- 28 Mayıs 2021
- 1.548
- 617
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Kötü anıları olan huzursuz bir yerde yaşamayın. Yeniliğin size iyi geleceği bir dönemde gibisiniz.Kızlar iyi akşamlar herkese. Tayin dönemi başladı .Memleketi tercih etmek istiyorum ama puanım memleketime yetmeyebilir .Tercih yapacağım ama kendi memleketimin 41 ini de açacağım, çünkü burdan gitmek istiyorum artık.Ama eğer 41 le gidersem nereye gideceğim çok belirsiz. Burda kalırsam eğer yine aynı düzende devam edeceğim . Her şeyim belirgin ve düzenli. Ama burda deprem, boşanma vs kötü şeyler yaşadım, ayrıca okulum cidden zor bir okul. İdarecilerle de sıkıntı yaşıyorum bazen.Ama çok kararsızım bu arada aracım var köy yerleri olsa dahi ulaşım sağlayabilirim sizce ne yapmalıyım.
Ay inşalah keşke kendi tercih yapıp gideceğim bir yere gidebilsem ama artık yeniliklere açığım.Kötü anıları olan huzursuz bir yerde yaşamayın. Yeniliğin size iyi geleceği bir dönemde gibisiniz.
Ama burdan çalışma ortamı olarak kötü bir yere gitme korkusu varKötü anıları olan huzursuz bir yerde yaşamayın. Yeniliğin size iyi geleceği bir dönemde gibisiniz.
Belli ki gençsiniz. Bu riski alabilirsiniz. Sonsuza kadar kalmak zorunda değilsiniz ya en olmadı yine tayin çıkar.Ama burdan çalışma ortamı olarak kötü bir yere gitme korkusu var
Evet aslında biraz cesaret alınabilirBelli ki gençsiniz. Bu riski alabilirsiniz. Sonsuza kadar kalmak zorunda değilsiniz ya en olmadı yine tayin çıkar.
Yeni bir yer kesinlikle size daha iyi gelecektirKızlar iyi akşamlar herkese. Tayin dönemi başladı .Memleketi tercih etmek istiyorum ama puanım memleketime yetmeyebilir .Tercih yapacağım ama kendi memleketimin 41 ini de açacağım, çünkü burdan gitmek istiyorum artık.Ama eğer 41 le gidersem nereye gideceğim çok belirsiz. Burda kalırsam eğer yine aynı düzende devam edeceğim . Her şeyim belirgin ve düzenli. Ama burda deprem, boşanma vs kötü şeyler yaşadım, ayrıca okulum cidden zor bir okul. İdarecilerle de sıkıntı yaşıyorum bazen.Ama çok kararsızım bu arada aracım var köy yerleri olsa dahi ulaşım sağlayabilirim sizce ne yapmalıyım.
Hayata karşı daima cesur ol. dik dur. hayallerinin peşinden git.Kızlar iyi akşamlar herkese. Tayin dönemi başladı .Memleketi tercih etmek istiyorum ama puanım memleketime yetmeyebilir .Tercih yapacağım ama kendi memleketimin 41 ini de açacağım, çünkü burdan gitmek istiyorum artık.Ama eğer 41 le gidersem nereye gideceğim çok belirsiz. Burda kalırsam eğer yine aynı düzende devam edeceğim . Her şeyim belirgin ve düzenli. Ama burda deprem, boşanma vs kötü şeyler yaşadım, ayrıca okulum cidden zor bir okul. İdarecilerle de sıkıntı yaşıyorum bazen.Ama çok kararsızım bu arada aracım var köy yerleri olsa dahi ulaşım sağlayabilirim sizce ne yapmalıyım.
Keşke gelmeseydim diyeceğiniz bir yere de çıkabilir tayin ama nereye gideceğinizi bilmeden önyargılı olmak yerine cesaretli olmalısınız, ki kötü bir evliliği bitirmek de cesurca bir harekettir, bence cesaretGittiğim yerde keşke gelmeseydim demek istemiyorum
Keşke gelmeseydim diyeceğiniz bir yere de çıkabilir tayin ama nereye gideceğinizi bilmeden önyargılı olmak yerine cesaretli olmalısınız, ki kötü bir evliliği bitirmek de cesurca bir harekettir, bence cesaret
Branş nedirKızlar iyi akşamlar herkese. Tayin dönemi başladı .Memleketi tercih etmek istiyorum ama puanım memleketime yetmeyebilir .Tercih yapacağım ama kendi memleketimin 41 ini de açacağım, çünkü burdan gitmek istiyorum artık.Ama eğer 41 le gidersem nereye gideceğim çok belirsiz. Burda kalırsam eğer yine aynı düzende devam edeceğim . Her şeyim belirgin ve düzenli. Ama burda deprem, boşanma vs kötü şeyler yaşadım, ayrıca okulum cidden zor bir okul. İdarecilerle de sıkıntı yaşıyorum bazen.Ama çok kararsızım bu arada aracım var köy yerleri olsa dahi ulaşım sağlayabilirim sizce ne yapmalıyım.
RehberlikBranş nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?