Kontrol manyağı erkek arkadaş

Aslan ya da oğlak mıydı aynısını 4 ay aslan burcu bir adamda yaşadım dediği olmasın küserdi hemen ve hırçınlaşırdı, aşırı narsist kibirliydi böbürlenirdi,ben egosunu kırınca hırçınlaşıp saldırırdı,dikkat edin takıntılı oluyorlar peşimi yeni bıraktı.
Dediklerinizn aynısıydı bu da, sanki kendisi ilah ben kölesi robotu

Ayy evet aslan burcuydu yeminle aslan burcu erkeğinden tiksindim ya bi daha evlerden irak dedim, aşırı alingan ve egolu oldugundan küsünce geri asla yazıp gelmiyor. O yüzden kolay oldu kurtulmak diye düşünüyorum. Beni de ona aşkından ölüyorum falan sandığı icin beyefendi dev egosuyla
Benim eski nişanlım da aslan burcuydu o da bu tipler gibiydi konuşmak yerine küser, tavır yapar suratı düşerdi kendi dediği olmayınca ya da eleştirildiği zaman. Cidden aslan burçlarında sıkıntı var demek, özellikle erkeklerinde.

Benim eski nişanlım da aslan burcuydu o da bu tipler gibiydi konuşmak yerine küser, tavır yapar suratı düşerdi kendi dediği olmayınca ya da eleştirildiği zaman. Cidden aslan burçlarında sıkıntı var demek, özellikle erkeklerinde.
Ya erkeğin böyle triplisi her seye surat asani falan gerçekten çok kötü. İlişkide ben mi kadındım o mu anlamamıştım gerçekten, devamlı peşlerinde koşup ego oksayacaksin yoksa kötüsün tavır trip surat

Ön not : bu kişiden ayrıldım evet ama yaşanan süreci özetle anlatmak istiyorum, bunları yaşayıp iliskideyken farkedemeyenlere de dış göz olmak icin. Okumak istemeyen es geçebilir

Direkt anlatıyorum kızlar. Yorumlarınızı bekliyorum. Yaklaşık 1.5 senedir iş ortamında tanıdığım arkadaş olarak iyi anlaştığım, işte ne kafa adam vs dediğim birisi vardı. Bi süre sonra hoşlantim oluşmaya başladı karşıdakinde zaten varmış ve ilişkiye başladık. İlişkiye başlayınca karşıdaki tanıdığımi sandığım kişiyle çok alakasız bir karaktere büründü. Asiri kıskanç kısıtlayıcı ama bunlarda çok uç şekilde. Ben gayet özgürlüğüne düşkün modern kafada bir yapıya sahibimdir adamsa her şeyin kendine sorulmasını her şeyin kendi istediği gibi olmasını isteyen biri çıktı. Aklima gelen örnekler mesela gitar aldım öğrenmeye hemen ne gerek var bu nerden çıktı sinirleniyor falan, bi yere gittiğimde her şeyi haber verecekmsm örneğin bi cafeye gttim kiz arkdsmla ordan baska yere geçtik niye hbr vermedin yapıyor ve bunları tribe bağlayıp uzatıyor. Iyi sen böyle yapmaya devam et vs. Her gün surat asacak kriz cikaracak bisi buluyor. Adama diyorumki ilişkide biraz rahat olmak gerek, bn seni darlamam böyle güveniyorsam kiskanmam vs. Ama adam kıskanayim kriz cikaraym istyr böyleyse mutlu resmen. Is yerinde şu kisiyle konuşmayacaksn diye tutturuyor mesela, onla konusursan benimle konusamazsn bi daha diye manyaga bağlıyor. Insani çileden çıkartıyor. Adamin tek olayı dediklerinin yapılması mantkli ya da mantıksız hic önemi yok. Kendi de aynı sekilde sen ne desen bn yaparim diyor ama bn niye diyeyim zaten. Adamin kontrol manyağı ve okbli narsist olduğunu düşünüyorum açıkçası. Film izlerken yarasa fare gbi seyler çıktığında ekranda bu gözlerini kapatıp ogurmeye başlıyor. Bi erkek icin su tavırlar bana çok itici geliyor. Her seye bi kulp eleştiri buluyor. Eve geliyor mesela bi şeyler ikram ediyorm. Yok kulpsuz bardak bn normalde icmem asla diyor, kavun kesiyorm yuvarlak kavun severim diyor. Ha sonra yiyip içiyor ama öncesi her seye böyle anormal bi laf. Evde niye terlik giyiyorsun diyor mesela. Sana ne diye sövmemek icin cok zor durdum emin olun. Allahtan artık ayni yerde degiliz bende ayrıldım ama adam her şeyin sorumluluğunu suçunu karşıya atan birisi. Bu zamana kadar böyle bi insan tipiyle karsilasmamistim o kadar tuhafıma gitti ki ömür törpüsu gibiydi. Daha da ilginç olan adamin kendini cok normal bulmasiydi. Adamda anlamsiz derece de aşırı bir ego ve gurur var. Tek iyi yan Allahtan bu yüzden ayrılmam kolay oldu.
Ayrılmanız iyi olmuş bu ruh hastasından.

Ya erkeğin böyle triplisi her seye surat asani falan gerçekten çok kötü. İlişkide ben mi kadındım o mu anlamamıştım gerçekten, devamlı peşlerinde koşup ego oksayacaksin yoksa kötüsün tavır trip surat
İşte sonra da kadın ve erkeğin rolleri yer değiştiriyor.

Günümüz erkeklerinde çok var bu problem. Hatta gençleri bırakın, 40-50 yaşındaki erkekler bile eşlerine böyle yapmaya başladı. Bunun sebebi de maalesef kadınların sürekli aman ağzımızın tadı kaçmasın diye erkekleri pohpohlamaları. Dik duruş sergileyince o yüzden bozuluyorlar. Hep diyorum iletişim kurmayı bilmeyen insanla olmaz.

Sevgi adı altında ne genç kızlar kısıtlanıyor, hayatı karartılıyor ,hapis gibi hayat yaşıyorlar. Gerçek sevgiyi yaşamadıkları için bunu sevgi sanan da çok ne yazıkki

Adam her dediği en sacma sey bile yapılacak istiyordu, şey diyordu "ben sana dediğimi yaptiramayacaksam bu ilişkinin anlamı ne"
Bi de her olayda daha konuşmam asla diye tehdit falan ediyordu hint kumaşı sanki
İşte kendine yönetecek kukla arıyormuş belliki. Neyseki kurtulmuşsunuz.

Çok takıntılılar kendi dediği olmazsa kafada kurup o kurduğuna inanıp size hayatı zindan eder asla gün yüzü göstermez,gerçekten aşık olmazsa hep eleştirir,baskı kurar, kıskançtır aşağılar,lafları aşırı sert ve onur kırıcıdır dediğini yapmayın hep enerjisiz konuşur,benimki benden sonra başka bi kız onun dediğini yapıyor diye prenses yaptı kız bunu aldattı.

Çok takıntılılar kendi dediği olmazsa kafada kurup o kurduğuna inanıp size hayatı zindan eder asla gün yüzü göstermez,gerçekten aşık olmazsa hep eleştirir,baskı kurar, kıskançtır aşağılar,lafları aşırı sert ve onur kırıcıdır dediğini yapmayın hep enerjisiz konuşur,benimki benden sonra başka bi kız onun dediğini yapıyor diye prenses yaptı kız bunu aldattı.
İyi olmuş, iyi bir ders olmuştur ona.

Adam her dediği en sacma sey bile yapılacak istiyordu, şey diyordu "ben sana dediğimi yaptiramayacaksam bu ilişkinin anlamı ne"
Bi de her olayda daha konuşmam asla diye tehdit falan ediyordu hint kumaşı sanki
Benim ki bir ara ağzından kaçırmıştı,benim dediğim olsa ne olur diye,yapmayınca bir kez,öyle hırçınlaştı ki sabah 5 e kadar ağlatmıştı.

Çok takıntılılar kendi dediği olmazsa kafada kurup o kurduğuna inanıp size hayatı zindan eder asla gün yüzü göstermez,gerçekten aşık olmazsa hep eleştirir,baskı kurar, kıskançtır aşağılar,lafları aşırı sert ve onur kırıcıdır dediğini yapmayın hep enerjisiz konuşur,benimki benden sonra başka bi kız onun dediğini yapıyor diye prenses yaptı kız bunu aldattı
Bu kadar dediğim yapılacak takıntısıni benim aklim beynim almadı gerçekten, bi kere kilo muhabbeti oldu. Biraz ye kilo al gibisinden ben de ben fizigimden memnunum dedim. Adam bi tribe girdi yok bnm vücudumla ilgili de bisi diyemeyecekmysm ne olurmuş dikkat ederim deseymisim dedigini yapsam şaşarmis. bi ton trip tavir su konu bile şaka gbi olaylar

Benim ki bir ara ağzından kaçırmıştı,benim dediğim olsa ne olur diye,yapmayınca bir kez,öyle hırçınlaştı ki sabah 5 e kadar ağlatmıştı.
Bi de o kadar kendileri odakli oluyolarki senin delirmen falan umurlari olmuyor, sonra delirince sen suçlu

Bu kadar dediğim yapılacak takıntısıni benim aklim beynim almadı gerçekten, bi kere kilo muhabbeti oldu. Biraz ye kilo al gibisinden ben de ben fizigimden memnunum dedim. Adam bi tribe girdi yok bnm vücudumla ilgili de bisi diyemeyecekmysm ne olurmuş dikkat ederim deseymisim dedigini yapsam şaşarmis. bi ton trip tavir su konu bile şaka gbi olaylar
Ahahahah aynısı,bana da beni uçurursun tahteravalliye binsek demişti kızınca,o anlamda demediğini aşırı alıngan olduğumu ima edip,ne var sanki şakadan anlasan demişti zaten,o gün tekmeyi basmıştım.

Back
X