Evet öz. Ben yapmadıysam sende yapmayacaksın bana zamanında hayır dedilerse seninde olmayacak kafasında ve ciddi sıkıntı çıkartıyor kavga çıkartıyor. Bide maddi olarakta sıkıntıdayız aslında yani borç ödüyoruz ama ben onlardan benim için hiçbir şey yapmalarını istemiyorum gerekte yok çünkü ev döşemeyeceğiz şuan ne çeyiz ne kına gecesi tarzı bir isteğim yok. Ve evlensem bile aynı şekilde ödemelere yardım edeceğim kesinlikle. Buna rağmen hayırsızım. Bi kere ufaktan biz dünyayı gezeceğiz dediğimde sende çok havalarda uçuyorsun başına neler gelecek kim bilir demişti.
Yani o kadar olumsuz konuşuyor ki herkes şöyle olursun şunu yaparsan başına bu gelecek şöyle olacaksın ... Ne istek ne de enerji kalıyor insanda.
Alemin enayisi olarak bir alkışı hak ediyorsun
Aferin

Bu kadar verici, bu kadar yumuşak başlı olduğun sürece asla tependen inmeyeceklerdir. İsteklerini yapmak için, kendi hayatını yaşamak için daha dişli olman gerekir
Seni kaybederlerse para kaynağını da kaybedeceklerini bilseler daha ılımlı olabilirler. Ama konunu okuyunca vur kafasına al lokmasina , modunda biri gibi geldiniz. Benim bile sizi kullanasim geldi :))
Böyle olmayin, gözünüzü seveyim.
Abiye her şey yapılıyor ama siz kendiniz için bir kuruş bile harcatmak istemiyorsunuz.
Ama aileniz gözünde (bence) abinizin yarısı kadar değeriniz yok.
Abi istediği tarihte evleniyor,abi ve gelinin her dilediği oluyor. Siz hala onların düğünü bitmediği için evliliğin konusunu bile acamayacak kadar ince dusunuyorsunuz
Ama aileniz gözünde abinizin yarısı kadar değeriniz yok.
Onun söz hakkı var , sizin yok.
Muhtemelen eve daha çok para getiriyorsunuz... Ama değişen bir şey yok. Yine de aileniz sizi daha az seviyor ve hiç saymiyor.
Bende isyan bayraklarını çıkartın.
Konuyu okurken çok ortak noktamız olduğunu sandım, benim de annem baskicidir.
Ben de her boşlukta tatile kaçar ve kendimi sadece orada özgür hissederim, benim de sevgilim yabancı (eski sevgilim de Amerikali'ydi. Koca ülkenin en ahlak sahibi adamlarından biriydi,ben hırsız değilim diye altyazılıfilmizle gibi siteler açmama izin vermez satın alırdı

)
Ve Yasim 29,hala aile evindeyim. Yakin gelecekle ilgili sizinkine benzer planlarım var...
Yani benzer taraflarimiz var ama kendimi asla bu kadar ezdirmem.
Siz de ezdirmeyin. Belli ki güçlü bir kadinsiniz. Bu saçma toplumsal baskının sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Dişlerinizi, tırnaklarınızı çıkartın.
Gerektiği zaman hakkınızı savunmaktan korkmayın.