- Konu Sahibi karakedi85
-
Dekort hamile kalmayı genkorta göre daha fazla sağlıyor. Genkortun yan etkisi ve bebeğe geçme düzeyide dekorta göre daha az. Benim için öncelik hamile olabilmek olduğu için ben dekortu tercih ettim hamile olunca hemen brakacagimOncesınde 3 4 ay kullandım hamılelıgımın nerdeyse 6.ayına kadar kullandım ama sımdı acaba genkort ılemı gebe kalmayı denesem gercı 4 aylık bı surecım var oncesınde kendı basıma yıne 3 4 ay denemek ıstıyorum kortızonla olmazsa dr a gıdecegım
Ne kadar oldu dekort kullanalıDekort hamile kalmayı genkorta göre daha fazla sağlıyor. Genkortun yan etkisi ve bebeğe geçme düzeyide dekorta göre daha az. Benim için öncelik hamile olabilmek olduğu için ben dekortu tercih ettim hamile olunca hemen brakacagim
6 ay oldu ama benim hormonlar tavandı bildiğin. Belki o yüzden hala hamile olamamisimdr diye düşünüyormNe kadar oldu dekort kullanalı
Aynen benimkide o şekilde suku r başka hiç bir problem yok sadece döllenme olmuyor sebebepsiz. Bende kaha bagliyorumIns en kısa zamanda hamıle kalırsınız baska sorun yok degıl mı yumurtlama tembellıgı gıbı falan gercı bızım hastalıkta yumurtalar genelde sorunsuz ama neyı etkılıyor bu 17 oh pro ozellıkle pek anlamıs degılım hıc unutmam 22 yasında gıtrıgım ozelde bır dr bana soyle demıstı hemencecık hamıle kalanlarla senı kıyaslasam onlar saha sıkıntılı rahımde bozukluk yumurta da kıst belkı mıyom polıp yada tek tup tıkalı ama sende hıcbırı yok hamıle kalmana engel hıcbır sey yok benım acımdan demıstı
Ins olacak ben baslayana kadar sen hamıleyım dıyeceksın ve bızler ıcın bır umut daha olacakAynen benimkide o şekilde suku r başka hiç bir problem yok sadece döllenme olmuyor sebebepsiz. Bende kaha bagliyorum
Inşallah kuzum ya inşallah Rabbim bu konuyla kimseyi imtihan etmesin insAllahIns olacak ben baslayana kadar sen hamıleyım dıyeceksın ve bızler ıcın bır umut daha olacak
Subat ayında ovuslasyon testı yaptım evde 13.gun pık yaptı 14.gunde pıktı 15. Gun sılıklestı degerlendırdım hep ama olmadı yumurtlamayı degılde başka bırseyı engellıyor dollenmeye mı ızın vermıyor yoksa spermlerın gıdısıne mı bı yerde tataaam ben burdayım dıyor bu androjenler17 oh yumurtlama fonksiyonunu etkileye bilio demişti endokrincim 5 sene diana 35 aldactone kullandım hormonlar hep yuksekdi bilhassa total testesteron bir senedir hiç bi ilac kullanmiorum degerlerim hap kullandigim zamana gore daha düşük bir senedir bi degerler hamile kalmana engel degil dedi hep endokrin doktoru kışın gittigim kadin dogum doktoruda herşey normal dedi anormallik baska yerde mi daha vaktimi var bilmiorum Rabbim en kisa zamanda hepimize de nasip etsin insAllah
Kuzum ben kaç ay takip ettirdim yumurtalarımı ve değerlendirdim de . Döllenmeyi engelliyor bi türlü olmuyor. Bence spermin geçişini değilde. Sonuçta rahim filminde kanallar hep açık göründüSubat ayında ovuslasyon testı yaptım evde 13.gun pık yaptı 14.gunde pıktı 15. Gun sılıklestı degerlendırdım hep ama olmadı yumurtlamayı degılde başka bırseyı engellıyor dollenmeye mı ızın vermıyor yoksa spermlerın gıdısıne mı bı yerde tataaam ben burdayım dıyor bu androjenler
Evet aynen hersey super ılerlıyor dollenmeye gelınce androjenler yapıyor yapacagınıKuzum ben kaç ay takip ettirdim yumurtalarımı ve değerlendirdim de . Döllenmeyi engelliyor bi türlü olmuyor. Bence spermin geçişini değilde. Sonuçta rahim filminde kanallar hep açık göründü
Kortızonsuz maalesef basaramıyoruz gebelıgı cok nadır vardır ama genelımız kortızona mecburuz cocugunun senın gıbı olmasını ıstemıyorsan gebelıkte kortızona mecbursun ama erkek olursa bırakacagız demıstı bı kızım olsaydı ve benım gıbı olsun kesınlıkle istemezdım mg cok dusuk 0.50 bebege zararı olamayacak demıstı dr um ve de aynen oyle hıc zararı olmadıPapatya özellikle sen ve sebic vardı ikinizi kendime yakın bulmuştum kah açısından ve hamile olduğunuzu okuyunca dünyalar benim olmuştu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah zor bir imtihan.
Rabbim yardimcin olsun canim insAllah o guzel haberi bize verirsin Dualarım seninleKızlar bu gün aşılama inelerimi aldm benim için dua edin olrmu Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
Allah razı olsn kuzum Inşallah yaRabbim yardimcin olsun canim insAllah o guzel haberi bize verirsin Dualarım seninle
Dualarım senınle canım ıns rabbım sana da hayırlı saglıklı bır evlat ıkram eder bu surecte bol bol meryem suresı okı canımKızlar bu gün aşılama inelerimi aldm benim için dua edin olrmu Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?