kondurmak istemiyorum ama objektif fikirlere ihtiyacım var

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.639
63
34
kızlar selam, benim eşim serbest meslek sahibi kendi işini yapıyor, saatle çok işi yok. bazen işler sıkışınca gece atölyede çalışır sabahlar işlerini halleder. üç gün önce geldi eve yemek yedik ben gidiyorum dükkandayım bugün dedi tamam sabah çocuğu kontrole götürücez unutma dedim, tamam gelir uyandırırım seni gideriz dedi. iyi dedim sabah uyandım 11 gibi. tabii kızımla kaç kere uyandım da oynayıp ettikten sonra yataktan kalkma saati olarak 11. baktım gelen giden yok arama yok. aradım nerdesin niye gelmedin diye meşgule atıyor. mesaj attım, cevap “x yerdeyim ne oldu” dedim çocuğu götürecektik hani ne diye gidiyorsun? işim var şu an dedi. aradım meşgule atıyor sürekli. sonra hiç ulaşamadım. hep kapalıydı telefonu. gece de eve gelmedi ne bir haber ne bir şey. artık başına bir şey geldi diye düşünmeye başladım. ta ki kartın hesap hareketlerine bakana kadar. akşam ve gece olmak üzere 2 defa tekelden alışveriş yapılmış 700 lira civarı. sabah kalktım hala gelmemiş. arıyorum kapalı. kp’yi aradım dedim haberin var mı ulaşamıyorum başına bir şey mi geldi merak ediyorum artık dedim. yok kızım biz de dün konuştuk dedi. delirecektim kızlar yok adam ortada. birkaç saat sonra aradı, ağladım artık dedim neredesin sen? geliyorum noldu dedi. ne demek noldu arıyorum meşgule atıyosun mesajlara dönmüyorsun senin bi kızın var ben varım hiç mi umrunda değil dedim ağlayarak, sen niye böyle yapıyosun dedi aşırı soğukkanlı bi şekilde. hani şov yapma gibisinden. geldi neyse telefonu düşürdüm bozuldu tamirden alınca aradım hemen dedi. 700 lirayı neye harcadın tekelde dedim, arkadaşa borç verdim kız arkadaşı gelmiş lazım diye istedi dedi ama cevapları o kadar duraksayarak verdi ki durdu düşündü falan. hiç inandırıcı değildi yani. ki benim almam gereken bir ton şey vardı ev için kızım için... neredeyse son paramızı arkadaşına vermiş güya. ne diyorsunuz hanımlar başınıza böyle bir şey gelse nasıl davranırdınız?

Son soruya cevaben, kiyameti koparirdim. Boyle bir seyi asla kabul etmezdim. Susup oturulacak haltlar degil bunlar.

700 tl yi ne yaptigini bilmem de çocuğunun kontrolünu onemsemeyen beni insan yerine koymayan adami ben birdaha değil yatagima eve bile almam.Hadi adamlık yok baba olmayi becerseydi keske

Bir haltlar karıştırdığı ortada maalesef . Size en büyük tavsiyem sakın bir çocuk daha yapmayın
Bir haltlar karıştırdığı ortada maalesef. Sizden ricam bir çocuk daha yapmayın. Ve para harcarken acımayın o nasıl acımayıp çocuğunun rızkını dışarda yiyor sizde çocuğunuzla yiyip keyfinize bakın . Yakında kokusu çıkar hiç merak etmeyin.

Malesefki üzülerek söylüyorum aldatıyor adınıza çok üzgünüm bir an önce önünüze bakın kücük cocugunu bile onemsemeyen umursamayan adamda ne hayir bekliyorsunuz????

Önce bir kaç gün suyuna gider , arama detaylarını araştırır , WhatsApp konuşmalarını geri yükletirn, yedek telefon varmı diye atölyeyi varsa arabayı araştırır dökerdim . Sonrada bulduğum veya bulacağım kanıtlarımla tek kelime etmeden davami açardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…