Konu Abim,

mesleği ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. öyle olsa hiç tanışmak istemezler. çok iyi insanlar çok iyi partner olacak diye bir kural yok. yani abiniz iyi olabilir ama sevgili kişisiyle iletişimi davranışı vs vs vs beceremiyorsa kızlar istemiyordur. eee onlarda haklı evlilik kafada en ufak bir şüphe varsa yapılmaması gereken bir davranış. ısınamıyorsa kalpleri uzatmıyorlardır.

Iyi ahlaklı çocuk başka
Icini titreten aşk başka..
Beraber camiye gitmeyecekler aslına bakarsanız.
Çekingen,utangaç,kızaran,bozaran biriyse bu devirde işi zor ..
Ayrıca 27 yaşında daha 57 değil.
Ne bu acele ?
Çok üstünde durduğunuz için olmayabilir .
Nasip diye bir şey var .
Nasipse olur..
Ayrıca evlenmek öyle matah bir şey değil bence .
Biraz hayatını yaşasin.
Iki üç deneyimi olsun.
Sonra kadınlar evde bir duvarla birlikte oturuyor

Efendi çocuktur o efendi, kadınların efendi yerine ... tercihi diye klişe vardır. Heyecan vermiyor demekki abiniz karşı tarafa, fazla iyi demek.

Kızlar biraz önce bir haber aldım annemden bir kızla konuşmaya başlamış. Kız anlasirsam olur demiş .
Kız 18 yaşında abim 27 yaşında .
Bilmiyorum heyecanlandim ben size konu açarken o, 3 gündür zaten biriyle konuşuyormuş

27 yaş için biraz fazla abartmadınız mı? 28 yaşındayım karşıma istediğim gibi biri çıkmazsa varsın evlenmeyeyim diye düşünüyorum sizin yazdıklarını okuyunca kendime üzüldüm

Benim abimin durumuna benziyor abinizin durumu. Biz de görücü usulu bakarken ondan büyük bi kız vardı ama abim istememişti. Neyse sonra yengem de dayımın gelinin kardeşiydi. Ona gittik görücü usulu.
Abim tamam dedi kız da tamam demişti. Sonra aksilikler oldu. Artık abim de vazgeçmedi aksiliklere rağmen. Ama sorunlu oldu evlendikten sonra. Şimdilerde biraz uyum sağladı yengem ama ilk 2 yıl baya sıkıntılı geçti annemle altlı üstlü oturuyorlar.
Demem o ki vardı bir nasibi, yeter ki hayırlısı olsun, huzurla yaşayacağı bir evliliği olsun inşallah. Olsun diye evet demesin abiniz. Evet evlenmek istiyor ama evlenip mutsuz olmaktansa yalnız olmak daha iyidir.

Bence abin kendini internetin derin sularına bıraksın. Tek amacı 'artik evlenmek' olan ve tek kriteri 'benimle ciddi düşünsün' olan tonla kız var internette...

Sanki abine burdan kısmet arar gibi yazmışın:)

Küçücük kız, ayrıca hemen öyle evlilik amaçlı görüşmeleri çok yanlış bence. Önce normal flört etsinler, sevgili olsunlar 1 yıl fln. Ona göre karar verirler.

Benim kocamın eski kız arkadaşı evlilik yolunda aileler felan tanışmış bir nevi sözlüsü eşim öpüşmediği için terk etmiş nedenini sordum merak edebilecekleri yazıyorum( koku takıntılı Kocam çok beğeniyodum kokarsa vazgeçmek ten korktum bir sürüde umut verdim kıza dedi)benimle ilk buluşmada öpüşmemiz lazım demişti ve gülmüştü bana çok karizmatik ve çekici gelmişti bu aptal tarzı..özetle kardeşim abin flörtöz kararlı ve üsteki bir arkadaşın yazdığı gibi şerefsiz olmasa daha çok bekler..ha buarada benim kocamda hiç yakışıkı değil hal ve tavırlarıyla tavladı beni

Evet bazi kizlar serseri ve burnu yukarda ya da egolu erkekleri sevebiliyor. Ya da hepimizin boyle donemleri olmus olabilir. Ancak bu kisilerle evlilik malesef sikinti olabiliyor genelde. Abin cok iyi bir insan olabilir ancak karsi cinsle muhabbeti iyi insan gibi degil onu etkileyici olmali. Benim esim icinde cok efendi iyi diyorlardi esimle ilk bulusmamizda "ay ne kadar cok konusuyor" diye kizmistim.
Simdi konusturmak icin can atiyorum. Yani karsi cinsle biraz daha atak davranmali. Onu da taktiklerle degil karakteri ile yapmali. Cekingen ,soguk ,mesefali , hevessiz ya da donuk durmasin.
Abinize soyleyin bunlari.

ben serserileri elmaya benzetiyorum. bu modeller yasaklanan sürüm. yasak elma daha ilgi çekici...

Aynen, ve kadınların egosu da var işin içinde, bakınnn hiçbirinizin yola getiremediği adamı ben düzelttim adam ettim ohhh görün çatlayın diğer kadınlar

Zira bizim kızlarımız çok seviyor birilerini "düzeltmeyi"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…