- Konu Sahibi xixtxixr&buse
aynısı bendede var bıktık ya çocuğun var diye bu kadarda aşağıdakine zulm edilmez eşya çekmek mi oradan oraya deli gibi koşmakmı yani 9-10 yaşında çocuğuna dur diyemiyorsan niye anne oluyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durumlarda ne yapıyorsunuz?
biz bıktık artık 1,5 yıldır bunları çekiyoruz uyku düzenimiz kalmadı onlar kaçta uyanıyosa bizde o saatte uyanır olduk kaç kez söyledik ama anlamıyorlarklava:
vallahi arkadaşım benim babam memur... zar zor senelerdir çalışmaları sonucunda bir ev aldık.. o zamanlar ben daha orta okuldaydım... ağız tadıyla yeni evimizde oturalım dedik fakat üstteki komşularımız bizi gürültüden muzdarip etti... bayanın dört tane çocuğu vardı.. o zamanlar en büyük kızı 13-14 yaşında,onun küçüğü 9 yaşında,onun küçüğü 7 yaşında, en küçüğü de 1,5 yaşlarında falandı... üstümüzde kale kurup top oynarlardı... en küçük çocuk annesi gece onu doyurmaya kalktığında eline metal kaşık alıp gecenin saat 4 ünde mutfak tüpüne vururdu... müzik sesleri son ses... kadının evde topuklu terlik sesleri... babam bir söyledi olmadı, iki söyledi olmadı, artık adamla boğaz boğaza geldiler polis çağırdık... polisler geldi siz birbirinize vurmadan biz birşey yapamayız dediler... gürültü ile mücadele derneği vardı o zamanlar şimdi var mı bilmiyorum... o derneğe haber verdik geldiler uyardılar para cezası keseceğiz dediler yine dinlemediler yaptılar gürültülerini... en sonunda dayanamadık güzelim evimizi babam sattı çıktı ordan... çok üzülmüştük... sonra ordaki komşularımızla görüşmeye devam ettik... sonradan öğrendiğimize göre kadın evde gürültüyü kasten yapıyormuş... kocasıyla ilgili problemleri varmış... kadının kocası bir travestiyle ilişki yaşıyormuş ve o travestinin evinde kalıyormuş...kadın da kocasını eve çekmek için, bu gürültüleri kasten yapıp,,alt komşunun kocası sürekli kapıma dayanıyor gürültü yapıyorsunuz diye sen ne biçim erkeksin evine gel beni koru diyormuş kocasına...vallahi düşündükçe kahroluyoruz... allah ıslah etsin ne diyelim?
bizde de var
üst komşu çocuklarıyla güm güm bide balkonun kenarını yıkamasıyla deli eder adamı
karşı adam içer sarhoş olur sonrada ya karısını vurur ya da küfreder bağırır
alt komşu da mübarek kadının sesi çok gürdür bütün konuşmaları duyulur her yerden
yani her yerde var süprizzzzz
insan dağ başında kendine ait bi ev yaptıracak ohhhh gel keyfim gel![]()