Konu Abim,

o tarz erkeklerin çoğunun da derdi zaten sadece düzüşmek. biri düzüşçem diğeri düzeltçem diye muazzam bir ikili oluyolar dimi

maalesef meslek herşey olmuş bu devirde yakışıklılığı bile ikinci üçüncü sırada benim eşim işçi kızlar meslekten ötürü gelmemiş çok aramış etmiş ama bulamamış daha doğrusu kız vermemişler bende evlenmeden önce mesleği iyi olsun birazda tipi hoş olsun diye arardım yalan yok ama baktım ki tipi hoş olanlar havasından geçilmiyor hele mesleği de güzelse maaşı yerindeyse o havalar binbeşyüz üstelik beni küçümsüyor falan sonra kriterlerimi değiştirdim herşeyden önce karşımdaki iyi bir insan mı diye baktım hani hamal olsun hayırlısı olsun derlerya o kafaya geldim eşimle görücü usulü tanıştım baktım iyi biri tipide fena değil evlendim mutluyuz çok şükür geçmişe bakınca oda çok aradı bende çok aradım ama işte nasip ve vakit diyorum acele etmeyin Allah hayırlısını çıkarsın karşınıza

Kızlardan da erkeklerden de evlenmek isteyip evlenemeyen o kadar çok kişi var ki.. Yaşı 40 desen neyse diycem.. 27 geç bir yaş değil hele de erkek için. Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur..

Herşey meslek ya da yakışıklılık değil, herşey nasip.. Daha zamanı gelmemiş demekki. Bir an önce olsun diye olduğundan farklı davranmamalı bence. Yani verilecek taktikler yapmacık olacaktır. Ayrıca ciddiyete binmeden aşk sözleri kullanmamasını da takdir ettim. Allah en hayırlı insanla karşılaştırsın

Once hep erkekler secerdi. Simdi bazen kadinlar da secebiliyor. Kadinlar için güzel bir gelişme. Devamini bekliyoruz.

Zaten anne baba evlenmiş kızlarından uzak dururlar. Gerekirse maddi yardimda bulunurlar. Evliliği kötü gitmesin diye.
Ama geline yapışırlar, rahat huzur vermezler. Sömürürler, bize bakmak zorundadır derler. Gerekirse bosatirlar.

Eğer abinin mesleğinden ya da çok yakışıklı olmamasından dolayı reddedilseydi 1 ay sonra değil baştan reddedilirdi. Bence yaşıtlarına göre fazla ağır başlı olabilir. Karşı taraf sevgisini hissetmemişse de uzaklaşmış olabilir. Tamam pat diye aşkım demesin ama nişandan sonra söylerim gibi kurallar da çizmesin kendine. Biraz akışına bıraksın hissediyorsa sevgisini belli etsin. Karşı taraf bunların eksikliğinden de uzaklaşmış olabilir. Bahtı açık olsun inşallah...

Bakın sizle görüştükten sonra birisine kaçan kız için iyiki olmamış diyorsunuz.
Bu görünen kısım.
Diğer tarafta da eminim iyiki olmadı diyeceğiniz şeyler vardır ama gözle göremiyoruz hayrı her zaman.

Onun için en hayırlısı bekliyor onu inşallah :)

Simdiki kizlarda erkeklerde karsilikli olarak cazgir, agzi bol laf yapan kisilerden hoslaniyorlar. Ben de bekarim, abinizin ozelliklerinde bir insanim. Artik diyorum benim gibiler ilgi gormuyor erkekler baska turlu kizlara ilgi gosteriyorlar. Fakat bu benim karakterim ve ben karakterimle barisigim. Kimse icinde degismek gibi bir niyetim yok bilsem ki omur boyu bekar kalacagim. Keske abiniz gibiler ciksa benim karsima ama ablasi yasindayim Allah insallah gonlune gore verir. Bizim gibilerin nesli tukenmek uzere belki ama daha ölmedik, umudunuzu yitirmeyin

ne guzel dusuncelısınız sız...
ınsallah dengıyle karsılasır hayırlısıyla

Anlattığınıza göre abiniz efendi diye tabir edilen bir insan.27 yaşına gelmiş yani karakteri oturmuş.Taktikle falan olmaz bu iş.Onu öylece kabul edecek birisi çıkar karşısına insallah.Yeni nesil kizlarimizin cogunlugunun bence efendi tipler pek ilgisini çekmiyor.Biraz yırtık fazla konuşkan tipler talep görüyor.Abiniz de iş ciddiye binmeden yakın davranmıyor bu biraz ters tepiyor tahminim.Mutlaka vardır bi nasibi üzülmeyin.ALLAH hayırlısını versin...

Evlilik diyince tamamen kader , nasip diyorum. Nasibindeki kişi bir türlü çıkmamış karşısına , Allah hayırlı birini nasip etsin. Sırf evlenmek için yanlış kararlar vermesin evlenmemek mutsuz bir evlilikten iyidir. Biraz hoş sohbet olmakta etkili tabi

Abim kim olursa olsun evleneyim demiyor ahlaki güzel olsun yeter diyor. Kimse mutsuz evlilik yapmak istemez o yüzden biraz da insanlar kendileri elleriyle kendilerini yakıyor ya da mutlu ediyor .
Umarım abim karşıdaki insanı mutlu eder ve mutlu olacağı insanla karşılaşır . Çift taraflı bu işler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…