- Konu Sahibi xixtxixr&buse
Arkadaşlar tam kurtulduk derken gene başladık herşey aynı biz söylemekten yorulduk onlar da tık yok bugün deprem oluyo sandık vitrin ve avizemiz yerinden oynadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bu konu tam da can damarıma bastı yanii
Bizde de ne komşular var bilseniz,kiminin kavga gürültüsü,kiminin çocuk görültüsü,kiminin evde bitmeyen takır tukurtusu.
İnsanlar da zaten zaman kavramı diye bir şey yok. Onlar kalktımı olay bitiyor zaten .Senin kaçta kalkacağın falan önemli değil .
Söylene söylene biraz düzeltebildik ama o da bir yere kadar .
Acaba diyordum böyle konulara sıkıntısı olan bir tek ben miyim diye ama baktım benimle aynı sorunları paylaşan arkadaşlar varmış:1rolleyes:
Acaba neden insanlar balkondan pencereden silkelenme ihtiyacı duyarlar sanki apartmanda baska kimse yasamazmış gibi
Acaba neden insanlar tv ve müziğin sesini sadece duyacakları kadar değilde herkesin duyacağı kadar acarlarlar?
Neyse konu uzun :)))))
benimde üst katimda iki erkek yasiyo.sabah 6 da ise gidiyo.ikisindede bir kosturma sormayin yani.bu da yetmez gibi at kadarda bir köpekleri var.hadi anladim bu arkadaslar ise yetisecekte acil hazirlaniyo peki o köpege ne oluyo sabah sabah yat uyu be arkadasim sen nere yetisiyon.bu patirdi maksimum 15 dakika sürüp ertesi güne kadar olmadigi icin sikayet etme geregi duymadik.
haha...Ben, ben, ben.
Artık haftasonu gelsin istemiyorum, arabesk müzik dinlemekten gına geldi. kötükedihüso