Konu acil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim altkomsunun da cocuklari gece 1 den sonra cangraş aglarlar ama ne ağlamak!en sonunda polisi mi arasak dedirtecek kadar..anneleri de avaz avaz
Bagiriyor..kadini da tanimiyorum.Taniyan bir komsuma sordum.Megersem rahatsizmis cocuklari..sizde gündüz vakti komsunuza bir sıkınti olup olmadığını sorabilirsiniz

A
Bu saat oldu ustte ki küçük yavru acı acı ağlıyor icim parçalandı gercekten cocuk artık aglamaktan öğürüyor 1.5 saat oldu uyku uyumayı geçtik anne ve babası neden alıp bir doktora götürmez ki vicdanım sizladi ne yapsak acaba kadınlar bi yardım edin bana yazıktır ya 😢 arabaları vs var yani olmasa ben teklif edeceğim de işte tanimadigimiz insanlar ne tepki verirler bilmiyorum 😞
Anlıyorum insan uzuluyo komsum bebek bakiyo geçen çocuk çok ağladı sanki kimse bakmıyor gibiydi yedim kendimi gıdım gitmim niye agliyo bakmıyorlar mi diye aynı ses tonunda ağlıyordu birşey derler diye gitmedim dua ettim bebek için niye ağlıyordu bilmiyordum annesi de değil hasta olabiliyorlar tabi bazen benim çocuklarda ağlardı kenki kendine işte insan merak edip üzülüyor

Benim kardesim bebekken inanilmaz aglardi. Hastaneye gitti bir suru testler defalarca yapildi hic bir sey cikmadi. Ne zaman ki konusmaya basladi bitti. Oyle bir sey olabilir bazen ebeveyerde caresiz kaliyor. Biz evde bes kisiydik sirayla salliyorduk ilgileniyorduk ancak idare edebiliyorduk.

Telefonlari yok maaleaef selamlasmayiz bile yani pandemiden korkarlar hak veririm ama bir yavrununda sıkıntısı olmasa bu saate kadar aglamaz ki çok üzüldüm gercekten
sıkıntilari yokken de gayet ogurerek aglayabiliyorlar hel birde 2 yaşındaysa
hasta falan olsa ailesi acil durumdaysa götürürdü zaten.
benim kizimda kisin grip olacagi zaman ateslenir cok aglar çok acil bir durumu yoksa ki zaten ateşte ilk mudahale evde yapiliyor dusuremiyorsan gidiyorsun dr.
olabilir aglar cocuk hic sebep yokken bile aglar
sizlik bir durum oldugunu sanmiyorum.
ailesinin elinde her imkan mevcutmus zaten

Benim oğlum 6 aylık. Kucaktan bırakınca alana kadar böğüre böğüre ağlıyor.. hatta öyle çok ağlıyor ki kendisini öksürtüyor. Uyuma vakti geldiği halde uykuya direnirken de aynısını yapıyor.. Kucağıma alınca susuyor. E bu sefer de onun istediği olduğu için bazı şeylere alıştıramıyorsun.. Ben de mesela çok ağlarmışım.. Millet bu çocuk aç dermiş yemek vermeye çalışrlarmış yemezmişim. Neden çünkü inadımdan ağlarmışım.. Komşunuzun çocuğu için 3 yaşnda dediniz. Bir yeri ağırsa söyler .. Anne baba bilir. Büyük ihtimalle öyle bir durum yok.. şu çocukları ağlayan ebeveynlere karşı önyargıyla yaklaşmasanz daha iyi olmaz mı ?

Bir çok üye hasta olabilir , huyu böyle olabilir gibi gibi nedenler sıralamıslar da çocuk şiddet görüyor da olabilir. Bence gündüz gidip dorun hasta mıydı çok agladı üzüldük baya deyip sorun.

Benim oğlumda üç yaşında. Günü günü, gecesi gecesini tutmuyor. Dişten, o gün mesela birşeyden çok korktuysa, gördüğü rüyadan, sıcaktan, uykuya dalmakta zorlandığı da ağlayabiliyorlar. Çok ciddi sağlık problemi veya Allah korusun acil bir durum olmadığı sürece götürmem bende. Kendim sakinleştirmeye çalışırım. Ateşi varsa düşürmeye veya acısı varsa kendim rahatlatmaya çalışırım. E bu sürede de uzun süre ağladıkları oluyor.
Ama anne babasının çocuklarını sakinleştirmek için ki seslerini duyuyorsunuz dimi.
Yok hayır duymadım yani belki sessiz konuşuyorlardı bilemiyorum ama 5 gibi yavrunun sesi kesilmişti insaAllah rahatlamıştır kuzu

Yok hayır duymadım yani belki sessiz konuşuyorlardı bilemiyorum ama 5 gibi yavrunun sesi kesilmişti insaAllah rahatlamıştır kuzu
Gece gece aklıma, acaba annesi babasına mı bişey mi oldu evde, çocuğa tepki vermiyor olabilirler mi diye geldi. Allah korusun. Ondan sordum öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X