• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşusunun gürültüsünden şikayetçi olan var mı?

aynısı bendede var bıktık ya çocuğun var diye bu kadarda aşağıdakine zulm edilmez eşya çekmek mi oradan oraya deli gibi koşmakmı yani 9-10 yaşında çocuğuna dur diyemiyorsan niye anne oluyorsun

benimde üst katimda iki erkek yasiyo.sabah 6 da ise gidiyo.ikisindede bir kosturma sormayin yani.bu da yetmez gibi at kadarda bir köpekleri var.hadi anladim bu arkadaslar ise yetisecekte acil hazirlaniyo peki o köpege ne oluyo sabah sabah yat uyu be arkadasim sen nere yetisiyon.bu patirdi maksimum 15 dakika sürüp ertesi güne kadar olmadigi icin sikayet etme geregi duymadik.

ınsan biraz saygı duymalı kendisine duyulmasını da istiyorsa:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı dert bendede var arkadaşlar 10 aylık evliyim ilk taşındıgımızda üst katımız boştu nekadar güzelmiş sesizlik 2 ay sonra yeni evli bir çift taşındı taşınmaz olaydı kadın hastamıdır nedir gece 11 den sonra başlıyor ses yapmaya hergün eşya çekilirmi çekiyor işte anacım enaz 1 saat üzerimizde sesi eksik olmuyor tam uyku saatemizde mahvediyor öyle bişeyki sanki kasti yapıyormuş gibi yatak odamızın üzerinde bendede uykum olsa bile seseten uyuyamam yeter be kadın biraz daha böyle devam ederse yukarı çıkıp saçını başını yolmayı düşünüyorum :oklava:

çare zabıtayı aramak para cezası veriyolarmış ben aramadım yöneticimiz sorunu halletti ekim ayından sonra aynı tantana devam ederse imza toplanacak

bu durumlarda ne yapıyorsunuz?
biz bıktık artık 1,5 yıldır bunları çekiyoruz uyku düzenimiz kalmadı onlar kaçta uyanıyosa bizde o saatte uyanır olduk kaç kez söyledik ama anlamıyorlar :oklava:

sorma canım ya 4 sene once yasadım bı.ama omrumun en kotu yılıydı
kadın temızlık hastalıgının boyutunu asmıs.cocugu bır canavar kocası ayrı bır cıns aıleydı
kadın sabah 8de elektırık supurgesı acar.butun halıları balkonda asagı sarkıtır benım balkonlarım pımapen.camlarım kapanıyor halılardan ev zıfırı karanlık
cocuk mutemadıyen evde kosup tepınıp yerlerde ses cıkarıyor.gece 2 3 demıyor cocuk yatmıyor ses yapma dıyende yok.mısafırı gelıyor 3lere kadar hahaha gulusler kosusturmacalar sehpa ıtıp kakma seslerı.tam onlar gıttı derken hanım tıtızya acıyor elektırık supurgesını o saatte.
evde bebegım var cıldırmak uzereyım kızımın kulaklarına pamuk kapattıp uyutuyordum
ev sahıbını sureklı aramaktan bıktım.onlar cok ıyı ınsanlar ve baska sehırdeler.uyarıyorlar kadının umrunda degıl.bırde sıkayet ettım dıye ıyıce ınatlastı sesler arttı.
artık bır gece cınnet gecırdım gece saat 3 ve ev supuruyor.ev sahıbını aradım.kusura bakmayın ama bakın seslerı dınleyın dıye.telın konferansını actım.ev sahıbıne dınlettım.mahkemeye vermeye karar verdım ve kameraya alıyordum evdekı seslerı saatlerı delıl dıye
gerek kalmadı sagolsun ev sahıbının uyarılarından dolayı sonunda cıktılar
bende kurtuldum
allah yardımcın olsun cok zor bır durum.ınsan resmen ıcınde beynınde hıssedıyor ve bır yuk oluyor.tahammul sınırını zorluyorlar bazen
toplum ıcınde yasamayı bılmeyen boyle tıpler

arkadaslar anlamiyorlarsa gidipp sikayet edin polisi carinn hhahhaayy onlar yardim eder türk milleti polisten cok korkuyor ondan wallahi yapin ha .-)) bnde biktimimm yandaki komuslar bitli yaa .... bide horul horul horulduyorlar .sonra cok ses rock dinliyorlar.ozamanda evden kaciyom ben.tavsiyemdir wallahi siizde kacinn hahahyyyyyyy

vallahi arkadaşım benim babam memur... zar zor senelerdir çalışmaları sonucunda bir ev aldık.. o zamanlar ben daha orta okuldaydım... ağız tadıyla yeni evimizde oturalım dedik fakat üstteki komşularımız bizi gürültüden muzdarip etti... bayanın dört tane çocuğu vardı.. o zamanlar en büyük kızı 13-14 yaşında,onun küçüğü 9 yaşında,onun küçüğü 7 yaşında, en küçüğü de 1,5 yaşlarında falandı... üstümüzde kale kurup top oynarlardı... en küçük çocuk annesi gece onu doyurmaya kalktığında eline metal kaşık alıp gecenin saat 4 ünde mutfak tüpüne vururdu... müzik sesleri son ses... kadının evde topuklu terlik sesleri... babam bir söyledi olmadı, iki söyledi olmadı, artık adamla boğaz boğaza geldiler polis çağırdık... polisler geldi siz birbirinize vurmadan biz birşey yapamayız dediler... gürültü ile mücadele derneği vardı o zamanlar şimdi var mı bilmiyorum... o derneğe haber verdik geldiler uyardılar para cezası keseceğiz dediler yine dinlemediler yaptılar gürültülerini... en sonunda dayanamadık güzelim evimizi babam sattı çıktı ordan... çok üzülmüştük... sonra ordaki komşularımızla görüşmeye devam ettik... sonradan öğrendiğimize göre kadın evde gürültüyü kasten yapıyormuş... kocasıyla ilgili problemleri varmış... kadının kocası bir travestiyle ilişki yaşıyormuş ve o travestinin evinde kalıyormuş...kadın da kocasını eve çekmek için, bu gürültüleri kasten yapıp,,alt komşunun kocası sürekli kapıma dayanıyor gürültü yapıyorsunuz diye sen ne biçim erkeksin evine gel beni koru diyormuş kocasına...vallahi düşündükçe kahroluyoruz... allah ıslah etsin ne diyelim?

Ben böyle birini döverim yaaa keşke bir temiz dövseydiniz belki kocası ilgilenirdi:jeyyar:

bizde de var
üst komşu çocuklarıyla güm güm bide balkonun kenarını yıkamasıyla deli eder adamı
karşı adam içer sarhoş olur sonrada ya karısını vurur ya da küfreder bağırır
alt komşu da mübarek kadının sesi çok gürdür bütün konuşmaları duyulur her yerden
yani her yerde var süprizzzzz
insan dağ başında kendine ait bi ev yaptıracak ohhhh gel keyfim gel:kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::kahve:

bizde de var
üst komşu çocuklarıyla güm güm bide balkonun kenarını yıkamasıyla deli eder adamı
karşı adam içer sarhoş olur sonrada ya karısını vurur ya da küfreder bağırır
alt komşu da mübarek kadının sesi çok gürdür bütün konuşmaları duyulur her yerden
yani her yerde var süprizzzzz
insan dağ başında kendine ait bi ev yaptıracak ohhhh gel keyfim gel:kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::kahve:

Ebrarcım sanki benim apartmanda benim katta oturuyosun :roflol: Yazdıklarının aynısı bende de dert..her kelimesi yani...Sabrediyoruz bizde..bakalım nereye kadar:delphin:

bizimde güya üst komşumuz dedeyle nine ama saolsun kadın gecenin bi yarısı ew süpürüyo temizlik hastası heralde tam yatacaz süpürgenin sesi gelmeye baslıyo takur tukur bebek olmasa sorun yok karışmamda arada bizde gürültü yapıyoruzdur alttaki komşuya sormak lazım;onun yüzünden bebeğim uyumuyor 3.kattayım cumartesi pazarlarıda 1.kattakinin müziğiyle uyanıyorum insanlar çok düşüncesiz olmuşlar hiç kimse rahatsız olurmu diye düşünmüyolar..-tatlicadiarzu-

benim yan komsum ,,komsu demeye dilim varmiyo ama ya bu kadar terbiyesiz ,saygisiz ,aptal insanlar gormedim ben,dun aksami anlatiyim,gecenin ucune kadar kiyameti kopardilar cocugum iki yasinda uyuyamiyo sinirden patladim sonra disari ciktilar gecenin o saatinde bide orda bas bas bagiriyolar,,,,sonra sabahin korunde oglu ,hani su maclarda olan korna gibi sesler varya onlari caliyo kafam sisiyo ama bunlar yanlisca dun aksamki olanlar bunlar inanin hep boyle,,esim kac kere konustu yok yok gene ayni gene ayni....durda girtlaginada yapisamazsin korkutuyum diye gercekten insan cildiriyo artik ..cocuklarim uyuyamiyo yaaaaa.....senelerdir boyleler.....

Evet ben de üst komşunun gürültüsünden rahatsız olanlardanım...
Ben ev sahibi olmama rağmen sanki kiracı konumunda görülüyorum üstelik.
O kadar uyarmamıza rağmen hiç dinlenmiyoruz bile
Bi kulaklarından giriyo diğerinden fırt diye çıkıveriyo anacım.
Sorun bizde mi anlamadım.
Kibarca da desek öfkeli de desek hiç fark yapmıyo. Çok üzgünüm çoook
Gene aynılar gene.
Gürültüyle birlikte neler yapıyolar neler...
Balkondan bi halı sallandırıyolar,taa geliyo benim balkonun mermerine değiyo..
Çocukları çamaşırlarımın üstüne tükürüyo,hayda at bakalım bida aynı çamaşırları makinaya,huyluyumdur da baya Çok üzgünüm çoook
Sofra bezlerini balkondan silkeleyip içindekilerin balkonuma düşmesine neden oluyolar
Sabahın köründe elektrikli süpürgeyi açarak uykumuzun en dadlu yerine dalıyolar
İlk zamanlar (hala evde olmadığımız zamanlar da bu devam etmekte Çok üzgünüm çoook ) bulaşık sularını mutfağın camından dışarı döküyolar,dökülen o pis sulardan benim mutfağın camı da nasibini alıyo tabi ....
Daha neler neler...
Çok üzgünüm çoook

Anlattıklarınıza pes diyorum arkadaşlar..:1ninca:ne insanlar var ya...hiçmi terbiyeden görgüden nasibini almamışlar bunlar yaa....ama benim üst komşumun gece uyuduğunu anladığım bi saatte alttan başlıycam oklavayla tavana vurmayaa..:oklava:sabaha kadar tak tak durmıycammm..inşallah inip uyarmaya gelirler:smiley-cool:

Anlıyorum çok kötü çok can sıkıcı bişey ama napalım bu işler böle ya parasını veren oturuyor işte herkesin hakkı var oturmaya tamam da insan gibi olmalı kimseyi rahatsız etmeden eziyetsiz dostluk halinde...ben hep yanımda,altımdaki,üstümdekiler uyuyaorlarmış gibi hareket ederim 6 yaşında bir kızım olmasına rağman ...inş.sana benim gibi bi komşu nasip olur...

bızımde komşular çok rahatsız edıcı. hemde çok. yenı yapılan bır bınadayız ve daha once buyuk ıhtımal gece kondular varmış ve apartman yapılınca onlarada daire verılmış . ve bu yuzden apartmanda gurultu patırtı kir eksik olmaz. yanlış anlaşılmasın kimseye lafım yok ama apartmanda oturmak toplumsal yaşamak görgu ıster . çocukları alışmış gecekonduda yaşarken bahcelerine işemeyı şimdide apartmanın içine işiyordu uzun sure. duşunun pıslıgını. gelen mektuplar açılır yada acılmaya zorlanmış halde bulunur gunde 10 kere yanlışlıkla zıle basılır çocuklar gordugu yerde bozuk paran varmı dıye sorar zemin katta oturduğumuz için camdan içeri mı bakarlar kadın çocuguna pencereden kufrederekmı çagırır bırısı geçtiginde arkasından ter kokusunuda bırakır ev sahıbı kıracısına avazı çıktıgı kadar kufur eder bagırır.sanki ev sahıbı olmak mezıyet kıracısına hakaret etme hakkı doğuruyor. nefret ettim resmen bınadakı komşulardan. ah ah ıstanbulda apartmanda yaşamıyorum sanki.

Back
X