konu abim

Sonuc ne olur bilinmez ve evet bi evin icini de kimse bilemez ancak su laflari eden kadin benim oz annem olsa yuzune bakmam.Tabi ayni sekilde erkek icin de gecerli bu.Yok sinirle soylenmis yok erkek ne yapti da kadin bunu soyledi bos laflar bunlar..Bu kelimeleri kocasinin yuzune soyleyebilen kadindan da herseyi beklerim.Abiniz de gardini alsin bence
Bunları dışarıdan birinden duysam ben de sizin gibi düşünürdüm, subaşı vakası derdim doğruya doğru ama yengemi tanıyorum gerçekten öyle bir insan değil. Anlık sinirle can acıtmak amaçlı söylenen şeyler, bir anlam ifade etmiyor o yüzden. Zaten kendisi de dediği şeyden pişman olmuş, mal mülk hiçbir şey istemiyorum boşanalım sadece ben hayatımı kurarım tekrardan diyor, ben diyorum ona hatta saçmalama öyle bir durumda tabiki hakkın olanı alacaksın diye

Sen benim görümcem olsana 😊

Şaka bi yana biraz ayrı mı takılsalar acaba özleseler birbirlerini arada saygı kalmamış. Çok üzüldüm.
Ne tatlısınız ☺️
Evet annem de aynısını demiş yengeme bir süre ayrı kalın, sakinleşin birbirinizi özleyin diye. Gerçekten ihtiyaçları olan bu sanırım :KK43:

kesınlıkle katılıyorum
benım abımde boyle ... ınsanı cıldırtır oyle bır davranır oyle bır konusur kı cinnet gecırmek an meselesıdır
ben abımle hıc gorusmuyorum senelerdır ama eşiyle gorusurum eşini severım :KK70: kız tarafından sayarım kendımı

burdakı konuda da yenge kım bılır ne yasadı karsısındakı ne dedı de o cumlelerı kurmak zorunda kaldı , konu sahıbı de abım ınsanı cıldırtır yengeme suc bulamıyorum demıs uyeler hala kadına neden suc bulmaya calısıyorlar anlamıs degılım
Doğru valla aynısı, benim de yengem hep “sen abinin değil benim kardeşimsin herhalde” der 😂 ben de kız tarafıyımdır genelde, yani benim yanımda aralarında bir tartışma geçse haksız bile olsa yengem haklı demişimdir çünkü öbürü öz abim sonuçta bana kırılmaz, kendi tarafını tutmadım diye cephe almaz. Aksini yapıp abim haklı desem kimin yararına olur ki, abim gaza gelip haklıyım diye iyice üste çıkmaya çalışacak, yengem kendini yalnız hissedip “kardeşi işte onu tutup beni dışlıyor” diyecek araları daha da açılacak gereksiz yere. Keşke benim müstakbel görümcem de böyle olsa ama tam tersi maalesef coğrafya kaderimiz 😂

Abinizin kanıtlanmış büyük bir hatası olmadan mahkeme öyle bütün malı mülkü kadına vermiyor. Ancak şuan yaşadıkları ev kendilerininse mahkeme çoğunlukla erkeği evden gönderiyor. Çocuklara gelince küçük her şekilde annede kalır. Ama çocuklar henüz çok küçük. Benim bildiğim 14 yaşın üstündeki çocuklara kimle kalmayı istediği soruluyor. Baba isterse alabilir diye tahmin ediyorum. Ama alsa kim bakacak bunlar belirlenmeli.
Teşekkür ederim yanıtınız için, umarım bu inadından vazgeçer de böyle şeyler yaşanmaz 😔

Abinizin hataları olabilir ama yengenizin söyledikleri karşısında velayeti almak istemesi garip değil bence. Yetişkinler anlaşamıyorsa ayrılırlar ama çocuklar annelerinden veya babalarından uzaklaştırılamazlar. Abiniz babalık görevini yerine getirdiği müddetçe yengeniz ondan koparamaz ve başkasına baba dedirtemez.

Dava sırasında büyük olan çocuğun kimle yaşamak istediği dinlenir, yararına olacak şekilde karar verilir. Küçük olan ise anneye verilir.
Peki kaç yaşın üstünde çocuklara soruluyor kiminle kalmak istediği? Bununla ilgili bilginiz var mı? Büyük olan abime çok düşkün çünkü sorulursa babasında kalmak isteyeceğini söyleyebilir emin olamıyorum

bu sözleri yengeniz söyledıgını kabul ettı mı??abiniz abartıyor olabılır mı??ağır sözler çünkü.Bu sözleri üzerine sadece avukata gittıyse kimbilir kendi neler söyledi??ama saygı haddini çoktan aşmışlar.Velayet davasında kadının geliri önemli değil baba zaten nafaka verir.Ama her durumda çocuğun iyiliği gözönünde bulundurulur ikisinin ayrılması cocuklarıda yıpratan bişey olur akıllarını başlrına toplasınlar .Siz araya gırmeyın dıyenlerı de anlamıyorum girin tabi ailesiniz söz konusu boşanma ve çocukların geleceği ..
Evet abimle henüz bu konuda hiç konuşmadım zaten, yengem kendisi anlattı bunları dediğinden de pişman olduğunu ama sinirle söylediğini söyledi. Benim de araya girmek gibi bir amacım hiçbir zaman olmadı zaten normal bir konu olsa hiç karışmam ama şu an çocuklar zarar görecek diye korkuyorum o yüzden abimle konuşmak istiyorum, normal değil ki yaşananlar duyduğumdan beri kendime gelemiyorum

Bugun burada okudum bu sozu;dort cesit insan yalan söylemez. Cocuklar,sarhoslar,sinirliler,saka yapacaklar

kesınlıkle katılıyorum
benım abımde boyle ... ınsanı cıldırtır oyle bır davranır oyle bır konusur kı cinnet gecırmek an meselesıdır
ben abımle hıc gorusmuyorum senelerdır ama eşiyle gorusurum eşini severım :KK70: kız tarafından sayarım kendımı

burdakı konuda da yenge kım bılır ne yasadı karsısındakı ne dedı de o cumlelerı kurmak zorunda kaldı , konu sahıbı de abım ınsanı cıldırtır yengeme suc bulamıyorum demıs uyeler hala kadına neden suc bulmaya calısıyorlar anlamıs degılım
Biz suc bulmaya calismiyoruz sadecw yengesininde asagi kalir yani yok diyoruz. Keza burda abisinin ne dedigini bilmiyoruz cildirtir ama nasil cildirdir, bunu bilemiyoruz. Yinede Allah askina senin butun malibi alacam seni parani yeni bulacagim adamla yiyecem cocuklarada o adama baba dedirtecem ne demek bundan daha agiri ne olabilir. Biraz dusunelim derim. Bence ikiside tam birbirini bulmusa benziyor.

Biz suc bulmaya calismiyoruz sadecw yengesininde asagi kalir yani yok diyoruz. Keza burda abisinin ne dedigini bilmiyoruz cildirtir ama nasil cildirdir, bunu bilemiyoruz. Yinede Allah askina senin butun malibi alacam seni parani yeni bulacagim adamla yiyecem cocuklarada o adama baba dedirtecem ne demek bundan daha agiri ne olabilir. Biraz dusunelim derim. Bence ikiside tam birbirini bulmusa benziyor.
belkı karsısındakı adam da buna benzer cumle kurdu kadında ona karsılık oyle soyledı ? bundan beter ne olabılır dıyorsunuz da hersey olabılır :) bır ınsan durduk yere boyle cumle kullanmaz cunku

bence ıkısıde bırbırını bulmus degıl ıkısı ıcınde talıhsızlık olmus ...uzucu belkı aıle terapıstı ıle sorun cozulur dıye dusunuyorum

Herkese merhabalar. Bu akşam canım çok sıkıldı biraz size içimi dökmek istedim.
Konu abim ve evliliği. Yengemi aramıştım bu akşam halini hatrını sormaya, olan biten hiçbir şeyden haberim yoktu. Abimle boşanmaya karar vermişler. Geçen yine büyük bir kavga etmişler, ikisi de birbirine çok kırıcı davranmış denmemesi gereken şeyleri söylemişler. Abimin çok hatası var, iyiyken çok iyi ama öfkelendi mi tek amacı karşısındakini incitmek olan bir insan. Geçenki kavgalarında yengem de artık çıldırmış ve ''boşanacağım senden, donuna kadar alacağım, evleri üstüme alıp kendime yeni birini bulacağım. Çocuklarıma da o adama baba dedirteceğim, senin paranı da o adamla yiyeceğim'' demiş. Bunun üzerine abim gidip avukatlarla görüşmüş, çocukların velayetini almaya çalışacakmış deli mi ne. Çocukların biri 4 diğeri 9 yaşında. Görüştüğü avukatlar küçük olanın velayetini alamayacağını ama büyüğününkini alabileceğini söylemişler. Şaka gibi ama ciddi ciddi bunu yapabilmeye uğraşıyor şu anda. Kedi yavrusu mu bunlar, çocukları ayırmak mümkün olabilir mi ya? Hukuken böyle bir şey mümkün müdür? Görüştüğü avukat velayet durumlarında tarafların maddi gelirine bakıldığını söylemiş. Abimin kazancı iyi, yengemin maalesef bir geliri yok. İkisi de birbirine karşı çok öfkeli olduğu için zıtlaşıp duruyorlar. Olan arada çocuklara olacak, atlatamayacakları travmalar yaşayacaklar diye çok korkuyorum.
İkisinin durumuna ayrı ayrı üzülüyorum, yengem yıllardır öz ablam gibi gördüğüm çok sevdiğim bir kadın asla mutsuz olmasını istemem. Öbür tarafta abimin de mutsuz olmasını istemiyorum. Yine onlar yetişkin insanlar ama arada çocuklar kalıyor. İçim içimi yiyor abimin böyle bir şey yapabilmesi kanunen mümkün mü değil mi diye. Bir bilgisi olan yanıtlayabilirse çok memnun olurum :KK43:

Bu olabilir, annemle babam 35 sene önce boşandı, babam mahkemede çocuklardan birinin velayetini istediğini söyledi, ablam o zaman 13 yaşındaydı ve annemi tercih etti, küçükler 3 yaş ve 6 aylıktı otomatik olarak annemde kaldılar. Ben 6 yaşındaydım babama verdi mahkeme.
Bence siz bu duruma dahil olmayın, Geçenki kavgalarında yengem de artık çıldırmış ve ''boşanacağım senden, donuna kadar alacağım, evleri üstüme alıp kendime yeni birini bulacağım. Çocuklarıma da o adama baba dedirteceğim, senin paranı da o adamla yiyeceğim'' demiş. bu cümleyi kuran insanın da çok mülayim olduğunu düşünmüyorum, hangi erkeğe şu lafı etsen dünyayı burnundan getirir, bana hataları karşılıklı gibi geldi

Bunları dışarıdan birinden duysam ben de sizin gibi düşünürdüm, subaşı vakası derdim doğruya doğru ama yengemi tanıyorum gerçekten öyle bir insan değil. Anlık sinirle can acıtmak amaçlı söylenen şeyler, bir anlam ifade etmiyor o yüzden. Zaten kendisi de dediği şeyden pişman olmuş, mal mülk hiçbir şey istemiyorum boşanalım sadece ben hayatımı kurarım tekrardan diyor, ben diyorum ona hatta saçmalama öyle bir durumda tabiki hakkın olanı alacaksın diye
haklarında hayırlısı olsun... uzucu seyler onlar kadar aılelerde uzuluyor yıpranıyor bu surecte

Erkekler derken iyi kadin deyince tu kaka oluyor
Hangi aşamada bunu dedi bilmiyoruz
Sinirleri yipranmis demekki
Tasvip etmiyorum ama yaşananlarida bilmiyorum
Çocukları senden alacagim vs ilkbasta bunu mu dedi kocasi
Yada agza alinmayacak hakaretler mi etti
Yoksa oyle basit degil bu isler.

Herkese merhabalar. Bu akşam canım çok sıkıldı biraz size içimi dökmek istedim.
Konu abim ve evliliği. Yengemi aramıştım bu akşam halini hatrını sormaya, olan biten hiçbir şeyden haberim yoktu. Abimle boşanmaya karar vermişler. Geçen yine büyük bir kavga etmişler, ikisi de birbirine çok kırıcı davranmış denmemesi gereken şeyleri söylemişler. Abimin çok hatası var, iyiyken çok iyi ama öfkelendi mi tek amacı karşısındakini incitmek olan bir insan. Geçenki kavgalarında yengem de artık çıldırmış ve ''boşanacağım senden, donuna kadar alacağım, evleri üstüme alıp kendime yeni birini bulacağım. Çocuklarıma da o adama baba dedirteceğim, senin paranı da o adamla yiyeceğim'' demiş. Bunun üzerine abim gidip avukatlarla görüşmüş, çocukların velayetini almaya çalışacakmış deli mi ne. Çocukların biri 4 diğeri 9 yaşında. Görüştüğü avukatlar küçük olanın velayetini alamayacağını ama büyüğününkini alabileceğini söylemişler. Şaka gibi ama ciddi ciddi bunu yapabilmeye uğraşıyor şu anda. Kedi yavrusu mu bunlar, çocukları ayırmak mümkün olabilir mi ya? Hukuken böyle bir şey mümkün müdür? Görüştüğü avukat velayet durumlarında tarafların maddi gelirine bakıldığını söylemiş. Abimin kazancı iyi, yengemin maalesef bir geliri yok. İkisi de birbirine karşı çok öfkeli olduğu için zıtlaşıp duruyorlar. Olan arada çocuklara olacak, atlatamayacakları travmalar yaşayacaklar diye çok korkuyorum.
İkisinin durumuna ayrı ayrı üzülüyorum, yengem yıllardır öz ablam gibi gördüğüm çok sevdiğim bir kadın asla mutsuz olmasını istemem. Öbür tarafta abimin de mutsuz olmasını istemiyorum. Yine onlar yetişkin insanlar ama arada çocuklar kalıyor. İçim içimi yiyor abimin böyle bir şey yapabilmesi kanunen mümkün mü değil mi diye. Bir bilgisi olan yanıtlayabilirse çok memnun olurum :KK43:
Konu Hakkında bir fikrim yok ama Çok iyi bir görümcesiniz

Yengeniz bunca laftan sonra tek parça duruyorsa abiniz bence fazla sinirli bi insan değil. Ya da siz sinirli görmemişsiniz.

Bu olabilir, annemle babam 35 sene önce boşandı, babam mahkemede çocuklardan birinin velayetini istediğini söyledi, ablam o zaman 13 yaşındaydı ve annemi tercih etti, küçükler 3 yaş ve 6 aylıktı otomatik olarak annemde kaldılar. Ben 6 yaşındaydım babama verdi mahkeme.
Bence siz bu duruma dahil olmayın, Geçenki kavgalarında yengem de artık çıldırmış ve ''boşanacağım senden, donuna kadar alacağım, evleri üstüme alıp kendime yeni birini bulacağım. Çocuklarıma da o adama baba dedirteceğim, senin paranı da o adamla yiyeceğim'' demiş. bu cümleyi kuran insanın da çok mülayim olduğunu düşünmüyorum, hangi erkeğe şu lafı etsen dünyayı burnundan getirir, bana hataları karşılıklı gibi geldi
Ciddi misiniz 6 yaşındaki çocuğu bile verebiliyorlar yani babaya 😯 Elbette her kavgada karşılıklı hatalar vardır tek taraflı değildir de işte.. Umarım abim vazgeçer o zaman bu isteğinden, çocukların ayrı büyümesinin onlar için iyi olmayacağını düşünüyorum 😔

Back
X