Kondom

derincansever

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
122
22
18
24
İyi günler bilgi eksikliği için danışmak istiyorum. Cinsel ilişki sırasında kondom kullanılırsa ve partner boşalmadan vajinadan çıkarsa tam koruma sağlanır değil mi? Ekstra bir doğum kontrol hapına başlamaya ihtiyaç var mıdır? Şimdiden teşekkürler

Tam koruma sağlanır ama bekarsan ve bu konuda coook takıksan, her ay adetten önce strese giriyorsan garanti olsun diye hap da kullan , telefona uygulama kur,risksiz günlerde birlikte ol ve kondom+dışarı boşalma şeklinde ilerleyin.
Sıfır risk:))
Yok o kadar takik değilim diyorsan ya da zaten evliyiz,olmasın ama olursa da kabul diyorsan dediğin yöntem de uygundue

Tam koruma sağlanır ama bekarsan ve bu konuda coook takıksan, her ay adetten önce strese giriyorsan garanti olsun diye hap da kullan , telefona uygulama kur,risksiz günlerde birlikte ol ve kondom+dışarı boşalma şeklinde ilerleyin.
Sıfır risk:))
Yok o kadar takik değilim diyorsan ya da zaten evliyiz,olmasın ama olursa da kabul diyorsan dediğin yöntem de uygundue
Öncelikle çok teşekkür ederim evet bekarım. Zaten uygulamayla takip ediyorum ve risksiz günlerde giriyorum. Hap almasam da bir sıkıntı görmem yani değil mi tekrar çok teşekkürler

Zaten prezervatifin koruma oranı 98-99. Bir de içe boşalma yoksa içiniz de rahat olabilir bence.

Zaten prezervatifin koruma oranı 98-99. Bir de içe boşalma yoksa içiniz de rahat olabilir bence.
Taktır spirali rahatla, kafan rahat olsun, rahatça da seviş. Dışarı boşalma keyif kaçıran bişi
Sıkıntı olmaz 🙅‍♀️
Görmezsin. Hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil :)
Hepinize çok teşekkür ederim cevapladığınız için iyi akşamlar dilerim

Back
X