kondurmak istemiyorum ama objektif fikirlere ihtiyacım var

Üzülerek söylüyorum fakat eşinizden ciddi anlamda aldatma sinyalleri aldım. Ailesi ve sorumlulukları olan bir eşin yapabileceği hareketler değil bunlar. Üstelik çocuğunuzu kontrole götüreceğiniz zaman bile sizleri bu şekilde boşlayıp, ihtiyaçlarınız olduğu halde 2 gün eve gelmediği süre zarfında 700 lira harcamasının başka bir açıklaması olamaz. Üzgünüm fakat eşiniz ne derse desin inanmayın. Bence siz boşanma işini bir düşünün derim. Ekonomik durumunuzu ve çevrenizden alacağınız tepkiyi bilemem bu olaydan sonra arada olacak güven problemleri, sıkıntılar stresler derken çocuğunuz sağlıklı bir aile ortamında büyüyemez.

kafestekikiz bir konuya cevap yazmış foruma girerek
inanmış oturmuş demek ki...

sevmiyorum bu forumda böyle insanları insan bir konusuna yazar dimi
Ya bazen bildirim gelmiyor biliyor musunuz benimde çok başıma geldi. Anca konuya göz atmamız gerek yeni mesajları görmek için. O yüzdende görmüyor olabilir

Öncelikle bu iki günlük olayı kendisi şu şekilde açıkladı özet geçeyim: Gece atölyede çalışmış sabah çok önemli bir işi çıktığı için gitmek zorunda kalmış. Gece arkadaşına kartı vermiş tekelden alışveriş yapsın diye kız arkadaşı gelecek diye. Sonraki gün arkadaşı bunu çağırmış müsait olursan oturalım bir şeyler içelim diye, tamam demiş akşam oraya gitmiş bir de ona alışveriş yapmış. sonra akşam alkollü araç kullanmak istemediği için arabada uyumuş ertesi gün geldi zaten. bu anlattıkları koca bir “güya”. yerine oturmuyor hiçbir anlattığı ben he he dedim geçtim o gece sonra ben yarın annemi arıyorum dedim ne için dedi boşanacağımızı söylemek için dedim. durdu durdu işte bu hemen verilecek bir karar değil, ikimiz de kendimize çeki düzen verelim baştan başlayalım tekrar deneyelim olmazsa boşanalım dedi. tamam dedim ama ben gözümü kararttım gerekirse babamın yanına giderim yine boşanırım dedim tamam dedi. o sıra taşınma mevzusu vardı çok üstüne gitmedim o telaş sırasında bir an önce taşınmak için. taşındık ben okula gidiyorum söylemişimdir belki, 3-4 gibi çıkıyorum sonra da arkadaşlarımla bir kahve içip en geç 7:30ta eve geliyorum. bu gözüne batmaya başladı laf soktu bana sürekli iğrenç cümleler kullandı kavga esnasında. buraya geldik *mı g*tü dağıttın g*tün kalktı vs. en son kahvaltıda boşanma meselesini açtığım için ne bu sabah sabah or*spu gibi boşanalım diyosun dedi. sen iğrenç bir insansın insan evladının annesine böyle bir kelime kullanır mı dedim. o esnada sinirle kalkarken çayını aldı kızıma sıçradı kaynar çay. allah belasını versin. bir özür bile dilemedi hiçbiri için zaten istemiyorum da. böyle kızlar boşanmak istediğimi söyledim defalarca, hemen agresifleşiyor yuva yıkmak kolay mı bu kadar küfürler havada uçuşuyor. sonra bir şey demeyince hemen dünya iyisi oluyor kafayı yemiş. diyor ki sen buraya gelince boşanmak istedin arkadaşların aramızı bozdu. kafasında bin tane senaryo kuruyor. dün akşam bana hiçbir şey olmamış gibi davranınca dedim ki biz boşanmaktan bahsediyoruz senin davranışlarına bak. sinirlendi kapıları çarptı aldı telefonunu hınçla annemi aradı. diyor ki arkadaşlarına laf ettim diye bana kızdı boşanmak istiyor. asla kendi sorunlarını anlatmıyor. annem de beni aradı noluyor diye. dedim yalan söylüyor alkol probleminden bahsettim yaşanan kötü olaylardan. annem başladı kızın daha küçük onun ne günahı var. boşanıp nereye gideceksin annemin babamın yanına gidiyorum da diyemezsin dedi bir ton da azarladı. işin gücün yok ne yapacaksın kolay mı bekar kadın çocukla yaşamak. zaten kötüydüm ağlıyorum telefonda, o da öyle diyince bütün moralim bitti. tekrar deneyin eşin de kendini düzeltsin falan dedi tamam dedim anne kafana takma sen hallederiz. insan bi destek olur ama yok. böyle hanımlar işte benim kafam karmakarışık annemle konuştuktan sonra moralim sıfırlandı hevesim kalmadı hiçbir şeye

Kocanız yalan söylüyor, hiç kıvırmasın. Ayrıca bariz şiddete eğilimi olan küfürbaz bir davar. Sanırım boşanmak için tüm cesaretinizi de anneniz kırdı, destek göremeyeceğinizi düşünüyorsunuz

evet açıkçası. ben bütün ihtimalleri kafamda kurmuştum zaten kimseden destek de beklemiyordum. arabayı satıp parasını alıp iş kurmayı düşünüyordum. ama annem öyle konuşunca bütün tadım kaçtı. tamam destek olma ama köstek de olma. benim kızım arayıp eşim alkolik, boşanmak isteyince agresifleşiyor diyecek, o adamın boğazına yapışmazsam namerdim. annelik bu değil bence. suçladı beni resmen.

Kendi yediği haltları ört bas etmek için senin davranışlarını bahane ediyor bariz belli

Kimse evladının yuvasının yıkılmasını istemez tabi ortada yuva varsa annenizin tavrı sizi umutsuzluğa düşürmüş ama bu hayatı yaşayan ve karar verecek olan sizsiniz

Eğer hemen boşanma durumunuz yoksa sürekli bunu dile getirmeyin ve annenizin tavrını esinize söylemeyin çünkü nasıl olsa lafta kalıyor desteği yok boşanamaz diye psikolojik şiddetini daha da artırır

Ayyyy inanın çok üzüldüm. Eşiniz olacak pislik yüzünü göstermiş. Annenize diyecek bir lafım yok maalesef. Allah bildiği gibi yapsın. Sizin mesleğiniz falan var mı ?
hayır bir mesleğim yok şu an, elime geçecek parayı kendime iş kurmak için ayırmayı planlıyordum
ben şu an eşimin davranışlarından emin olamıyorum boşanma konusu açılınca çok geriliyor. insanları arıyor saçma sapan şikayet ediyor beni. ben oturaklı bir şekilde ilerlesin istiyordum ama olmayacak belli. yoksa benim isteğim net. nasıl ilerlemem gerektiğini bilmiyorum. bir de alkol problemi var hadi dava açıldı diyelim eve gelmeye çalışacak içip içip gittiğim yerleri biliyor gelip salça olacak vs

offf işin çok zor allah kolaylık versin.
ama annenin öyle demesine bakma ben de çok sinirlenirdim senin yerinde olsam ama boşanıp gitsen eve mi almıcak?
yani bu adamı bu sebeple çekmeye devam etmezdim sanırım yine tekrar tekrar annemle konusurdum. bence bu yoldan ilerle belli ki mesleğin yok mecbur ailene döneceksin

O zaman bir süre gözlemle bakalım tavırları değişecek mi senin kararlı olduğunu anlayınca ya mecburen kabul edecek yada kendini düzeltecek

yok annemin babamın yanına dönmek seçenek dahilinde değil benim için. en kötü şartlarda arabadan gelecek para döndürecek bir süre, kızıma da bakıcı tutup çalışacağım. yani niyetim buydu

O zaman bir süre gözlemle bakalım tavırları değişecek mi senin kararlı olduğunu anlayınca ya mecburen kabul edecek yada kendini düzeltecek
inanır mısınız düzelse bile istemiyorum, o lafları duyduktan sonra sevgiyi geçtim saygı da kalmadı. çok pisleşiyor nasıl kalsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…