konu abim

Bu yaştaki çocuk dinlense de çocuğun menfaati yoksa farklı takdir edebilir hakim. Daha ileri yaşlarda çocuğun tercihi daha önemlidir.
mesela cocuk babami istiyorum deyince yaşı 11 diyelim hakim neden istiyorsun deyince cocuk ne cevab veririse hakim babaya veriyor
Mesela çocuk anneyi disiplinli ders calissin daha otoriter diye istemiyor diyelim

Abinin hanımı ne biçim konuşmuş öyle , sonuçta o çocukların babası, zaten boşanma saygısızlıkla başlayan bir süreç ,
2 birbirinden beter demek ki , sonuçta tekrar görüşülecek yarın bu çocukların diploma günü , nişan, evlilik kutlamalarında tekrar baba ve anne çocukların yanında olacak ve görünecek
İstemeye gelirken ana da baba da sorulur

Ben konu sahibine yazmışım 3.kişi olarak bundan size nee?? Neden gocundunuz?
Bu önyargı ne? Görümce=öcü mü sizin gözünüzde??
bana yazdin bende alltta yazdgina cevap attim bak bakalim kime yazmışsın .

Alintiliyorsunuz sonra alintilamamis gibi davraniyorsunuz. Ilk kez böyle bir sey gördüm su forumda. Allahtan yazili kanit var. :kızgın:
Daha neler gorecegiz...

Screenshot_20200905-173213_Chrome.webp
Screenshot_20200905-173213_Chrome.webp

Hala şaşkınım. Kanıtı buraya koyayim. . Kendi yazdiginizi size gostermemde ayri bir olay oldu.

Gorumcesiyle ne yasadi nereden biliyorsunuz belki gerçekten öcüdür onunki :-)
Gorumcem yok ama burdaki uyelerin görümce konuları ve gorumcelerin açtığı konular pek bir azinligi böyle düşüneceğini gösteriyor. 😀
Yalnız yorumun sahibi bana soyleyip sonra sizene neden 3. Kisi olarak karışıyorsun ben konu sahibine soyledim diyor.
Konu sahibi bir gorumce olarak bunu nasil soylesin zaten hadi yanlis alintiladi diyelim konu sahibinin soylemesi imkansiz. Saka gibi bir hallere giriyoruz bu ara 😂

Gorumcem yok ama burdaki uyelerin görümce konuları ve gorumcelerin açtığı konular pek bir azinligi böyle düşüneceğini gösteriyor. 😀
Yalnız yorumun sahibi bana soyleyip sonra sizene neden 3. Kisi olarak karışıyorsun ben konu sahibine soyledim diyor.
Konu sahibi bir gorumce olarak bunu nasil soylesin zaten hadi yanlis alintiladi diyelim. Saka gibi bir hallere giriyoruz bu ara nerden baksan konu sahibine yazabilmesi imkansiz😂
Benimki de öcü kiz🤣 birkaç gündür mügeye de böyle insanlar geliyor. Yaptıklarını inkar ediyorlar. Muge pat diye videoyla cevap veriyor. Siz de basmissiniz ss leri😅😅

Benimki de öcü kiz🤣 birkaç gündür mügeye de böyle insanlar geliyor. Yaptıklarını inkar ediyorlar. Muge pat diye videoyla cevap veriyor. Siz de basmissiniz ss leri😅😅
Kanitin gözünü seveyim. Keske gercek hayatta da boyle bir sansimiz olsa. 😀
Allah sabir versin diyim size de ,Mügeye de hepimize 😀

mesela cocuk babami istiyorum deyince yaşı 11 diyelim hakim neden istiyorsun deyince cocuk ne cevab veririse hakim babaya veriyor
Mesela çocuk anneyi disiplinli ders calissin daha otoriter diye istemiyor diyelim

Dediğim gibi ben aile hukuku alanında çalışmadığım için içtihatlara pek hakim değilim.

Ama “ne derse hakim velayeti verir” şeklinde genellemeler doğru olmaz.

Çocuklar uzman eşliğinde dinlendiklerinden gerçek iradeleri anlaşılmaya çalışılır zaten.

Hakim karar verirken çocuğun görüşünü dikkate alır ancak diğer tüm koşullarla birlikte değerlendirir.

Bu alanda çalışan avukat arkadaşlar tecrübelerini burada paylaşırlarsa güzel olur.

Dediğim gibi ben aile hukuku alanında çalışmadığım için içtihatlara pek hakim değilim.

Ama ne derse hakim velayeti verir şeklinde genellemeler doğru olmaz.

Çocuklar uzman eşliğinde dinlendiklerinden gerçek iradeleri anlaşılmaya çalışılır.

Hakim karar verirken çocuğun görüşünü dikkate alır ancak diğer tüm koşullarla birlikte değerlendirir.

Bu alanda çalışan avukat arkadaşlar tecrübelerini burada paylaşırlarsa güzel olur.
bu konuda evt fikri olanlar yazarsa guzel olur
Teşekürler

Boşanma sebebi ne?Şiddet ya da aldatma değil sanırım e aileyle de pek sorun yok.Abiniz bir süre size taşınsın karısından ve çocuklarından uzak kalsın ikisi de bir sakinleşip özlesinler

Back
X