Konu Abim,

Benimde çocukluk arkadaşım aynı durumda hamarat temiz çok iyi bir kız kaç kişi istedi beğenmedi en son isteyen astsubaydi onada benden kısa boyun demis istememiş sessiz güleryüzlü bi kız 28 yasinda

Benimde kardesim oyle malesef bazen cok uzuluyorum nasil evlencek bu diye.. bi kisiye ozel duygular hissettigini biliyor ve seziyordum. Ama eminim suan aci cekiyor cunku o kisi evlenme teklifi aldi ve evleniyor.

Cekiniyor olmasi da kadinlari itebilir. Brde duygularini belli edemiyorsa ayni sekilde.

Ben hep birilerinin bir yerlerde beni beklediğine ve bunun herkes için böyle olduğuna inanırdım, beni bekleyenle yolum kesişti. Bir elmanın yarısı değil mesele iki farklı meyveyken aynı sepette yan yana birbirini çürütmeden durabilmekte bence. Abiniz onu bekleyenle yolunun kesişeceğini bilsin. Zamanı vardır belki de. İstemekle de olmazki böyle işler. Yaşı geldiği için, işi gücü evi barkı tam olduğu için de evlenilmez. İyi anlaştığı, sevdiği biri çıkar karşısına evlenirler. Zamanı geldi diye evlenip iki gün sonra başını taşlara vurmasın.

Zamanı geldi diye evlenmez bnce hersey kısmet evlilikte kısmet,

kişinin dogum nikah ve ölüm tarihi asla sasmaz bu kaderdir kesindir

Madem öyle ben çok safmışım
Evlendigimizde eşim öğrenciydi ve aile yardımı kabul etmediğimiz için beş paramız yoktu .belki de işin özü gerçek sevgi ..gerçi şimdi onu da parayla satın alabiliyorsun..

İkiyüzlü olmayın ya burda evlenmeyen hemcinslerimize niye önce git erkeğe doy demiyoruz. Abisi ne güzel kendini temiz tutmuş nasıl bi önderidir bu ayıpladım
Ya ben burdaki yorumlari okudukça buranin, namuslu olmanin zina yapmayip kendini korumanin komik oldugunu dusunenlerle dolu oldugunu gördüm bide nasil savunuyorlar fikirlerini hani ayipli dusunenin sen oldugunu sanirsin...

Ya ben burdaki yorumlari okudukça buranin, namuslu olmanin zina yapmayip kendini korumanin komik oldugunu dusunenlerle dolu oldugunu gördüm bide nasil savunuyorlar fikirlerini hani ayipli dusunenin sen oldugunu sanirsin...
Ben iki tarafa da aynı şekilde davranılması tarafındayım. Kadına erkeğe doy denmiyosa da erkeğe de kadına doy denmemeli. Ha deniyosa eğer kadınlar konu açtığında onlara bekle deniyo ona sinir oluyorum. Sanki namus kavramı sadece kadın için oluşturulmuş gibi

Işin daha kötü tarafı da bunu hemcinsimizin söylemesi...

Temiz kalmak bu kadar kucumsenir oldu malesef...

Marangozluk genç kızların favori bir mesleği değil birde kendi hesabına çalışıyorsa öğlen eve gelir yemek ister, çay ister böyle adam sürekli ev ortamında bulunur, serbest mesleği vergiside çok iflas edende çok, benim bir kaç tanıdıklarım çoğu bu meslekte
İflas etti, birde bir yere gidemezsin gün yapamazsın adam öğlen yemeğe geliyor ya sürekli evde olman şart, her gün yemek derdi, adam zengin olsun diye masraf olmasın diye, çekilmez bu meslek

Son düzenleme:
"Karı kız" tabiri hiç hoş değil.
Haklisiniz ama erkeklerin geneli itibariyle hayata bakis acisi boyle
Gencken birseyelri yasayamamak kisitlanmak gibi sorunlar beraberinde bosanma ya da birseyleri yapamama.duygunusu getiriyor
Bence erkek 35 de evlenmeli
Tabi bu benim sahsi dusuncem

Gencken birseyelri yasayamamak kisitlanmak gibi sorunlar beraberinde bosanma ya da birseyleri yapamama.duygunusu getiriyor

Böyle çok erkek var. Erkenden evlenip, sonra 40 lı yaşlara gelince birden açılıp saçılan genç kızlara fıldır fıldır bakan, kendi tabiriyle yaşayamadıklarını yaşamak isteyen adamlar çok. Ama bu karakter meselesi.

Işin daha kötü tarafı da bunu hemcinsimizin söylemesi...

Temiz kalmak bu kadar kucumsenir oldu malesef...

Evlilikten önce seks yapan insan kirli değildir. Yapmayanda temiz değildir. Kendi değerleriniz için saygi bekliyorsaniz, başkalarini kirli diye yaftalamamak ile başlayabilirsiniz.

Kirli bir düşünceye sahipsiniz. Siz de bir kadınsiniz yahu ! Adamın biri seninle sirf o anlamda birlikte olmak isterse ne hissedersin? Ama başkası için onerebiliyorsun bunu. Kendini de harcanmis bir kadının yere koysana

Tabi gitsin gezsin tozsun. İstediği her pisliği yapsın. Bütün hastalıkları toplasin gelsin. Sonra helal süt emmiş bakire komşu kızı ile görücü usulünce evlensin. Artık kadina doyduğu için gözü dışarı kaymasın.
Zaten önceki kadınlar da mezeydi degil mi? Doysun gelsin diyenler de doyuran olmasın sakın.

Evet dediğiniz gibi erkeklerin öyle ama kadınlar da bu düşünceyi onlar öyle düşünüyor diye söylerse bu düşünce daha yıllarca kalır. Niye kalmasın erkeklere göre hava hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…