kondurmak istemiyorum ama objektif fikirlere ihtiyacım var

Üzgünüm ama ben kondurdum siz de kondurun.24 saat ortadan kaybolan adama herşeyi kondururum ben. Teli bozulmusmus, arkadasına kartı vermıs bla bla. Katıksız yalan. Esinizin bahsettiği arkadası kendısı maalesef çatır çatır 24 saat hem yemişler hem yiyişmişler. Üzgünüm.

Şimdi aklıma geldi.
Yakın zamanda eşiyle öğle yemeği için anlaşan bir arkadaşım, eşinin telefonuna ulaşamayıp defalarca reddedilince iş yerini arıyor ve orada olmadığı öğreniyor.
Zamanında telefonları eşleştirmişler, konumunu bulup izlemeye koyuluyor.
Bir otelin kapısında, taksinin içinde saatlerce bekleyip sonunda biri eşi olmak üzere 2 erkek ve 2 kadını görüyor.
Kimseye çamur atma derdinde değilim ama kadınların seks işçisi olduğunu söylemişti.
Hiçbir şey olmamış gibi evine gidip akşam kocasını karşılıyor, kocası sarhoş gibi tuhaf hareketler yapıyor ama asla kadına yanaşmıyor hatta hastalık numarasıyla yatıp uyuyor.
Sorulara verdiği cevaplar hep ‘arkadaşım vardı, iş için çıktım, şarjım bitti’ vs idi.
E tüm gün tepinmiş yorulmuş herif, uyuyacak tabii adam akıllı cevap mı verecek!

Bunu niye anlattım, kıssadan hisse size.

hayır çocuk önümdeki 10 yıl düşünmüyorum kesinlikle hele ki bu adamdan... para konusunda da elim titrerdi bir şey alırken artık tam tersi olacak
Malesefki üzülerek söylüyorum aldatıyor adınıza çok üzgünüm bir an önce önünüze bakın kücük cocugunu bile onemsemeyen umursamayan adamda ne hayir bekliyorsunuz????
kendime hayır beklemiyorum zaten de, kızımı umursamaması çok öfkelendiriyor. biz de o yokmuş gibi davranıyoruz
Telefon bozulmuşta eve gelememiş mi sanki yurtdışında. Bir işler çeviriyor gibi geldi inşallah yanılıyoruzdur.
ben de sizin gibi düşündüm, umarım yanılırız
Herşeyi geçtim de çocuğun kontrolü var ve baba ortada yok. Bı daha olmasın ozaman öyle baba .
çok doğru...
Nedense bu erkeklerin böyle arkadaşları hep oluyor tel.ini kullanmış oluyor sizinkide parasını almış vay ne arkadaşmış bunlar. Daha yaratıcı yalan bulsalar artık yaf.
gram inandırıcı gelmedi zaten bir de iki farklı yer iki farklı saatte yapılmış alışveriş....
Bir de normalmiş gibi savunmaya geçmiş ne oldu diye
Bir işler karıştırıyor gibi
Ben olsam bu kadar serinkanlı davranamazdım sanırım
ydükkanda sabahlayıp ilçeye geçmiştir diye düşündüm ikinci gece yerimde duramadım ben de...
Aldatmış %99,999 Bir de sanki her şey normalmiş gibi tavırları insanı aptal yerine koyuyorlar
evet açık açık söylese gam yemeyeceğim yeminle. yalan midemi bulandırıyor
öyle yapacağım yatmasını bekliyorum
Valla olta atmadan öğrenemezsiniz. Seni görmüşler nasıl yaparsın falan diye koparıverin bir yaygara. Dosdoğru anlat yoksa soluğu mahkemede alırım deyin. Panikten anlatır.
telefonuna bakacağım önce

Kesinlikle eşini takip etmelisin teleofnunu karıştır bişey varsa orda illaki çıkar . Birde telefonuna takip uygulamasi indir life360 mi ne tam bilmiyorum öyle bir uyguluma var indir onun telefonuna bildirimleride kapat uygulamayida kullanmadığı bir dosyaya koy farketmez . Yaptığı herşey senin telefonuna bildirim olarak gelicek zaten . Madem aldattigindan şüpheleniyosun bunu kanitla öyle ver kararini

Bosardım.

çok sağolun yapacağım bugün

Telefonu red ediyor. Tekelde arkadaşina 700 lira veriyor. Telefonu bozulmuş tamire veriyor. Karısını aramiyor... neden çünkü adam ıssız adada. Ne telefon var ne telsiz. Ateş yakıp dumanla iletişim kuramazdı ya.

Aldatıyor işte. Ortadan kaybolacak sonra da sen niye böyle yapıyorsun diyecek öyle mi? Boşanmayacaksanız kurcalamayın. Bal gibi içmiş eğlenmiş işte başka bir kadınla.

Aldatıyor işte. Ortadan kaybolacak sonra da sen niye böyle yapıyorsun diyecek öyle mi? Boşanmayacaksanız kurcalamayın. Bal gibi içmiş eğlenmiş işte başka bir kadınla.
yüzüme çarptığınız için teşekkür ederim. boşanacağım, böyle bir hayatı kendime reva görmüyorum çünkü. kanıtlayıp kızımla kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. bol bol kurcalayacağım

çok sağolun yapacağım bugün
Boşanmayacaksanız sadece blöfte kalacaksa asla yüz göz olmayın daha da beter olur. Önce sözler verir, bir daha aslalar, yeminler havada uçuşur;sonra 24 ler 48 e, 700 ler 7 binlere. Bu sebeple önce ne yapacagnıza neler yapabilecegnıze ya da yapamayacagnıza karar verın.

Yalan söyleme konusunda çok başarısız olduğunu söyleyebilirim size...Çok ucuz ve korkarak söylenmiş şeyler...
Mesela aradan biraz zaman gecınce atıyorum Yılmaz'a verdıgın borcu ne zaman ödeyecek dediğinizde ne Yılmaz' ı derse...O gün öyle dedin ya yalan mı söylüyorsun gibisinden ya da buna benzer bırkac yem atın...Bu kadar basitçe düşünerek yalan söyleyen adamda bu oltaya gelecektir bence...Sizde daha net kondurabılırsınız bence....

öyle yapacağım evet hatta yarın ver şu arkadaşının numarasını da parayı isteyeyim diyeceğim. hdncjfkv inanın sinirlerim çok bozuldu elim ayağım titriyor

Bir aile babasının kimseye haber vermeden 2 gün eve gelmemesi hiç normal değil. 2 gün boyunca size haber verecek telefon da bulamaması hiç normal değil...700 TL Tekel harcaması da günümüz ekonomik koşullar da hiç normal değil..Erkek arkadaşlarımla oturup içtik veya bir arkadaşım istedi bilmiyorum ne yaptı yerine işin içine kız arkadaş karıştırması da kötü bir yalancı olduğunun kanıtı...Ama birden bire bu kadar radikal bir hata yapmış olamaz geçmişte de tuhaflıklar olmuş olması lazım..Bu yaptıkları ve söyledikleri gerçekten anormal ve radikal uç şeyler...

Donuna kadar almadan bırakmayın öyleyse. Delillerinizi güzelce toplayın. Görsün aptal yerine koyup aldatmak neymiş.

aptal herif telefon bozuldu da sanki mahrumiyet bolgesinde misin, daga mi kactin ne oldu yani herhangi bir yerden esine ulasamiyor musun? bir de utanmasa sizi suclu cikaracak.

bosanir misini bilmiyorum ama tepkisiz kalmayin. resmen aklinizla alay etmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…