Konu ABİM

maşallah gerçekten iyi para giriyormuş evinize bunu iyi değerlendir ve her durumda ayaklarının üstünde dur ne eşine ne abine ne de başka birine güven

Abimizin bu yaptığı resmen hırsızlık..Sen zaten evli bir kadınsın..Türlü türlü ihtiyaclarin olabilir,yalnızsın birde anne olmussun.ne kadar ayıp bu yaptigi.neyse abini tanımış oldun.dikkatli olursun artık.hani bir söz vardır bir insanı tanımak için ya onunla yolculuk yap,yada alışveriş yap ozman tanırsın diye.sizde tanımış oldunuz.gecmis olsun.

Allah aşkına biraz saygı duyun bize. Okuyup çözüm bulmamızı istiyorsunuz ama göz sağlığımızı mahvetmek için elinizden geleni yapmışsınız. İnsanın sinirden yardım edesi gelmiyor

İşte beni gerçekten anlamışsınız .Bir de abimin bu şekil de yapması çok zoruma gitti asla beklemezdim ama dediğiniz gibi tanımış oldum.

İnternetten al. 4 aylık bebeği dışarıya çıkarabilirsin çekinmene gerek yok bence. Güneş görsün çocuk

Kendi isini kendin gor. Giydir bebegini sogukta bir sey olmaz ne bu ya hic evden cikmadin mi sen? Kis biraz uzasa abin sizi iflas ettirecek. Korkma ilk bebegim hasta olur diye taksiye atla hallet isini.

Özellikle süt pompası konusunda yaptıgı canilik gibi geldi. Sen 200 lirayı gözden cıkarmış vermişsin ve önemli birşey. Aldıgı parayı hadi göz ardı ettin diyelim ya onu kullanamayışını canını acıtıyor olmasını ben göz ardı edemem.

Cok abartmissiniz ,bebekle sanki hic bir yere gitmiyoruz ,yok kulak testi ,yok kalca ultrasonu derken ,
Benim yegenim tam 1 aylik hergun sokakta ,donma olme yok,
Ayrica siz hamile iken ,ihtiyaclarinizi dusunmediniz mi ,
Internetten alin ,bebek esyanizi ,migros carrefour getiriyor eve siparis hos mahslle bakkali bile arasan getirir,
Abin tam bir serefsiz ,test etmis onaylamissin,
Bindan sonra iliskini merhabadan merhabaya dusur

Bence kendi başının çarssine bakmalısın artık bebeğimi arabasna koyup her yere giderdim şubatta bile çünki yanlzdm herzmn yannda birileri olmayacak maalesef

Hamileyken herkes o işe yaramaz bu kullanlmaz alma dedi snra pisman oldum zaten.Bebegim ocak doğumlu bu dediklerimin çoğu o zamanlar oldu ilk bebeğim olduğu için bir de çok küçük dogdu korkuyordum o yüzden. Ama artık çıkıcam kendim halledicem onunla da artık gördüğüm de selam selam zaten.

Abinizin bu yaptigina hirsizlik denir, baska bir izahi yok. Sizinkine de saflik vb seyler soylenir. Al cocugunu cik ya da internetten siparis ver. Olmadi haftasonu esinle gidin alin

Bide 200 liraya keşke netten elektrnik pompa alsaydın daha kullanışlı
Ya o bir anda oldu.Burda bir bebek mama kabul etmiyor anneninde sütü yok açlıktan ölücek denmisti.Abimde bendeydi abi dedim alır mısın bende göndereyim dedim biran da gitti bisiklet kornası gibi bişey almış geldi :/

Konularınıza baktım da evinize günlük 1000 tl para giriyormuş o halde abiniz paranızı tırtıklamadan aylık pekala 100 200 TL verebilirsiniz.Siz de biraz cimrilik var sanırım.Abinizin yaptığı doğru değil kesinlikle ama varlıklı olup da 3 ün beşin hesabını yapmayın o kadar.

Kocana aldır canım süt pompası bilmem ne ilaçmıki acil ihtiyaç olsun.

Cevabı kendinde vermişsin.
Aynen kendinde alabilirsin kimseden bişey bekleme.
Artık bırakın bu işleri gerçekten yaaa hamileyim gidemem bebek var gidemem cidden komik

Yok artık cimrilik ? Evet giriyor ama daha evimiz yok ev alıcaz.bebegim var ona gelecek saglamam lazım çünkü dükkân bu yarın birgün batmycagnn ya da işlerin hep böyle iyi gitceginin garantisi yok.Ayrica eşim ne kadar kötü olsa da gidip eşşek gibi çalışıyor ve abimden yaşı küçük. Abimin hiç bir sağlık vs sorunu yokken yatıyor çalışmıyor neden ona para vereyim ayrıca yine veriyordum istediğin de .

Ya sizin gibi insanları gerçekten hayatta çok mutsuz insanlar olarak görüyorum.Neden bu öfke sinir ? Güzel dille söyleyemezsin ama dimi yazık tabi sana da sen gülmeye devam et ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…