

Kaç kez konuşuldu toplantıda kaç kez söylendi ama diyor ki kadın bir çocuğum size çok geldi dayanamdınız....babam artık çıldıracak
polis işin içine karıştırmayalım dedik kendi uyarımızla çözeriz ama nerdeeeeeeeeee
diyorlar ki istanbulda ki komşum hiçbirşey demiyor siz diyorsunuz ne kadar anlayaşızsızsınız
insan bu cevaplar karşısında şok oluyo
o kadar sesimiz geliyor mu yaa deyip sonra apartman burası herkesin herkese sesi gider deyip konuyu bağlıyor şaşırıyoruzzzzzzzzzzzz

çözemezsiniz güzelim... kendi uyarılarınızla olmaz... polise haber verince birbirinize girin öyle müdahale edelim diyorlar... vallahi işiniz zor..

arkadaşlar büyük insanlarin yaptiği seslere müzik falan tamam ama küçük bebeklere ve küçük çocuklara bişey diyemiyorum.başa gelmeyen bilemez komşum her uyardiğinda yerin dibine giriyodum ama sonra vara yoğa uyarmaya başladilar.uykuymuş, ben de manyaktim zaten sabaha kadar uykusuz kaliyim.komşum için bi gün vurdum da çocuğa ama sonra oturup ben de ağliyodum ne yani o zaman rahatliyo musunuz.ben yeni evlendiğimde 10 dairede 25 çocuk vardi(VE 2 YIL ÇOCUĞUMUZ YOKTU).tahmin edin sesi artik ama biz çocuk diyip geçtik.hele eşim gece3 de gelirdi işten bin perişan.ama Allah işte sonra benim çocuğum ses yapinca kabahat oldu hep.kizlar artik şunu diyorum çocuğu bile olmadan konuşanlara Allah da ayni durumu yaşatir da anlar inşallah.ben rahatim BİLEREK SALIYORUM diye düşünenler evime gelince anlardi hep sonra dua eder giderlerdi.kusura bakmayin ama küçük çocuklara BİRAZ anlayişli olun lütfen.her çocuk ayni değil maalesef.inanin dal gibi dolaşiyodum ayakta durmakatan, sus koşma demekten ..ama biz insanlari idare ettik onlar da bi çocuğu idare edecekler evet.tamam çocuğunu salip ne yapiyosa yapsin diyen annelere ben de çok kiziyorum ama yaşamadan da bilemezsiniz.hele misafir gelince kapiya gelenlere sinir oluyorum.ha diyceksiniz ki sen bilmiyosun ses nasil geliyo aşağiya.biliyorum hem de çok iyi üstümdeki kadinin 4 TANE ÇOCUĞU VAR.Bİ DE ELTİSİ GELİR ,OLUYOLAR 7 TANE.AMA ÇOCUK BU MİSAFİRDİR Bİ GÜNLÜK BİŞE DİYİP GEÇİYORUZ.BİZ ANLAYIŞLIYIZ HEP AMA BAŞKALARI MAALESEF BİZE GELİNCE AYNI ANLAYIŞI GÖSTERMİYO.SENEDE İKİ KERE ABLAM GELİR OĞLUM KUZENİYLE OYNUYO DİYE HEMEN TELEFON AÇARLAR HEM DE SAAT 8 DE HEM DE ONLARIN ÜSTÜNE DENK GELMEYEN Bİ ODADA OYNUYOLAR.GECE YARISI YAPSALAR HAK VERİRİM AMA Bİ GÜNLÜK BİŞE İÇİN DE ÇOK AYIP YANİ DAHA NİYE KOMŞUYUZKİ O ZAMAN.ABLAM ÇOK ÜZÜLDÜ VE Bİ DAHA GELMEK İSTEMİYORUM BURAYA DEDİ .BU ARADA ALTTAKİLERİN ANNE KIZ KAVGASI YÜZÜNDEN BENİM OĞLUM BEBEKKEN UYKUDA SIÇRAYIP AĞLARDI HEP.KOCASI GECENİN 12 SİNDE FUTBOL YÜZÜNDEN Bİ BAĞIRIR BİZ DEPREM OLUYO SANIRIZ.TABİ ONLAR KENDİLERİNİ HİÇ GÖRMÜYO .ŞİMDİ ÇOCUĞUM BÜYÜDÜ 6 YAŞINA GELDİ VE HERŞEY UYKUSU DA DAHİL DÜZENE GİRDİ. ARASIRA TABİKİ SES OLUYO AMA TABİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL ÇÜNKÜ UYARINCA KONUŞUNCA ANLIYO BENİ YAVRUM.BENSE KOMŞULARIMA KIRILDIĞIMLA KALDIM VE SAMİMİ OLMADIM ARTIK.HEPİMİZ İNSANIZ- BİRAZ ANLAYIŞ LÜTFEN -
LÜTFEN............

Son düzenleme:
çock bebek ağlayip duruyo artik sinir hastasi olma noktasina geldim..
Ağlatmasinlar bebekleri.. Azarlamazsinlar.. Yüzlerine yüzlerine bağirasinlar..
Insanlikla eğitsinler ağlatacaklarina ama kimin umru..

arkadaşlar büyük insanlarin yaptiği seslere müzik falan tamam ama küçük bebeklere ve küçük çocuklara bişey diyemiyorum.başa gelmeyen bilemez komşum her uyardiğinda yerin dibine giriyodum ama sonra vara yoğa uyarmaya başladilar.uykuymuş, ben de manyaktim zaten sabaha kadar uykusuz kaliyim.komşum için bi gün vurdum da çocuğa ama sonra oturup ben de ağliyodum ne yani o zaman rahatliyo musunuz.ben yeni evlendiğimde 10 dairede 25 çocuk vardi(VE 2 YIL ÇOCUĞUMUZ YOKTU).tahmin edin sesi artik ama biz çocuk diyip geçtik.hele eşim gece3 de gelirdi işten bin perişan.ama Allah işte sonra benim çocuğum ses yapinca kabahat oldu hep.kizlar artik şunu diyorum çocuğu bile olmadan konuşanlara Allah da ayni durumu yaşatir da anlar inşallah.ben rahatim BİLEREK SALIYORUM diye düşünenler evime gelince anlardi hep sonra dua eder giderlerdi.kusura bakmayin ama küçük çocuklara BİRAZ anlayişli olun lütfen.her çocuk ayni değil maalesef.inanin dal gibi dolaşiyodum ayakta durmakatan, sus koşma demekten ..ama biz insanlari idare ettik onlar da bi çocuğu idare edecekler evet.tamam çocuğunu salip ne yapiyosa yapsin diyen annelere ben de çok kiziyorum ama yaşamadan da bilemezsiniz.hele misafir gelince kapiya gelenlere sinir oluyorum.ha diyceksiniz ki sen bilmiyosun ses nasil geliyo aşağiya.biliyorum hem de çok iyi üstümdeki kadinin 4 TANE ÇOCUĞU VAR.Bİ DE ELTİSİ GELİR ,OLUYOLAR 7 TANE.AMA ÇOCUK BU MİSAFİRDİR Bİ GÜNLÜK BİŞE DİYİP GEÇİYORUZ.BİZ ANLAYIŞLIYIZ HEP AMA BAŞKALARI MAALESEF BİZE GELİNCE AYNI ANLAYIŞI GÖSTERMİYO.SENEDE İKİ KERE ABLAM GELİR OĞLUM KUZENİYLE OYNUYO DİYE HEMEN TELEFON AÇARLAR HEM DE SAAT 8 DE HEM DE ONLARIN ÜSTÜNE DENK GELMEYEN Bİ ODADA OYNUYOLAR.GECE YARISI YAPSALAR HAK VERİRİM AMA Bİ GÜNLÜK BİŞE İÇİN DE ÇOK AYIP YANİ DAHA NİYE KOMŞUYUZKİ O ZAMAN.ABLAM ÇOK ÜZÜLDÜ VE Bİ DAHA GELMEK İSTEMİYORUM BURAYA DEDİ .BU ARADA ALTTAKİLERİN ANNE KIZ KAVGASI YÜZÜNDEN BENİM OĞLUM BEBEKKEN UYKUDA SIÇRAYIP AĞLARDI HEP.KOCASI GECENİN 12 SİNDE FUTBOL YÜZÜNDEN Bİ BAĞIRIR BİZ DEPREM OLUYO SANIRIZ.TABİ ONLAR KENDİLERİNİ HİÇ GÖRMÜYO .ŞİMDİ ÇOCUĞUM BÜYÜDÜ 6 YAŞINA GELDİ VE HERŞEY UYKUSU DA DAHİL DÜZENE GİRDİ. ARASIRA TABİKİ SES OLUYO AMA TABİ ESKİSİ GİBİ DEĞİL ÇÜNKÜ UYARINCA KONUŞUNCA ANLIYO BENİ YAVRUM.BENSE KOMŞULARIMA KIRILDIĞIMLA KALDIM VE SAMİMİ OLMADIM ARTIK.HEPİMİZ İNSANIZ- BİRAZ ANLAYIŞ LÜTFEN -
LÜTFEN............

yazdıklarınızda haklı olduğunuz yerler var bunlara bende katılıyorum çocuk bu düşecek de koşacakda öyle öyle büyüyecek ama eğitmek bizim elimizde ...
....misalbalkondan söylüyor mesela şunu götür ver içeriye çocuk başlıyo koşmaya ya ordan desene koşmadan git bak düşersin diye ama nerde söyleye söyleye dilimizde tüy bitti eve geldiğinizde dinlenmek istersiniz haliyle ama biz onu da yapamıyoruz sürekli koşuyo birşeyler yere dökülüyo inanın bunlarada sabır lazım
bizde çocuktuk ama annem aşağıdakiler gelecek kapıya dedimi susardık hemen ama bunlar nasıl insan anlamadım gitti

Her apartmanda gürültücü laftan sözden anlamıyan insanlarla dolu..
Ki bizim apartmanda bu şahıslardan fazlasıyla var.
Biri gece yarılarına kadar bağrarak telefonda konuşur , yine aynı şahıs gece yarıları yüksek sesle müzik dinler
Alttakilerin çocukları evde top oynar(hadi bunlar çocuk , sözden laftan anlamaz )
giriş katındaki görgüsüz ve onun alt katındaki ise sabahın köründe balkondan balkona bağrarak konuşur..
Hepsine tek tek rahatsızlığımızı dile getirdik , kimiyle kavga ederek kimene daha sakin davranarak
Ama anlıyorlarmı tabikide hayır.. Terbiye herkese lazımdır.. Olmayınca laf anlatmak zordur..

CANIM BAK GENE DİYORUM EĞER KADIN SALIYOSA ÇOCUĞU TABİKİ HAKLISINIZ.AMA BENİM DİĞER KOMŞULARIM ANLARDI BENİ BİREBİR ŞAHİT OLURLARDI ÇÜNKÜ.İNANIN BABAM DAHİL HERKES ÇOCUK YENİ DURULDU DİNLEN ÖYLE YAP DİYOLAR İKİNCİYİ.ŞU EĞİTİN LAFINA DA SİNİR OLUYORUM.BİZ CAHİL MİYİZ DE EĞİTMİYORUZ.BENİM KADAR ÇOCUK PSİKOLOJİSİNDEN ANLAYAN VARSA GELSİN KARŞIMA.BEN YARDIM ALMAK İÇİN Bİ UZMANA DA GİTTİM VE O UZMAN MÜSVETTESİ DAHA İLK SEANSDA BAĞIRIP OĞLUMUN KOLLARINI KİLİT YAPTI VE ''SUS BAKİM'' DİYE BAĞIRDI.BÖYLE KOMUT VERİN DEDİ.Bİ BAŞKASI DA KARŞINIZA ALLIN'' PATRON BENİM BENİ DİNLEMEK ZORUNDASIN'' DİYİN DEDİ(BİZ SALAĞIZ SANKİ O KADARINI AKIL EDEMİYORUZ).BU MU EĞİTİM YANİ.Bİ ÇOCUĞU ANNESİNDEN BAŞKA KİMSE EĞİTEMEZ VE HİÇ KİMSE ANNESİ KADAR ANLIYAMAZ VE SABRETMEZ. BEN ONUN AĞLAMA KRİZLERİNE SABRETMEK İÇİN KENDİM İLAÇ ALIYODUM.Bİ ARKADAŞ DA BAĞIRMAYIN DEMİŞ ARKADAŞIM BAZEN SABIR TAŞIYO.AMA HİÇ Bİ ZAMAN DAYAKÇI Bİ ANNE OLMADIM OLMAM DA. AMA ÇOCUĞUNUZ BİLE OLSA HERGÜN SABAH 5 DE YATIP 11 DE KALKSANIZ(ARALARDA DA UYANIRDI HEP)VE GÜN İÇİNDE GİTTİĞİNİZ HERYERDEN KOVULMAKTAN BETER OLSANIZ (HAREKETLİ DİYE BEN PEŞİNDEN AYRILMIYODUM BU SEFER DE BANA SEN ALIŞTIRMIŞSIN DİYOLARDI)SÜREKLİ YOK YERE AĞLAMA KRİZLERİYLE UĞRAŞSANIZ SİZ DE ZAMAN ZAMN TAŞARSINIZ.AMA ANNELİK OYLE BİŞEYKİ ALLAH AYRI Bİ GÜÇ AYRI Bİ SEVGİ VERİYO İŞTE.SABRIMIN SONU YOTUR İNAN VE HEP BU YÜZDEN TAKDİR EDİLDİM.AMA ŞİMDİ ÇOCUĞUMA HERKES BAYILIYO O KADAR AKILLI Kİ O KADAR SICAK KANLI Kİ SANKİ O YARAMAZ GİTTİ BAŞKASI GELDİ.
CANIM BEN SANA ÖZGÜ Bİ YAZI YAZMADIM BELKİ BENİM DURUMUMDA OLAN HER YÖNTEMİ DENEMESİNE RAĞMEN ÇARESİZ OLANLAR VARSA ONLARA DA AYNI TEPKİYİ VERENLERE YAZIYORUM.SEVGİLERa.s.
yazdıklarınızda haklı olduğunuz yerler var bunlara bende katılıyorum çocuk bu düşecek de koşacakda öyle öyle büyüyecek ama eğitmek bizim elimizde ...
....misalbalkondan söylüyor mesela şunu götür ver içeriye çocuk başlıyo koşmaya ya ordan desene koşmadan git bak düşersin diye ama nerde söyleye söyleye dilimizde tüy bitti eve geldiğinizde dinlenmek istersiniz haliyle ama biz onu da yapamıyoruz sürekli koşuyo birşeyler yere dökülüyo inanın bunlarada sabır lazım
bizde çocuktuk ama annem aşağıdakiler gelecek kapıya dedimi susardık hemen ama bunlar nasıl insan anlamadım gitti

Son düzenleme:
Günlerdir bu konuyu açmayı düşünüyordum çünkü 3 senedir çıldırıcam nerdeyse. bizim evimiz müstakil her evin arka tarafında bahçesi var bi yan tarafındakiyle binalar yapışık, öbür yandakiyle bahçeler yapışık. iki tarafımızdaki komşularımızla da çok samimiyizdir. ne yazıkki bizim bahçenin yapışık olduğu komşudan şikayetim çok büyük. bir evde 3 aile üstüste yaşıorlar. kadın adam onların bi kızı, kadınla adamın kayınvalidesi, kadınla adamın öbür kızı ve damadı veeee onların 2 yaşındaki çocukları.

bunların hepsi evde boş boş otururlar ne işe giderler ne bişey yaparlar damat işsiz kızlar çalışmıyo babaları geçindiriyo. onlarda emekli maaşıyla. gece saat 2 de bahçede kahva içerler gece 2 saat. evet bende uyumuyorum ama çığlık çığlığa konuşup gülmüyorum o saatte. sesleri beynimde yankılanıyo anlatamam. ve hepsini tuhaf bi ses tonları var. çıldırıcam. 2 de yattınız işiniz gücünüz yok saat 11 e kadar uyuyun bari. yok 7 de ayaktalar ve yine çığlık çığlığa hiç bunlar insan mı düşünen yok. yemin ederim onların bebekleri yeni doğduğunda biz çıt çıkarmıyoduk yolda korna çalmıyoduk uyanır bebek diye.

çocuğa gelince minnacık bebek tabi ki bağırıcak gülücek ağlıcak sesini ayarlamayı bilmez ki ona hiç kızmıyorum. ama 1 haftadır boş damacanaları bahçeye koymuşlar. bebeğin anası bahçede sabahları türk kahvesi sigara keyfdi yaparken ona uzaktan yapmaaaaaaaaaaaaa diye çığrınırken minik çocuk alıyo damacanayı eline taşa vuruyo nası bi ses yarabbim ve böyle bide iki saniye de bi sapmıyo zaman. doink doink doink doink. eskiden yazları cam açık uyurdum şimdi camı geçtim odayı değiştiricem nerdeyse.

ön taraftada iki tane köpekleri var hiç susmazlar bi saniye bile sürekli havlarlar ta uzaklarda oturanlar bile aa siz nası dayanıyosunuz o ses diyolar. bizimde var köpeğimiz ama sadece yabancıya iki kere hav der susar. onların köpekleri bize bile sürekli havlıyo. köpeklerine hiç sus demiyolar. kendilerine köpekleriniz çok havlıyolar dedğimiz zaman ay ne güzel diğmiiii ama olsun köpek bu napalım diyip anlamamazlığa vuruyolar. bi köpekde evin içinde var oda kapıyı açık bulunca hav hav hav sürekli bahçede demire yanaşıp.

bi kızları deli zaten sürekli bağırır kavga eder annesiyle küfürler havada uçuşur bütün semt onları dinler. kız kaçkere sokağa çıkıp arabaları yumrukladı sinir krizlerine girip. yine aldık biz sakinleştirdik. herkes deli diye alttan alıyo ama bi gün ben deliliğimi göstericem camdan çıkıp yeteeeeeeeeeeeeeeeeer diye bi çığlık atıcam. yada ufak sarı boncuk atan oyunca tabancalarla bi güzel gürültü yapana boncuk atıcam. artık bilmiyorum napıcam. babam da diyo ki kızım yüzyüze bakıyoruz bişey deme diyo. ama sınav zamanı ders çalışamıyorum yemin ederim ki.çok doluyum çok bu sabah yine o bebenin damacana doinkine uyandım

CANIM BAK GENE DİYORUM EĞER KADIN SALIYOSA ÇOCUĞU TABİKİ HAKLISINIZ.AMA BENİM DİĞER KOMŞULARIM ANLARDI BENİ BİREBİR ŞAHİT OLURLARDI ÇÜNKÜ.İNANIN BABAM DAHİL HERKES ÇOCUK YENİ DURULDU DİNLEN ÖYLE YAP DİYOLAR İKİNCİYİ.ŞU EĞİTİN LAFINA DA SİNİR OLUYORUM.BİZ CAHİL MİYİZ DE EĞİTMİYORUZ.BENİM KADAR ÇOCUK PSİKOLOJİSİNDEN ANLAYAN VARSA GELSİN KARŞIMA.BEN YARDIM ALMAK İÇİN Bİ UZMANA DA GİTTİM VE O UZMAN MÜSVETTESİ DAHA İLK SEANSDA BAĞIRIP OĞLUMUN KOLLARINI KİLİT YAPTI VE ''SUS BAKİM'' DİYE BAĞIRDI.BÖYLE KOMUT VERİN DEDİ.Bİ BAŞKASI DA KARŞINIZA ALLIN'' PATRON BENİM BENİ DİNLEMEK ZORUNDASIN'' DİYİN DEDİ(BİZ SALAĞIZ SANKİ O KADARINI AKIL EDEMİYORUZ).BU MU EĞİTİM YANİ.Bİ ÇOCUĞU ANNESİNDEN BAŞKA KİMSE EĞİTEMEZ VE HİÇ KİMSE ANNESİ KADAR ANLIYAMAZ VE SABRETMEZ. BEN ONUN AĞLAMA KRİZLERİNE SABRETMEK İÇİN KENDİM İLAÇ ALIYODUM.Bİ ARKADAŞ DA BAĞIRMAYIN DEMİŞ ARKADAŞIM BAZEN SABIR TAŞIYO.AMA HİÇ Bİ ZAMAN DAYAKÇI Bİ ANNE OLMADIM OLMAM DA. AMA ÇOCUĞUNUZ BİLE OLSA HERGÜN SABAH 5 DE YATIP 11 DE KALKSANIZ(ARALARDA DA UYANIRDI HEP)VE GÜN İÇİNDE GİTTİĞİNİZ HERYERDEN KOVULMAKTAN BETER OLSANIZ (HAREKETLİ DİYE BEN PEŞİNDEN AYRILMIYODUM BU SEFER DE BANA SEN ALIŞTIRMIŞSIN DİYOLARDI)SÜREKLİ YOK YERE AĞLAMA KRİZLERİYLE UĞRAŞSANIZ SİZ DE ZAMAN ZAMN TAŞARSINIZ.AMA ANNELİK OYLE BİŞEYKİ ALLAH AYRI Bİ GÜÇ AYRI Bİ SEVGİ VERİYO İŞTE.SABRIMIN SONU YOTUR İNAN VE HEP BU YÜZDEN TAKDİR EDİLDİM.AMA ŞİMDİ ÇOCUĞUMA HERKES BAYILIYO O KADAR AKILLI Kİ O KADAR SICAK KANLI Kİ SANKİ O YARAMAZ GİTTİ BAŞKASI GELDİ.
CANIM BEN SANA ÖZGÜ Bİ YAZI YAZMADIM BELKİ BENİM DURUMUMDA OLAN HER YÖNTEMİ DENEMESİNE RAĞMEN ÇARESİZ OLANLAR VARSA ONLARA DA AYNI TEPKİYİ VERENLERE YAZIYORUM.SEVGİLERa.s.

bende yanlış anlamamak adına tekrar yazdığımı düzelteyim diyorum ben eğitim derken kullanacak doğru kelimenin bu olduğunu düşündüm için eğitim dedim şimdi çocuğa terbiye vermek diye yazsam ya da daha farklı bir şekilde dile getirsem daha da ayıp olacaktı o yüzden eğitmek kelimesini kullandım anlattıklarınıza bakılırsa siz gerçekten ilgili bir annesiniz
bizim komşuya gelince o çok farklı evde çocuk ne yaparsa yapar biraz da kendileri şımartıyorlar gibi geliyo çocuk sevmeleri bile bağırarak o yüzden hırçınlaşıyo çocuk bağırmalar ağlamalar başta dediğim gibi hep onlar değilde onların üst komşusu suçlu ya da biz anlayışsızlıkla itham ediliyoruz
ve çok sıkıldık

Aaaahh ah! Öyle komşular bizdede var gece yarısına kadar bi insan nasıl son ses tv izleyebilir ya :kızgın: Dün ders çalışıyorum bi okuduğum yeri 10 kez okudum en sonunda dayanamadım karşı apartmanda oturan kıza seslendim esra ceyhanı mı izliyosun dedim evet dedi bende belli oluyo dedim. Sanki bizim evde açık gibiydi sonra kıstı ama sonra yine hep aynı, hep aynı....

bu durumlarda ne yapıyorsunuz?
biz bıktık artık 1,5 yıldır bunları çekiyoruz uyku düzenimiz kalmadı onlar kaçta uyanıyosa bizde o saatte uyanır olduk kaç kez söyledik ama anlamıyorlar :oklava:

bide ben varım şikayetçi...
hemide karşı komşum...
aramızda sadece bi duvar varr...
öyle gürültüleri oluyoki...
söyledik anlamadılar...
çok rahatsız ederlerse...
eşim duvarı yumrukluyo,yada o sinirle ayagıyla tekmeliyo...
ama onların çocuklarıda çok yaramazlık yapıyo...
çocuk diyorum 10 yaşın çok üstündeler...:roflol:

Biz de yan komşumuzdan çok rahatsızız. 4 sene önce taşındık şimdi yine iyiler ilk zamanlar da çıldırtıyorlardı akşam olmuş yarın işe gidicez yatalım diyoruz yok son ses bir horon havası herkes birden zıplamaya başlıyor herşeyin bir adabı var ne kadar söylediysekte olmadı en son karakolluk olduk şimdi iyiler aman aman eski günleri hatırlamak bile istemiyorum.

Benimde apartmandaki yan komşu delirtiyor, akşama tık yok akşam oldumu takır tukur sesler ne yapıyorlarsa artık CADIARZU

ben keçkere kapılarına dayandım döyledikleri ne oldu? herkes evinde özgürdür dedi beni terbiyemi edeceksin dedi.:oklava: üstüme yemek artıkları, çırpmalar evi dinlemeler,mobilya çekmeler,yediği yemeklerin artıklarını arsaya dökmeler devam ediyor

benim üskattaki komşum vardı allahtan geçen hafta taşındı.......
oh be dünya varmış........... merdivende yaşıyorlardı resmen..
hiç gürültüleri, kapı önü sohbetleri bitmezdi................
kadının bi merdivenlerden inişi vardı artçı deprem gibiydi....
bütün bina rahatsız oluyoduk............
iyiki gitti yeni komşuların vay haline............

sahurdan sonra uyku tutmadı fazla uyuyamdaım ezan okundu ama ben yine uyuyamadım tam daldım sabah olmuş haliyle saat 9 çocuk koşuyo saat 10 eşye çekiyolar ve hala çekmekteler bıktım atık
uykuya hasret kaldım ağlayacam valla

Back
X