Konu Abim,

Bence bir erkek için 27 yaş çok küçük.

Erkek en az 30 da en fazla 35 de evlenmeli
Çünkü doymuş erkek evlenmek ister
Yanlış anlamayın kardeşinizin deli çağları

30 dan sonra olgunlasiyor erkekler
Neden kadar erken evlenilirse o kadar boşanma artıyor

Benim çevremde gördüğüm kadarıyla
30 dan sonra evlenen erkek doymus ve aile kurmak
Bosanmayi pek düşünmüyorlar

Dipnot çevremde gördüğüm kadarıyla dedim
Kavga için polemik yaratanlar cevap vermeyeceğim

Doymuş derken
Anlayamadim gerçekten?

Görümceler böyle der der sonra evlenince de kıskanmaya başlarlar ogullarini . Yok gelin aramiyor sormuyor, gelin niye soğuk davraniyor

Ben boyle bir erkek istemezdim . Fazla iyi.

Burcu nedir? Zaten bana gore kucuk. Yanlis anlamayin sizin icin soruyorum.

Erkek fazla iyiyse, her huyu guzelse, ev işlerine bile yardım ediyorsa gerçekten karısının gözünde kilibiklasiyor. Erkek de yavaş yavaş kadinlastigini hissediyor. Bu hayatina yansıyor, cinselliğe bile. Kadın erkeğin gerektiğinde yumruğunu masaya vurmasini bekler. Kadınlar bu erkeklerden uzak dururlar, biraz maço tipleri severler. Diğerleri tek düze oluyor galiba, heyecan yok yanı.

Erkekler için herşeyi kadınlar normallestiriyor. Karı kıza nasıl doyuluyor, ya da doyulur mu? Kadınlar o zaman erkeğe doysun değil mi. Ama hayir, kadinlar bakire evlenmeli. Yoksa ya or... ya da kaş... olur. Kimseyle gezip tozmamali. Kimseyle beraber olmamali. Evinde kismetini beklemeli.

Evllik işi öncelikle nasip kısmet, bir de erkekler her şeye doymus olmalı yaşayacağını yaşamalı, yoksa içinde ukteler kalır, abiniz kendini geliştirmeli,

Abiniz tipindeki erkekler kusura bakmayın ama çok sıkıcı, iyi niyetli olabilir ama durum bu. Kısmeti yokmus bu zamana kadar, Rabbimize sığınsın rahat etsin

Dusuncelerimin duygularimin tercumani
Yazmis..

Doymus olmali.
Herseyi yasamali.

Bunu yazincada tepki gosterenler olabiliyor
Yorum yapanlrla ayni dusuncede olunca seviniyorum

Dusuncelerimin duygularimin tercumani
Yazmis..

Doymus olmali.
Herseyi yasamali.

Bunu yazincada tepki gosterenler olabiliyor
Yorum yapanlrla ayni dusuncede olunca seviniyorum
Geçen sene biri çıkmıştı karsıma, iyi kötü konustuk ettik, sonra cocuk dedi ki
ben tek kıza baglanmak istemiyorum yaşamak istediğim maceralar var dedi gitti, çok da bilgili yakısıklı biriydi ama durum bu.24 yasındaydı cocuk .

+++
++++
Rezilliğe ahlaksızlığa erkekler bu kadar kılıf uydurmuyor. Kadınlar kendini avutuyor.

Konuyu dogru bulmuyorum ve bu tepkiyide dogru bulmuyorum. Kaynina kiz istemeye giden eltinin pasta götürmesi gibi. Asiri duyar kasiyorsunuz. Sanki burdan birini bulup simdiden göze girip cici görümce rolüne giriyorsunuz.

Bir erkek ve kadinda ailelerini ikinci plana atmamali. Bu nankörlük olur. Her kisinin yeri ayri olmali. Esin yeri ayridir, arkadasin yeri ayridir. Önemli olan adaletli olmak. Yerine göre deger vermektir.

Ve abiniz 27 yasina kadar bir kizin elini bile tutmamis ise evet, bu ilerisi icin pek iyi birsey degil. Simdiye kadar görüstügü tüm kizlar adami red etti, ama siz israr ile o kizlar icin tüh kaka diyorsunuz ve sadece abinizi yüceltiyorsunuz (kesinlikle cici bir görümce olacaginiz belli :))

Yani onca kiz haksiz, abiniz hakli. Peki.

Ha burdaki bir mesaj okudum "serefsiz seviyoruz" diye. Kadinlara hakaret ve onca kadin begenmis. Hayir özelikle bu konuda serefsiz ile hic alakasi yok. Bir 27 yasindaki biri, hic kadinlara simdiye kadar yakinlasmamis, nasil yaklascagini bilmedigi icin annesini, kardesini ortaya atiyor. Bu tabloda bende görücü olsam bende bu adami istemezdim.

O çocuk 30 yaşında değil 35, de anca olgunlaşır inan bana
Toy gözü açılmamış aklı fikri uckurda

Biraz girişken olan, güldüren, hoş muhabbetli olan erkek çekici geliyor.

Bu arada madem yorumum bu kadar beğenildi; kendimden de örnek vermek gerekirse, benim erkek arkadaşım pek yakışıklı değil - şu an benim için dünyanın en yakışıklı erkeği o ayrı, ama ilk tanıştığımızda "Eh eli yüzü düzgün işte, boyu da amma uzunmuş ha bu merdivensiz perde asıyordur" diye yorum yapardım en fazla. Ama direkt girişken davrandı, geldi benimle kendisi tanıştı. Tanıştığımız gün ben çok mutsuzdum, eski erkek arkadaşımla ayrılığımızın üzerinden fazla bir süre de geçmemişti. Ama beni o kadar güldürdü ki, muhabbeti o kadar güzeldi ki, kendimi istemeden ona kapılmış ve sürekli onu düşünür bir halde buldum. Mesleği burada neredeyse herkesin ooo diyeceği bir meslek ama inanın benim için ilk planda olmadı. Sonradan belki olurdu geçim sıkıntısı vs gibi ama beni gerçekten hoş muhabbetiyle ve espritüelliğiyle tavladı. Abinizin karşı cinsle muhabbet edebilme konusunda kendini geliştirmesi lazım; bunu bilir bunu söylerim.

Zamane kızları biraz değişik ve fena, yasitlarimi görüyorum şok oluyorum herkes hava atma pesinde zengin yakışıklı koca peşinde cogunun da sonu hüsran. Bence niye olmuyo diye abinizin moralini bozmak yerine hayirli bir zaman ve hayirli bir kisi var o yüzden ha deyince olmuyor diye teselli verin. Önüne ilk çıkanla evlenip paldır küldür bosanmasi mutsuz olmasi daha mi iyi... Temiz niyetli olmasi ne güzel ama kismet diye bisey var. Allah utandırmasın ve yolundan sasirtmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…