Konfor mu ,cesaret mi?

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.548
617
73
34
Kızlar iyi akşamlar herkese. Tayin dönemi başladı .Memleketi tercih etmek istiyorum ama puanım memleketime yetmeyebilir .Tercih yapacağım ama kendi memleketimin 41 ini de açacağım, çünkü burdan gitmek istiyorum artık.Ama eğer 41 le gidersem nereye gideceğim çok belirsiz. Burda kalırsam eğer yine aynı düzende devam edeceğim . Her şeyim belirgin ve düzenli. Ama burda deprem, boşanma vs kötü şeyler yaşadım, ayrıca okulum cidden zor bir okul. İdarecilerle de sıkıntı yaşıyorum bazen.Ama çok kararsızım bu arada aracım var köy yerleri olsa dahi ulaşım sağlayabilirim sizce ne yapmalıyım.

Kötü anıları olan huzursuz bir yerde yaşamayın. Yeniliğin size iyi geleceği bir dönemde gibisiniz.

Memleketiniz neresi? Batı çok dolu,şehir içi dönemde bile kıpırdayamiyoruz.En azından benim olduğum şehir öyle.Bence iyice tıkanmadan gelmeye çalışın.

Yeni bir yer kesinlikle size daha iyi gelecektir

Hayata karşı daima cesur ol. dik dur. hayallerinin peşinden git.

Gittiğim yerde keşke gelmeseydim demek istemiyorum
Keşke gelmeseydim diyeceğiniz bir yere de çıkabilir tayin ama nereye gideceğinizi bilmeden önyargılı olmak yerine cesaretli olmalısınız, ki kötü bir evliliği bitirmek de cesurca bir harekettir, bence cesaret

Branş nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…