Ya kocam ayrı bir mesele ona hiç girmiyorum biz böyle arkadaş gibiydik yani yağ şampuan gerçekten ihtyac oluyor bebegim küçük ckamyrdum o da zaten kaç kere kendi teklif etti ben alırım dye süt pompasni o gün istememim nedeni de burda bir yavru vardı izmirden mesaj gelmişti mamayi kabul etmiyor aclktan ölecek dye gerçekten onun için istemistim o gün bizdeydi dedm abi alir mısın bende gondereyim dedim o nedenle ama suna emin olun o aynı durumda olsa asla onu boş brakmazdm kız arkadasnn yanna gider kendme mkyaj malzemeleri almstm mesela dogumdan önce hepsinden birer tane de kız arkadasna koydum al götür hediye et fln diye böyle uzar cidden mesele böyle günümde beni kullanmasıkocan ne iş yapıyor
gece 12 de geliyor
gündüz çıkıp alsın o zaman
yani acil bir şey istenir de kanguru süt pompası vs de çoluğu çocuğu olmayan bu işten anlamayan adamdan istenmez ki
ne bilsin adam
ayrıca para konusunda da sıkıntı varsa kendi işinizi kendiniz görmeyi öğrenin zira şampuan yahut yağ o kadar da acil bir ihtiyaç değil
Anlıyor inanin anlıyor zaten bana diyor sen göster netten ben alırım mesele giden param vs değil zaten mesele benim bu durumumu kullanıp böyle birşey yapması çünkü ondan hiç beklemezdimYazdıklarınızı bir de kendiniz okumayı deneyin, okursanız tebrikler.
Okuyamadım ama anladığım kadarıyla abiniz sizi tırtıklıyor.
26 yaşında evde yatan adamdan ne bekledinizki.
Ayrıca o bebek eşyalarını almak şimdi abinize mi kaldı?
Ya doğumdan önce temin edilecekti ya da anne babanın alacağı şeyler bunlar. Ne anlar bekar adam.
Siz netten bakıyorsunuz madem, alışverişi de ordan yapsanıza, kimseye minnet etmezsiniz.Anlıyor inanin anlıyor zaten bana diyor sen göster netten ben alırım mesele giden param vs değil zaten mesele benim bu durumumu kullanıp böyle birşey yapması çünkü ondan hiç beklemezdim
Evet zaten daha kendim bakıcam hepsine ben zaten gerçekten yardım istemedim olmasa da bir sekilde idare ediyordum ama çok ısrar etti ben alırım sen çıkma bebekle bugün de yardım etmiycem de ne zaman edicem gibi onun benim durumumu kullanması en ağırıma gidenKocanız eve hala geç mi geliyor? En son otele mi gitsem diye konu açmıştınız düzelmemiş demek ki.
1 saatini ayırıp alışveriş yapamıyor mu yani?
Kocanız sorumsuz, abiniz yiyiciymiş, sanırım kendi başınızın çaresine bakmanız gerekiyor ihtiyaçlarınızla ilgili.
ne biçim abiniz var sizden para çalıyor resmennSinirle yazdım kusurabakmayın farkedemedim özet geçeyim benim bebeğim olduğu için ben dışarı çıkıp pek birsey alamyrdum kocamda ilgisiz hani o parayı getirir işi biter abimde ben alrm dedi ihtyacn olunca söyle ama ne kadar para verdiysem içinden 80-90 tl kesip getiriyor en snra hususi 165 tl para verdm göz göre göre 65ini yemis yok diyor mesele para değil benim ihtycmi bu şekilde kullanması resmen benden para çalmak icin alrm diyor snra hep biseyler uydurup parayı ya eksik 10 20 tl olsa inan bsy demicem göz göre göre 80 -90 tl calyor icnden getiriyor beni üzen bebegminden dolayı bu durumumu böyle kullanması hic yapcagni ummazdm halbu ki
Artık öyle yapıcam zaten dediğim gibi sorun beni bu durumda kullanması ve benden aldığı çaldığı parayı gidip sevgilisiyle yiyor nasıl yapabiliyor anlam veremiyorumhavalar ısındı artık bebeğiniz kolay kolay hasta olmaz hem o da hava almış olur ona da iyi gelir alın evladınızı ne ihtiyacınız varsa kendiniz karşılayın kimseye minnet etmeyin
en kötü internetten sipariş verin çok çok daha iyi
26 yaşında adam boş boş oturuyor iş bulmak için bir çabası yoksa (sen belirtmedin ama ben de o imajı yarattı yanlışsam düzelt lütfen) para bulabilmek için her türlü davranır şaşırma üzme kendini sadece artık ben alayım talebiyle geldiğinde ki olabildiğince ona isteklerinden bahsetme ben halledecğim ya da eşime söyledim vs deArtık öyle yapıcam zaten dediğim gibi sorun beni bu durumda kullanması ve benden aldığı çaldığı parayı gidip sevgilisiyle yiyor nasıl yapabiliyor anlam veremiyorum
Haklısınız bebek arabamın ayağında sorun vardı çıkıp duruyordu birde pusetsizdi bende ilk bebek ya korkudan ya düşerse bişey olursa havalarda soguktu zaten bebeğim üşür vs diye korkuyordum artık bütün işimi kendim halledicem.Kendi isinizi kendiniz gorun inanin yapabilirsiniz.
Koyun bebegi arabasina hem hava alir çocuk.sizede iyi gelir.
Ben iki cocugumu bebek arabasina bindirip giderim alis verise.
Aldiklarimi arabaya koyar gelirim...
Haklısınız bebek arabamın ayağında sorun vardı çıkıp duruyordu birde pusetsizdi bende ilk bebek ya korkudan ya düşerse bişey olursa havalarda soguktu zaten bebeğim üşür vs diye korkuyordum artık bütün işimi kendim halledicem.
O zaten eşim olucak hayvan başlıca bir konu bazen çıkar saat 12de bez arar getirir bazende böyle hiç bişeyi düşünmez iyi kazanıyor günlük Allaha Şükür evimize 1000 tl en az 400 tl girer o da düşünüyor ki çok para getiriyorum hersey tamam ama birikim yapıyorum ondan habersiz tabi ki de güveniyorum ona da26 yaşında adam boş boş oturuyor iş bulmak için bir çabası yoksa (sen belirtmedin ama ben de o imajı yarattı yanlışsam düzelt lütfen) para bulabilmek için her türlü davranır şaşırma üzme kendini sadece artık ben alayım talebiyle geldiğinde ki olabildiğince ona isteklerinden bahsetme ben halledecğim ya da eşime söyledim vs de
bu arada konunla ilgisi yok bu kadar eviyle alakasız bir eşin varken para biriktirmeyi lütfen ihmal etme sana verdiği paradan muhakkak bir kısmını ayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?