• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşusunun gürültüsünden şikayetçi olan var mı?

Arkadaşlar tam kurtulduk derken gene başladık herşey aynı biz söylemekten yorulduk onlar da tık yok bugün deprem oluyo sandık vitrin ve avizemiz yerinden oynadı

kiracılar evet ev sahibini hiç söylemedik ama apartmanda herkesin haberi var atrık bıktık çıksalar ne kadar iyi olur ama vijdanım el vermiyo ama kadın kızları torunları hiç birşey yokmuş gibi devam 2 ay yokdular rahatladık ama nerde Ramazanımız burnumuzdan geldi bu Bayramı da aynı şekilde geçirmek istemiyoruz...

hata etmişsiniz.söylemeliydiniz.biz söyledik ve gittler..bizde çok çekmiştik..adam en sonunda sıkıldı şikayetlerden.söyleyin derim

daha önce oturmuş olduğum evde üst komşum olan bayan sabahın 7:30'uda ev süpürür pencere açıkken herşeyini çırpardı sebebi ise kendi çocuklarının erken uyanması imiş meğerki benim çocukta o saatlerde henüz uyuyor du şimdi ise başka bir apartmana üst kata taşındım çok rahat bir şekilde oturuyoruz. tanrı kendini bilmez komşulardan korusun.

Arkadaşlar bunlar koloni halinde yaşıyorlar bir kızı rahatsız o gelince diğer kızda geliyo daha 2 ay önce ordalardı geldiler hemen üstüne diğer 2 kız da geldi temizlik dersen akşam 8 de süpürge açar mobilya çeker söyleyince de ses bizden değil ya da torunlarım size çok geldi diyor inanın dün avizeler sallandı vitrin içindekilerin sesini duyduk

Arkadaslar bu konu tam da can damarıma bastı yanii:kızgın:
Bizde de ne komşular var bilseniz,kiminin kavga gürültüsü,kiminin çocuk görültüsü,kiminin evde bitmeyen takır tukurtusu.
İnsanlar da zaten zaman kavramı diye bir şey yok. Onlar kalktımı olay bitiyor zaten .Senin kaçta kalkacağın falan önemli değil .
Söylene söylene biraz düzeltebildik ama o da bir yere kadar .
Acaba diyordum böyle konulara sıkıntısı olan bir tek ben miyim diye ama baktım benimle aynı sorunları paylaşan arkadaşlar varmış:1rolleyes:
Acaba neden insanlar balkondan pencereden silkelenme ihtiyacı duyarlar sanki apartmanda baska kimse yasamazmış gibi
Acaba neden insanlar tv ve müziğin sesini sadece duyacakları kadar değilde herkesin duyacağı kadar acarlarlar?
Neyse konu uzun :)))))

Arkadaslar bu konu tam da can damarıma bastı yanii:kızgın:
Bizde de ne komşular var bilseniz,kiminin kavga gürültüsü,kiminin çocuk görültüsü,kiminin evde bitmeyen takır tukurtusu.
İnsanlar da zaten zaman kavramı diye bir şey yok. Onlar kalktımı olay bitiyor zaten .Senin kaçta kalkacağın falan önemli değil .
Söylene söylene biraz düzeltebildik ama o da bir yere kadar .
Acaba diyordum böyle konulara sıkıntısı olan bir tek ben miyim diye ama baktım benimle aynı sorunları paylaşan arkadaşlar varmış:1rolleyes:
Acaba neden insanlar balkondan pencereden silkelenme ihtiyacı duyarlar sanki apartmanda baska kimse yasamazmış gibi
Acaba neden insanlar tv ve müziğin sesini sadece duyacakları kadar değilde herkesin duyacağı kadar acarlarlar?
Neyse konu uzun :)))))

inanın tek siz değilsiniz biz kaç kere söyledik ama nerdeeeeee
Kadın yüzsüzlüğü almış eline ses gelince demire vuruyoruz çocuğumu korkutamazsınız diye kapımıza dayanıyo
kendini aklamaya çalışıyo bizde hasta kız yüzünden evden olsunlar istemiyoruz ama onlarda hiç tıkkk yok
sabah 6 tuvalete kalkıyor sanki ev tepemize inecek hergün onlar yüzünden erken uyanmaktan bıktık huzurumuz kalmadı

Bizimde üst katta kadın vardıı hiç konuşmuşluğum yoktu kadın delümüydü bilmem 2 tane çoçuğu yaramazlık yapıyor diye ağzına geldiğini sözlüyorduu bazende vurduğunu bile duyuyordum havalandırmadan çok net geliyordu sesleri.Eşi ilede kavga ediyorduu güm güm odadan odaya koşuşturmalar tepemde Benim içim cızz ediyordu .Nasıl bir anne yüreğidir diye sinir oluyordum.Allahıma şükür gittilerrkötükedihüsoŞimdiki komşum poliss rahatım çıtları çıkmıyor :roflol:kaydirigubbakcemile3

benimde üst katimda iki erkek yasiyo.sabah 6 da ise gidiyo.ikisindede bir kosturma sormayin yani.bu da yetmez gibi at kadarda bir köpekleri var.hadi anladim bu arkadaslar ise yetisecekte acil hazirlaniyo peki o köpege ne oluyo sabah sabah yat uyu be arkadasim sen nere yetisiyon.bu patirdi maksimum 15 dakika sürüp ertesi güne kadar olmadigi icin sikayet etme geregi duymadik.

valla anlatım tarzına hayran kaldım...debelenip gülüyom koptum yaaaa:roflol::roflol::roflol:

biizmde yukarda ilkokul cocugu war erkek. ewın ıcınde mac yapıp duruo sanırım güm güm.. bide pişmiş insanlar.. laf sölenmeye gelmıo . sonra çirkefleşiolar :) ama cocukta tam dayaklık heeeee:jeyyar:

üstkattakilerle defalarca kavga ettik ama hep aynılar......
takunyalarla mı ne geziyorlar evin için de anlamadım gitti...
çareyi yüksek sesle tv izlemekte buldum....
bir de çok coştukları zaman tavana ardı arkasına top fırlatıyorum biraz işe yarıyor ama artık ya alıştığımdan yada tv iyi bir önlem olduğundan pek rahatsız olmuyorum

Ben, ben, ben.
Artık haftasonu gelsin istemiyorum, arabesk müzik dinlemekten gına geldi. kötükedihüso
haha...
suna koptum işte...
2 yan dairemizde oturan saygıdeğer beyefendi tır şoforu olur....
sabah zaten erken kalkıyorum ama sabah ezanıyla değil doğal olarak :ecrin_bebek:
bi pazar "emmmoğlu emmoğluu" diye yırtınıyo biri
sinirle kalktım ki o da ne
fonda bi dansöz havası
amca bey koymuş cılız sesli bi cengaver ha bire çıgırıyor onunla beraber "emmoğlu emmoğlu..."
bi gülme aldı ki sormayın
ilk zamanlar yadırgamıştım hatta yadırgamıştık ama sonra alıştık
arabesk muzik kulturum bu muhterem beyefendi sayesinde tavan yaptı
müslüm ferdi orhan baba...
hepsini sular seller gibi ezberledim sositososito-tatlicadiarzu-
sabahları o igrenc muzik sesleri dısında birşey uyandırsa merak eder olduk "aaa noldu acaba evde mi yoklar?" diye...
anlayacağınız, millet deliye hasret bendeniz akıllıya....

Arkadaşlar ben bu gürültü konusunda bide evine ses sistemi kurduranlara gıcık oluyorum.
tv yi yada müzik sesini açtıkları zaman o basın sesi gümmm gümmmmm gümmm gelmiyormu sinir oluyorum yaaaa......

Bi de söylediğin zaman özür dilemek yerine ben müziğin sesini fazla açmıyorum ki diye bir cevap gelmiyor mu hepten kafa kırdırıyor yani biz kendimiz gaipten sesler duyuyoruz heralde :kızgın: :kızgın:

Şöyle birde dilekte bulunuyorum..... Allahım bizlere müstakil bir ev bize bu gürültüleri çektirenlere de onlardan daha gürültülü komşular nasip eyle sırnaşık şey

bizim komşu tam bir felaket kötükedihüso
en üst katta oturmamıza rağmen yan komşumuz yetiyor beni çıldırtmaya
yatak odamızın yanı onların oturma odası senağlama
her sabah aynı şeyler
6:30 da kalkarlar bağrış, çağrış, gürültü...
2 çocukları var erkek olan ilkokula gidiyor , bağırmadan konuşmaz nasıl tiz bir sesle bağırıyor anlatamam
2 saat boyunca sürekli ya anne ya da baba diye bağırır ama karşılığında cevap hiç olmaz
sabahın 7 sinde kadın ev süpürür duvarın diplerine tak tak vura vura
çocukların koşması , bağırması ve televizyonun sesini sonuna kadar açmaları yetmiyormuş gibi karı koca kavgalarınıda dinleriz
hasta mı, uykusuz mu, yorgun mu kimseyi takmazlar
insaf ya :oklava:
9 da anca kesilir sesleri
ve gece saat 1-2 uyumak isteriz yine aynı sesler
karı koca kavgası kadının konuşmasını duymanızı isterdim taramalı tüfek gibi soluk almadan bağıra bağıra kocasıyla kavga eder
ne yapayım ben bu insanları (insan demeye bin şahit ) ya
eşim durdurmasa çok şey yapacağımda eşime dua etsinler :oklava::oklava:

biz küçükken saat 10 dan önce tv.nin sesini fazla açmazdık, konuşurken bile fısıltıyla konuşurduk
hafta içi bile olsa süpürge 10 dan önce açılmazdı
ama nerdeeee şimdiki insanlarda bu terbiye !!!!:delphin:

Son düzenleme:
Ah Ah arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça
bizimkileri daha çok dövesim geliyo bizimkiler ses o kadar mı geliyo diye birde soruyolar
ya ses gelmezse benim senin kapında sabah 8 işim neeee ama ne alaaaaa

bu dertten muzdarip olmayan yok sanırsam
benim üst komşumda apartmandakilerde bu konuda 1 numara Allah sonumuzu hayretsin bigün eşimi tutamıyacam diye korkuyorum
eskiden böylemiydi ya nerde kaldı saygı ayıp yaa
eşim artık üst katta otorucam diyo

bizim üst kattakiler 1,5yıldır yoklardı.geçen hafta geldiler.Allahım o ne ses bi türlü yerleşemediler.sabahın 7sinde başlıyolar eşyalar ordan oraya çekiliyo.pat küt ev süpürülüyo terliklerle pat pat parkelere vura vura yürümeler daha ne sesler.yukardan bişeyler silkmeler aşağıda pencere mi açık hiç bakan yok.bütün pislik içeri giriyo tabii.bi de yaşlı başlı insanlar bişey de söyleyemiyorum.önceden olsa neyse derdim ama şimdi oğlumu uyutuyorum onların sesinden uyanıyo çocuk anında.bi gün sinirimden oturup ağladım.böyle devam ederse çıkıp konuşcam artık herhalde..

Ben de aynı dertle yaşıyorum. Üst kattakinin evlere şenlik bir oğlu ve ağzı felaket laf yapan 15 yaşlarında bir akrabası var. Çocuk öyle bir koşuyor, evdekiler öyle bir yürüyor ki her seste evimdeki 3 aylık bebeğim uykuda bile olsa sıçrıyor. Gidip konuştuğumda da evin hanımından(!) çok yanındaki akrabası olan 15 yaşındaki kız laf yetiştiriyor. Bi de konuştuklarının yarısı Kürtçe olduğu için anlamıyorum daha çok sinir oluyorum. Sırf sorunumuz ses de değil. Hangi öğün ne yediklerini balkonumdan öğrenebiliyorum (tavu kemikleri gibi). Bunlara konuşmak da kar etmiyor. Polis ya da zabıta çağıracam dediğimde de öyle bir hakkımın olmadığını söylüyor küçük hanımefendi! Allah ıslah eylesin demekten başka çarem yok. Ev sahiplerine kadar ulaştım ama insanın içinde olmalı... Allah hepimizi bu dertlerden tez zamanda kurtarsın...

Back
X