- 12 Eylül 2018
- 161
- 158
- 33
- 36
Yok ben kızlarla hiç tanışmadım. Bile . Evliyim . Sadece Abim De mutlu olsun istiyorum.
Ha şunu da söylemem gerekirse her erkek bana göre ilk önce karısını benimsemeli. Evlendikten sonra anne ve kız kardes 2. Plana atilsin. Doğrusu bu. Çünkü ömür boyu zaman geçireceği kişi biz değiliz onu karısı. O yüzden karısı değeri daha çok hakediyor.
Merhaba arkadaşlar ,
Benim Abim 27 yaşında.
Belki genç diyebilirsiniz ama askere gidip geldikten sonra evlenmek istediğini dile getirdi.
Ama hayatında bir iki kızla konuştu o da bir ay sonrasında ayrilikla sonuçlandı .
Evlilik düşünmediğini söyleyen kızlar çıktığı için ayrılık oldu.
Yani şöyle bakarsanız duruma abim 6 yıldır evlenmek istiyor . Ama bir türlü nasip olmadı .
Mesleğine gelince marangoz .
Belki bu durum karşıdaki kızları geri itti.
Çirkin bir çocuk değil. Çok yakışıklı da değil.
Ama manevi yönü çok güçlü bir çocuk .
Ailem görücü usulü bir kaç kızla görüstürdü .
Kızlar konuştu aradan biraz zaman geçince yine olmaz diye reddettiler.
Bunu diyen kızın biri başka bir erkekle kaçtı . ( iyi ki olmamış )
Diğeri de yaşım büyük dedi o abimden 3 yaş büyüktü . Huyu güzel diye yaşı bile onemsememistik biz.
Üzülüyorum gerçekten. Niye her şey meslek niye her şey çok yakışıklılık...
Çok şükür alinteriyle küçük yaşına rağmen kendine ev de yaptırdı arabada aldı.
Kimseye muhtaç değil karısını da etmez .
En sevdiğim özelliği bana ve anneme çok önem verir yani kısaca kadın kıymetini karısının kıymetini bilir .
Ev işi yapar yardım isteyince cam da siler. Birlikte oturur zeytin bile diler .
Küfürü kötü alışkanlığı yok.
Evden ise işten eve.
Mahallede herkes güzel ahlaklı çocuk diye anar .
Ama niye bu çocuk reddediliyor niye güzel taraflarına bakılmıyor ?
evlense evlendiği kadını mutlu eder .
Ama kimse bir aydan fazla bir süre şans vermiyor bu çocuğa .
Bazen sohbet ediyoruz .
Diyorum konuştuğun kişilerle ne kadar samimi oluyorsun?
Ben iş ciddiye binmeden aşkım bile demem diyor.
Yani normal arkadaş gibi konuşuyor acaba burdan mi kaybediyor onu da anlamadım.
Arkadaşlar çok uzun oldu belki ama siz bir şeyler söyleyin bu çocuk ne yapsın ?
Zamanı geldi diye evlenmez bnce hersey kısmet evlilikte kısmet,Ben hep birilerinin bir yerlerde beni beklediğine ve bunun herkes için böyle olduğuna inanırdım, beni bekleyenle yolum kesişti. Bir elmanın yarısı değil mesele iki farklı meyveyken aynı sepette yan yana birbirini çürütmeden durabilmekte bence. Abiniz onu bekleyenle yolunun kesişeceğini bilsin. Zamanı vardır belki de. İstemekle de olmazki böyle işler. Yaşı geldiği için, işi gücü evi barkı tam olduğu için de evlenilmez. İyi anlaştığı, sevdiği biri çıkar karşısına evlenirler. Zamanı geldi diye evlenip iki gün sonra başını taşlara vurmasın.
Ya ben burdaki yorumlari okudukça buranin, namuslu olmanin zina yapmayip kendini korumanin komik oldugunu dusunenlerle dolu oldugunu gördüm bide nasil savunuyorlar fikirlerini hani ayipli dusunenin sen oldugunu sanirsin...İkiyüzlü olmayın ya burda evlenmeyen hemcinslerimize niye önce git erkeğe doy demiyoruz. Abisi ne güzel kendini temiz tutmuş nasıl bi önderidir bu ayıpladım
Ben iki tarafa da aynı şekilde davranılması tarafındayım. Kadına erkeğe doy denmiyosa da erkeğe de kadına doy denmemeli. Ha deniyosa eğer kadınlar konu açtığında onlara bekle deniyo ona sinir oluyorum. Sanki namus kavramı sadece kadın için oluşturulmuş gibiYa ben burdaki yorumlari okudukça buranin, namuslu olmanin zina yapmayip kendini korumanin komik oldugunu dusunenlerle dolu oldugunu gördüm bide nasil savunuyorlar fikirlerini hani ayipli dusunenin sen oldugunu sanirsin...
Işin daha kötü tarafı da bunu hemcinsimizin söylemesi...Ben iki tarafa da aynı şekilde davranılması tarafındayım. Kadına erkeğe doy denmiyosa da erkeğe de kadına doy denmemeli. Ha deniyosa eğer kadınlar konu açtığında onlara bekle deniyo ona sinir oluyorum. Sanki namus kavramı sadece kadın için oluşturulmuş gibi
Yani herseyi yasamis
Kari kiza doymus
Artik evlilik cocuk baba olmak
Esiyle huzrlu yasamak ister
Haklisiniz ama erkeklerin geneli itibariyle hayata bakis acisi boyle"Karı kız" tabiri hiç hoş değil.
Haklisiniz ama erkeklerin geneli itibariyle hayata bakis acisi boyle
Gencken birseyelri yasayamamak kisitlanmak gibi sorunlar beraberinde bosanma ya da birseyleri yapamama.duygunusu getiriyor
Bence erkek 35 de evlenmeli
Tabi bu benim sahsi dusuncem
Işin daha kötü tarafı da bunu hemcinsimizin söylemesi...
Temiz kalmak bu kadar kucumsenir oldu malesef...
Haklisiniz ama erkeklerin geneli itibariyle hayata bakis acisi boyle
Gencken birseyelri yasayamamak kisitlanmak gibi sorunlar beraberinde bosanma ya da birseyleri yapamama.duygunusu getiriyor
He canim heKirli bir düşünceye sahipsiniz. Siz de bir kadınsiniz yahu ! Adamın biri seninle sirf o anlamda birlikte olmak isterse ne hissedersin? Ama başkası için onerebiliyorsun bunu. Kendini de harcanmis bir kadının yere koysana
Evet dediğiniz gibi erkeklerin öyle ama kadınlar da bu düşünceyi onlar öyle düşünüyor diye söylerse bu düşünce daha yıllarca kalır. Niye kalmasın erkeklere göre hava hoş.Haklisiniz ama erkeklerin geneli itibariyle hayata bakis acisi boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?