Konu ABİM

Bundan sonra agbinden bişey isteme madem.. havalar zaten ısınıyor kendi ihtiyaçlarını kendin al..
26 yaşında kusura bakma bi baltaya sap olamamış,annesini çalıştıran birinden ne bekliyorsun ki...
yarın bide evlenecek bu karısına nasıl bakıcak ?

Zaten ona o kadar canım sıkılıyor ki kendini bu hallere düşürüyor. Ondan küçüklerin cebinde parası var bizim ki sevgilisiyle buluşacak para ister ve kız artık evlenmek isteyecek neyle nasıl yapıcak bilmiyorum.

İnternetten al evine kargo ile gelsin. Kanguru için mutlaka ergonomik kanguru al. O da tuniko.com da var. Aspiratör dür Bebek bezidir gibi şeyleride ebebek.com dan alabilirsin.

İnternetten al evine kargo ile gelsin. Kanguru için mutlaka ergonomik kanguru al. O da tuniko.com da var. Aspiratör dür Bebek bezidir gibi şeyleride ebebek.com dan alabilirsin.

Annende kesin ogluşumda ogluşum diyen annelerden..
Babanız yok mu ?
Valla işsiz güçsüz adama kim kız verir ?

Asla asla,Mehmet Akif boşuna söylemedi,kim ki kazanmaz bir ekmek parası,dostunun yüz karası,düşmanın maskarası diye...Burada ne genç kızlar yazıyor,gün aydınlanmadan evden çıkıyorum,3 vasıtayla işe gidiyorum 3 saatte diye.Mendilci çocuklar gibi,bunlara da para vermek aslında kötülüktür...

siz para vermekte israrlisiniz o sizi kaziklamakta. birinizin vazgecmesi gerekiyo huyundan sorunun cozulmesi icin.

Alışmış abin. Çalışmıyor para yok. Senden alıyor resmen. Eşine mal diyorsun da bu giden paralar senin paran mı?

Canim neye minnet ediyorsun migrosun sanal alışveriş ozelligi var ihtiyaclarin bitmeden gir internete yada kanguru mu onu da internetten iste kapina gelsin. Yengemin bi lafi var cok alakasiz belki ama " ele minnet edeceğime kendi kendimi sünnet ederim " der hep. Ben de bu kafadayim değil abiniz kimseye minnet etmeyin 5 tl yada 10 tl kargo ücreti ödersiniz en fazla...

İnternet alışverişi diye bir şey var, illa ki kredi kartın olmasına gerek yok, kapıda ödeme de seçebilirsin, abini şampuanına kadar göndermişsin pes diyorum, ayrıca erkekler zaten çocuk alışverişinden ne anlar ki, illa ki sen marka söyleceksin ve o istediğin markayı alacak.Bu talepleri eşinden yapman daha doğru olurdu.
Abini de anlamaya çalış , stresli bir dönemi işssiz, işsizlik bir erkek için ciddi bir sıkıntı, birazda 'abiden öte arkadaşın olduğunu iddia ettiğin abinle' dertleşirsen eminim sana karşı daha dürüst olacaktır. Sanki abin milyonlarını yemiş gibi gelmiş buraya şikayet ediyorsun, ben olsam söylemeye çekinirim, kendim abimin cebine koyarım, böyle bir şeye fırsat vermemek için. Enteresan gerçekten.

Harf kullanmamis harf noktalama egitimine daha var.

Konu sahibi bebegine soguktada sicaktada birsey olmaz al kucagina cik yada internetten al ama adresi tam yaz bu tarz yazarsan gelmez kargo.
Allahımmm ne kadar güldüm ne kadar komik ne kadar rencide oldum.Başkaları sizi dışarda sürekli eziyor.Sizde bu ezikliği burda atmaya çalışıyorsunuz.

Allahımmm ne kadar güldüm ne kadar komik ne kadar rencide oldum.Başkaları sizi dışarda sürekli eziyor.Sizde bu ezikliği burda atmaya çalışıyorsunuz.
Ay yok kimse beni ezmiyor merak etmeyin her elestirende sizi ezmeye calismiyor
Hatalarinizin farkina varin yeter burasi kankalarinizla yazistiginiz bir platform degil bircok kisi gibi bende yaziminizdan rahatsiz oldum ve belirttim hayatta sizede rahatsiz oldugunuz durumlarda belirtme cesareti diliyorum.

Dertlesmediğimi nerden biliyorsun ? Cebine para koymadığımı nerden biliyorsun ? Evet dediğin gibi arkadaş gibiyizdir.Mesela sevgilisiyle buluşacak benden ister veririm üstüne sevgilisine hediye de koyarım ben verdim deme sakin kendin almış gibi ver derim.Yanıma gelince kaç kere sorarim cann birsey istiyor mu ? Şimdi onun bna böyle yapması benden sırf menfaati için yanıma gelmesi herşey normal dimi ? Gerçekten bu zihniyeti anlamiyorum ben vereyim nereye kadar bu insan 26 yasnda sevgilisi var. Evlenmek isteyecek ben mi annem mi bakacak ben zaten elimden geleni yaptım ama abimde olsa yan gelip yatıcak annem babam çalışacak utanmıycak üstüne kız kardesinden para tırtıklıycak ve ben kendimi suçlu görücem öyle mi ? Hiç kusura bakmayın .

Haftasonları eşinle birlikte çıkıp alsaydınız ihtiyaçlarınızı keşke, neyse olan olmuş, bundan sonra öyle yaparsınız yada havalar düzeldi zaten , bebeğinle çıkarsın gündüz.

Öncelikle rahatsız olduğun şeyleri belirtmen için saçma cümleler kurmana gerek yok ve komikte olmuyorsun öyle sadece itici oluyorsun.Ayrıca sinirle birden yazmaya çalıştığım için öyle yazmışım bunu bir arkadaş düzgünce neden böyle yazdın ? Dediğinde açıkladım hak verdim özet geçtim. Benim sizin gibilerde cidden anlamadığım şu , burası derdimizi belki böyle kimseye anlatamadıklarımızı paylaştığımız biryer ama illa ki sizin gibi bir kaç öz güvensiz çıkıp kendini belli ediyor.Güzel dilli olmak hemcinsine iyi davranman ve rahatsız olduğun şeyleri güzel bir dille anlatman hiç kötü birsey değil.Ayrıca cesarettten anladığımız şeyler çok farklı ben rahatsız olduğum şeyi illa ki söylerim ama işte yine de karsımdakini kırmamaya özen gösteriyorum.

Annende kesin ogluşumda ogluşum diyen annelerden..
Babanız yok mu ?
Valla işsiz güçsüz adama kim kız verir ?
Yani bir bakıma öyle annem birşey demiyor ona.Canı çok sıkılıyor ama ona birsey diyemiyor .Babam var çok şükür .O emekli birde üstüne çalışıyor.O da o kadar birsey demiyor ben diyorum baba sen biraz üstüne git çalışsın olmaz böyle diye sadece naptin diyor o kadar .Ee haliyle abimde alıştı ekmek elden su gölden bütün gün internette oyun oynamak işine geliyor.

Sacma cumle kurmadim komikte olmaya calismadim ozguvensizde degilim dilimde cok guzel ve edeplidir sizin gibi hakaretleri siralayarak kendimi ifade etmem.

Karsindakini kirmamak guzel dil bu alinti yaptigim kisi bunlari soyluyor.Ne kadar buyuttunuz iki satiri evet yazinizda harfler yoktu noktalama isaretleri en son plandaydi bu durumda benim icin.Abiniz icinde ne yapmaniz gerektigini yazdim okudunuzmu okuduysaniz uygulayin konunun geneli benim verdigim ornegi vermis siz hala ama abim soyle boyle nasilsa nasil siz onune gelir kapisi acmissiniz onunda karakteri buna musait kullanmis.Careleri yaptiginizin yanlislari soyleniyor herkese ben mi sucluyum abim soyle boyle siz care aramaya degil dedikoduya yazmissiniz herkese bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…