- 23 Aralık 2012
- 7.472
- 49.812
- 748
- Konu Sahibi kafestekikiz
-
hayır çocuk önümdeki 10 yıl düşünmüyorum kesinlikle hele ki bu adamdan... para konusunda da elim titrerdi bir şey alırken artık tam tersi olacakBir haltlar karıştırdığı ortada maalesef . Size en büyük tavsiyem sakın bir çocuk daha yapmayın
Bir haltlar karıştırdığı ortada maalesef. Sizden ricam bir çocuk daha yapmayın. Ve para harcarken acımayın o nasıl acımayıp çocuğunun rızkını dışarda yiyor sizde çocuğunuzla yiyip keyfinize bakın . Yakında kokusu çıkar hiç merak etmeyin.
kendime hayır beklemiyorum zaten de, kızımı umursamaması çok öfkelendiriyor. biz de o yokmuş gibi davranıyoruzMalesefki üzülerek söylüyorum aldatıyoradınıza çok üzgünüm bir an önce önünüze bakın kücük cocugunu bile onemsemeyen umursamayan adamda ne hayir bekliyorsunuz????
ben de sizin gibi düşündüm, umarım yanılırızTelefon bozulmuşta eve gelememiş mi sanki yurtdışında. Bir işler çeviriyor gibi geldi inşallah yanılıyoruzdur.
çok doğru...Herşeyi geçtim de çocuğun kontrolü var ve baba ortada yok. Bı daha olmasın ozaman öyle baba .
gram inandırıcı gelmedi zaten bir de iki farklı yer iki farklı saatte yapılmış alışveriş....Nedense bu erkeklerin böyle arkadaşları hep oluyor tel.ini kullanmış oluyor sizinkide parasını almış vay ne arkadaşmış bunlar. Daha yaratıcı yalan bulsalar artık yaf.
ydükkanda sabahlayıp ilçeye geçmiştir diye düşündüm ikinci gece yerimde duramadım ben de...Bir de normalmiş gibi savunmaya geçmiş ne oldu diye
Bir işler karıştırıyor gibi
Ben olsam bu kadar serinkanlı davranamazdım sanırım
evet açık açık söylese gam yemeyeceğim yeminle. yalan midemi bulandırıyorAldatmış %99,999Bir de sanki her şey normalmiş gibi tavırları insanı aptal yerine koyuyorlar
öyle yapacağım yatmasını bekliyorumÖnce bir kaç gün suyuna gider , arama detaylarını araştırır , WhatsApp konuşmalarını geri yükletirn, yedek telefon varmı diye atölyeyi varsa arabayı araştırır dökerdim . Sonrada bulduğum veya bulacağım kanıtlarımla tek kelime etmeden davami açardım
telefonuna bakacağım önceValla olta atmadan öğrenemezsiniz. Seni görmüşler nasıl yaparsın falan diye koparıverin bir yaygara. Dosdoğru anlat yoksa soluğu mahkemede alırım deyin. Panikten anlatır.
Bosardım.kızlar selam, benim eşim serbest meslek sahibi kendi işini yapıyor, saatle çok işi yok. bazen işler sıkışınca gece atölyede çalışır sabahlar işlerini halleder. üç gün önce geldi eve yemek yedik ben gidiyorum dükkandayım bugün dedi tamam sabah çocuğu kontrole götürücez unutma dedim, tamam gelir uyandırırım seni gideriz dedi. iyi dedim sabah uyandım 11 gibi. tabii kızımla kaç kere uyandım da oynayıp ettikten sonra yataktan kalkma saati olarak 11. baktım gelen giden yok arama yok. aradım nerdesin niye gelmedin diye meşgule atıyor. mesaj attım, cevap “x yerdeyim ne oldu” dedim çocuğu götürecektik hani ne diye gidiyorsun? işim var şu an dedi. aradım meşgule atıyor sürekli. sonra hiç ulaşamadım. hep kapalıydı telefonu. gece de eve gelmedi ne bir haber ne bir şey. artık başına bir şey geldi diye düşünmeye başladım. ta ki kartın hesap hareketlerine bakana kadar. akşam ve gece olmak üzere 2 defa tekelden alışveriş yapılmış 700 lira civarı. sabah kalktım hala gelmemiş. arıyorum kapalı. kp’yi aradım dedim haberin var mı ulaşamıyorum başına bir şey mi geldi merak ediyorum artık dedim. yok kızım biz de dün konuştuk dedi. delirecektim kızlar yok adam ortada. birkaç saat sonra aradı, ağladım artık dedim neredesin sen? geliyorum noldu dedi. ne demek noldu arıyorum meşgule atıyosun mesajlara dönmüyorsun senin bi kızın var ben varım hiç mi umrunda değil dedim ağlayarak, sen niye böyle yapıyosun dedi aşırı soğukkanlı bi şekilde. hani şov yapma gibisinden. geldi neyse telefonu düşürdüm bozuldu tamirden alınca aradım hemen dedi. 700 lirayı neye harcadın tekelde dedim, arkadaşa borç verdim kız arkadaşı gelmiş lazım diye istedi dedi ama cevapları o kadar duraksayarak verdi ki durdu düşündü falan. hiç inandırıcı değildi yani. ki benim almam gereken bir ton şey vardı ev için kızım için... neredeyse son paramızı arkadaşına vermiş güya. ne diyorsunuz hanımlar başınıza böyle bir şey gelse nasıl davranırdınız?
çok sağolun yapacağım bugünKesinlikle eşini takip etmelisin teleofnunu karıştır bişey varsa orda illaki çıkar . Birde telefonuna takip uygulamasi indir life360 mi ne tam bilmiyorum öyle bir uyguluma var indir onun telefonuna bildirimleride kapat uygulamayida kullanmadığı bir dosyaya koy farketmez . Yaptığı herşey senin telefonuna bildirim olarak gelicek zaten . Madem aldattigindan şüpheleniyosun bunu kanitla öyle ver kararini
Valla olta atmadan öğrenemezsiniz. Seni görmüşler nasıl yaparsın falan diye koparıverin bir yaygara. Dosdoğru anlat yoksa soluğu mahkemede alırım deyin. Panikten anlatır.
Telefonu red ediyor. Tekelde arkadaşina 700 lira veriyor. Telefonu bozulmuş tamire veriyor. Karısını aramiyor... neden çünkü adam ıssız adada. Ne telefon var ne telsiz. Ateş yakıp dumanla iletişim kuramazdı ya.Üzgünüm ama ben kondurdum siz de kondurun.24 saat ortadan kaybolan adama herşeyi kondururum ben. Teli bozulmusmus, arkadasına kartı vermıs bla bla. Katıksız yalan. Esinizin bahsettiği arkadası kendısı maalesef çatır çatır 24 saat hem yemişler hem yiyişmişler. Üzgünüm.
yok itiraf etmez zaten tahmin edebiliyorum az çok. illa açık seçik kanıt göstermek gerekirErkekler suç üstü yakalansa bile sonuna kadar inkar eder. İtiraf edeceğini sanmıyorum .
Aldatıyor işte. Ortadan kaybolacak sonra da sen niye böyle yapıyorsun diyecek öyle mi? Boşanmayacaksanız kurcalamayın. Bal gibi içmiş eğlenmiş işte başka bir kadınla.kızlar selam, benim eşim serbest meslek sahibi kendi işini yapıyor, saatle çok işi yok. bazen işler sıkışınca gece atölyede çalışır sabahlar işlerini halleder. üç gün önce geldi eve yemek yedik ben gidiyorum dükkandayım bugün dedi tamam sabah çocuğu kontrole götürücez unutma dedim, tamam gelir uyandırırım seni gideriz dedi. iyi dedim sabah uyandım 11 gibi. tabii kızımla kaç kere uyandım da oynayıp ettikten sonra yataktan kalkma saati olarak 11. baktım gelen giden yok arama yok. aradım nerdesin niye gelmedin diye meşgule atıyor. mesaj attım, cevap “x yerdeyim ne oldu” dedim çocuğu götürecektik hani ne diye gidiyorsun? işim var şu an dedi. aradım meşgule atıyor sürekli. sonra hiç ulaşamadım. hep kapalıydı telefonu. gece de eve gelmedi ne bir haber ne bir şey. artık başına bir şey geldi diye düşünmeye başladım. ta ki kartın hesap hareketlerine bakana kadar. akşam ve gece olmak üzere 2 defa tekelden alışveriş yapılmış 700 lira civarı. sabah kalktım hala gelmemiş. arıyorum kapalı. kp’yi aradım dedim haberin var mı ulaşamıyorum başına bir şey mi geldi merak ediyorum artık dedim. yok kızım biz de dün konuştuk dedi. delirecektim kızlar yok adam ortada. birkaç saat sonra aradı, ağladım artık dedim neredesin sen? geliyorum noldu dedi. ne demek noldu arıyorum meşgule atıyosun mesajlara dönmüyorsun senin bi kızın var ben varım hiç mi umrunda değil dedim ağlayarak, sen niye böyle yapıyosun dedi aşırı soğukkanlı bi şekilde. hani şov yapma gibisinden. geldi neyse telefonu düşürdüm bozuldu tamirden alınca aradım hemen dedi. 700 lirayı neye harcadın tekelde dedim, arkadaşa borç verdim kız arkadaşı gelmiş lazım diye istedi dedi ama cevapları o kadar duraksayarak verdi ki durdu düşündü falan. hiç inandırıcı değildi yani. ki benim almam gereken bir ton şey vardı ev için kızım için... neredeyse son paramızı arkadaşına vermiş güya. ne diyorsunuz hanımlar başınıza böyle bir şey gelse nasıl davranırdınız?
yüzüme çarptığınız için teşekkür ederim. boşanacağım, böyle bir hayatı kendime reva görmüyorum çünkü. kanıtlayıp kızımla kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. bol bol kurcalayacağımAldatıyor işte. Ortadan kaybolacak sonra da sen niye böyle yapıyorsun diyecek öyle mi? Boşanmayacaksanız kurcalamayın. Bal gibi içmiş eğlenmiş işte başka bir kadınla.
Boşanmayacaksanız sadece blöfte kalacaksa asla yüz göz olmayın daha da beter olur. Önce sözler verir, bir daha aslalar, yeminler havada uçuşur;sonra 24 ler 48 e, 700 ler 7 binlere. Bu sebeple önce ne yapacagnıza neler yapabilecegnıze ya da yapamayacagnıza karar verın.çok sağolun yapacağım bugün
öyle yapacağım evet hatta yarın ver şu arkadaşının numarasını da parayı isteyeyim diyeceğim. hdncjfkv inanın sinirlerim çok bozuldu elim ayağım titriyorYalan söyleme konusunda çok başarısız olduğunu söyleyebilirim size...Çok ucuz ve korkarak söylenmiş şeyler...
Mesela aradan biraz zaman gecınce atıyorum Yılmaz'a verdıgın borcu ne zaman ödeyecek dediğinizde ne Yılmaz' ı derse...O gün öyle dedin ya yalan mı söylüyorsun gibisinden ya da buna benzer bırkac yem atın...Bu kadar basitçe düşünerek yalan söyleyen adamda bu oltaya gelecektir bence...Sizde daha net kondurabılırsınız bence....
Donuna kadar almadan bırakmayın öyleyse. Delillerinizi güzelce toplayın. Görsün aptal yerine koyup aldatmak neymiş.yüzüme çarptığınız için teşekkür ederim. boşanacağım, böyle bir hayatı kendime reva görmüyorum çünkü. kanıtlayıp kızımla kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. bol bol kurcalayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?