Bazı erkekler en sakin insanı bile delirtiyorlar. Ben kendi başıma geleni anlayatım, flört ettiğim gelgit kafalı bir adam var(dı). Bir gün seni seviyorum evlenelim der, ertesi gün ben bağlanmaktan korkuyorum bana bağlanma der

Kafa milyon yani. Bana dedi ki ben sana beni sev demedim kendin geldin sevdin (ne demekse???), bana güvenme, yarın öbür gün koluma başkasını takarsam ne yapcaksın. Şimdi karşıdaki yüzüne baka baka başkasını bulcam derse hangi insan olsa çıldırır, ben sakin bir insanım ama adam o kadar saygısız ve rezil ki beni de çıldırttı. Ben de bana çok hayrın oldu da gidip başkasının da hayatını b.k edeceksin dedim. Arkadaşım da dedi ki yine sabırlı davranmışsın ben olsam ağzını burnunu kırardım.
Bu adam onceden bana demisti ki, eski karim cok gecimsizdi, bir gece evdeki bardagi canagi firlatti. O zaman anlamamistim ama sonra beni de cildirtti

Sonra bu hazret ortak arkadasimiza demis ki Cherry cok kavgaci, aynen eski karim gibi. Arkadasimiz da agzinin payini vermis, saygisizca davraniyorsun, sacma sapan konusuyorsun bu kizlar sinirlenmeyip ne yapsin sen don de kendine bak demis.
Anlatabilmişimdir umarım, bazı insanlar inat ediyor ya da saygısızlık ediyor ama bir şekilde karşı tarafı son noktaya getiriyor. Karşı tarafın da ağzından çıkanı kulağı duymuyor artık, yaşayan anlar maalesef.