• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuya gittim diye eşimle tartışmamız

Hahahaaa ha şunu bileydinn tabiki senin gorunusun oyle olabilir ama bana gore kiskanclik sevgidirr hadii cok abartirsak kiskancligii baska yere kadar cekiyosa o abarti bise sizofren gibii yerine gore kiskanci vardirr abartilmis olan kiskancligi vardirr zaten😄😄
Türkçe yazsaydınız keşke, anlayabilirdik o zaman. Demet Akalın dili bilmiyorum ben 😑

Rahatsiz olacaginizi dusunmemistim pekii😏
Yorum yazdınız cevap verdim, "Bana taktınız ama" dediniz, takmak değil sadece yorumunuza cevap veriyoruz dedim, şimdide rahatsız olacağınızı düşünmemiştim diyorsunuz. Uykunuz gelmiş sanırım hadi yatın dinlenin, yarın okuyunca ben neler yazmisim diye üzülmeyin :KK6:

Yorum yazdınız cevap verdim, "Bana taktınız ama" dediniz, takmak değil sadece yorumunuza cevap veriyoruz dedim, şimdide rahatsız olacağınızı düşünmemiştim diyorsunuz. Uykunuz gelmiş sanırım hadi yatın dinlenin, yarın okuyunca ben neler yazmisim diye üzülmeyin :KK6:
Saka biyana demistim onu aslinda bana taktiniz dedigim sey yanlis anlayanlarin icinde kusuruma bakmasinlar cok yazdigim icin dikkat ceken ben oldum haklisiniz 😊😊 fikirleri tabiki konu sahibine kalmis umarim eşiyle barisirr mutlu olur

Saka biyana demistim onu aslinda bana taktiniz dedigim sey yanlis anlayanlarin icinde kusuruma bakmasinlar cok yazdigim icin dikkat ceken ben oldum haklisiniz 😊😊 fikirleri tabiki konu sahibine kalmis umarim eşiyle barisirr mutlu olur
Herkes fikrini belirtsin bende kendimce doğruyu bulayım diye açtım konuyu zaten, sizinde fikrinizi önemsiyorum elbette. Ama aynen herkese yazınca dikkat çektiniz 🤭

• Beğen
Reactions: Jou
Herkes fikrini belirtsin bende kendimce doğruyu bulayım diye açtım konuyu zaten, sizinde fikrinizi önemsiyorum elbette. Ama aynen herkese yazınca dikkat çektiniz 🤭
Olan oldu vallahi canimm birazda kaynaşmak adina yaptim kimileri de biseler dedi ben ciddiye almadim olur boyle yanlis anlamalar insallahh esinle barisirsiniz 💜💜

Eger yasamsal birsey değilse gündüz sorabilir. Bende hoşlanmıyorum aile saatinin gaspedilmesinden. (Ama ınsanlara hayir diyemiyorum oda ayri)
Ayrica keske esinize dik durdugunuz kadar karşı tarafadik.durup uygun olmadığınızı belirtseydiniz. (🙃 bende bazen yapamıyorum)
Kiskanilacak bisey yok orasi da ayri. orda yuzde yuz haklisiniz.

Back
X