Kontrol manyağı erkek arkadaş

_meltem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
195
57
98
Ön not : bu kişiden ayrıldım evet ama yaşanan süreci özetle anlatmak istiyorum, bunları yaşayıp iliskideyken farkedemeyenlere de dış göz olmak icin. Okumak istemeyen es geçebilir

Direkt anlatıyorum kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum. Yaklaşık 1.5 senedir iş ortamında tanıdığım arkadaş olarak iyi anlaştığım, işte ne kafa adam vs dediğim birisi vardı. Bi süre sonra hoşlantim oluşmaya başladı karşıdakinde zaten varmış ve ilişkiye başladık. İlişkiye başlayınca karşıdaki tanıdığımi sandığım kişiyle çok alakasız bir karaktere büründü. Asiri kıskanç kısıtlayıcı ama bunlarda çok uç şekilde. Ben gayet özgürlüğüne düşkün modern kafada bir yapıya sahibimdir adamsa her şeyin kendine sorulmasını her şeyin kendi istediği gibi olmasını isteyen biri çıktı. Aklima gelen örnekler mesela gitar aldım öğrenmeye hemen ne gerek var bu nerden çıktı sinirleniyor falan, bi yere gittiğimde her şeyi haber verecekmsm örneğin bi cafeye gttim kiz arkdsmla ordan baska yere geçtik niye hbr vermedin yapıyor ve bunları tribe bağlayıp uzatıyor. Iyi sen böyle yapmaya devam et vs. Her gün surat asacak kriz cikaracak bisi buluyor. Adama diyorumki ilişkide biraz rahat olmak gerek, bn seni darlamam böyle güveniyorsam kiskanmam vs. Ama adam kıskanayim kriz cikaraym istyr böyleyse mutlu resmen. Is yerinde şu kisiyle konuşmayacaksn diye tutturuyor mesela, onla konusursan benimle konusamazsn bi daha diye manyaga bağlıyor. Insani çileden çıkartıyor. Adamin tek olayı dediklerinin yapılması mantkli ya da mantıksız hic önemi yok. Kendi de aynı sekilde sen ne desen bn yaparim diyor ama bn niye diyeyim zaten. Adamin kontrol manyağı ve okbli narsist olduğunu düşünüyorum açıkçası. Film izlerken yarasa fare gbi seyler çıktığında ekranda bu gözlerini kapatıp ogurmeye başlıyor. Bi erkek icin su tavırlar bana çok itici geliyor. Her seye bi kulp eleştiri buluyor. Eve geliyor mesela bi şeyler ikram ediyorm. Yok kulpsuz bardak bn normalde icmem asla diyor, kavun kesiyorm yuvarlak kavun severim diyor. Ha sonra yiyip içiyor ama öncesi her seye böyle anormal bi laf. Evde niye terlik giyiyorsun diyor mesela. Sana ne diye sövmemek icin cok zor durdum emin olun. Allahtan artık ayni yerde degiliz bende ayrıldım ama adam her şeyin sorumluluğunu suçunu karşıya atan birisi. Bu zamana kadar böyle bi insan tipiyle karsilasmamistim o kadar tuhafıma gitti ki ömür törpüsu gibiydi. Daha da ilginç olan adamin kendini cok normal bulmasiydi. Adamda anlamsiz derece de aşırı bir ego ve gurur var. Tek iyi yan Allahtan bu yüzden ayrılmam kolay oldu.

Son düzenleme:
Ee ne diyelim şimdi, olmamış bitmiş. Sevgili günlük diye başlasaydınız okumazdım boşuna 🤔

Aynı bu şekilde biri ile evli tanıdığım var Ömrünü yedi kadının bunun daha ilerisi şiddet. ego narsistlik benim dediğim doğru kafası maalesef ve bu kadinin hiç bir hakkı yok. Kurtulmak için her şeyi düşünüyor ama peşimi bırakmaz diyor utanma duygusu yok adamda şiddet var ve kendini haklı buluyor .Tez zamanda o Kadında kurtulur inşallah

Aynı bu şekilde biri ile evli tanıdığım var Ömrünü yedi kadının bunun daha ilerisi şiddet. ego narsistlik benim dediğim doğru kafası maalesef ve bu kadinin hiç bir hakkı yok. Kurtulmak için her şeyi düşünüyor ama peşimi bırakmaz diyor utanma duygusu yok adamda şiddet var ve kendini haklı buluyor .Tez zamanda o Kadında kurtulur inşallah
Ben bu zamana kadar karşılasmamistim bu tarz bi insanla, hic bir mantıkta yok tek olay dediğim olacak. Çok ilginç bir kafa yapısı, resmen insanın hayat ışığını enerjisini söndüren bir yapı. Umarım kurtulur yoksa hosgeldn psikolojik hastalıklar

Ben bu zamana kadar karşılasmamistim bu tarz bi insanla, hic bir mantıkta yok tek olay dediğim olacak. Çok ilginç bir kafa yapısı, resmen insanın hayat ışığını enerjisini söndüren bir yapı. Umarım kurtulur yoksa hosgeldn psikolojik hastalıklar
İlaç kullanıyor kadın panik atak oldu bir de kadin adamın ailesini devreye soktu tedavi olsun diye o gitsin olsun ben de bir şey yok diyor .Kendisi hasta kadını sen bu hale getirdin angut😡 daha da durursa yanında başka neler cikicak Allah bilir

İlaç kullanıyor kadın panik atak oldu bir de kadin adamın ailesini devreye soktu tedavi olsun diye o gitsin olsun ben de bir şey yok diyor .Kendisi hasta kadını sen bu hale getirdin angut😡 daha da durursa yanında başka neler cikicak Allah bilir
Böyle insanlar kendini cok normal görüyor ilginç bir biçimde, hep karşısı suçlu bunlar hep mağdur hep iyi

Mesela adam neymis kısaltarak yazanlara sinir olurmus cevap bile vermezmis öyle yazanlara da neymiş bi bana veriyormuş cevap. Ben "tamam" degil "tmm" yazıyormuşum 😅 kendim denize yüzmeye gidiyorum mesela kendimin tek basina gitmesine zaten ayrı bi deliriyor, uzaga yüzmeme bile laf ediyordu adam. Mantığı ne deyince kramp girse naparmisim. İçecek ikram ediyorum mesela fistik koyuyorum ben nohut severim diyo. Bi dahakine karışık kuruyemis koyuyorm bak nohut varmis diyorum ne kadar küçük bunlarda diyor. Ay anlattıkça tiksndm gerçekten iyice ya

Mesela adam neymis kısaltarak yazanlara sinir olurmus cevap bile vermezmis öyle yazanlara da neymiş bi bana veriyormuş cevap. Ben "tamam" degil "tmm" yazıyormuşum 😅 kendim denize yüzmeye gidiyorum mesela kendimin tek basina gitmesine zaten ayrı bi deliriyor, uzaga yüzmeme bile laf ediyordu adam. Mantığı ne deyince kramp girse naparmisim. İçecek ikram ediyorum mesela fistik koyuyorum ben nohut severim diyo. Bi dahakine karışık kuruyemis koyuyorm bak nohut varmis diyorum ne kadar küçük bunlarda diyor. Ay anlattıkça tiksndm gerçekten iyice ya
Ay lütfetmiş beyfendi 😒

Aslan ya da oğlak mıydı aynısını 4 ay aslan burcu bir adamda yaşadım dediği olmasın küserdi hemen ve hırçınlaşırdı, aşırı narsist kibirliydi böbürlenirdi,ben egosunu kırınca hırçınlaşıp saldırırdı,dikkat edin takıntılı oluyorlar peşimi yeni bıraktı.

Aslan ya da oğlak mıydı aynısını 4 ay aslan burcu bir adamda yaşadım dediği olmasın küserdi hemen ve hırçınlaşırdı, aşırı narsist kibirliydi böbürlenirdi,ben egosunu kırınca hırçınlaşıp saldırırdı,dikkat edin takıntılı oluyorlar peşimi yeni bıraktı.
Ayy evet aslan burcuydu yeminle aslan burcu erkeğinden tiksindim ya bi daha evlerden irak dedim, aşırı alingan ve egolu oldugundan küsünce geri asla yazıp gelmiyor. O yüzden kolay oldu kurtulmak diye düşünüyorum. Beni de ona aşkından ölüyorum falan sandığı icin beyefendi dev egosuyla

Back
X