Konu arkadaşım

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Şimdi bu arkadaşım benim sırlarımı anlattığım işyerinde yakın arkadaşım kategorisindeydi o da aynı şekilde her türlü aile sırrını bana anlatır ,

bi kaç hafta önce iş ile ilgili bi konu olmuştu bi yanlış anlaşılma ve ben ona kendimi açıklamıştım daha sonra orada beni anlamıştı şimdi birlikte molalara çıksakta ya telefonda konuşma bahanesiyle yA başka bişekilde uzak duruyor benden , bende artık kendimi açıkladığım için bu arkadaşımın böyle uzak durmasına tamam o zaman kendi bilir diye düşünüp bende üstüne gitmiyorum sonra aradan zaman geçiyor birden bana kanka vs diyip yakın davranıyor tamam aramızda bişey yok eskisi gibi samimiyiz diye düşünüyorum sonra tekrar uzak kalıyor yani böyle böyle sürekli bu döngünün içindeyiz ben ondan vazgeçiyorum sıcak yapıyor yaklaşıyorum uzak duruyor sizce napmalıyım

sorduğumda unuttum diyor telde konuşuyodum diyor açık açık uzak durup mesafe koymuyor ben uzaklaşınca o yakınlaşıyor

Adınıza sevindim,ne güzel bundan başka derdiniz yok demekki ❤️ olmasında, ama bu sacmalıkları da dert etmeyin. Dengesiz insanlardan uzak durun

O sicak davrandiginda siz uzak durmaya devam edin.

Siz her zaman bu kişiden uzak durun, bir sınır koyun mutlaka kendi dengesizliğiyle takılsın.

Bu kadar kolay nasıl sır veriyorsunuz ya.? Kız kardeşimle konuşurken bile on düşünüp 1 cümle kuruyorum. Elin kızlarına cayır cayır sır veriyorsunuz.

işyerinde bu tür sır anlatma olaylarına karşıyım. eğer yakın görüp anlatıyosam da birşeyler asla sırlarımı anlatmam. başkalarının da duyabileceği, öğrenseler de sorun etmiceğim şeyleri konuşur anlatırım. insanlar gerçekten sinsi dengesiz ve "cıvık ağızlı" olabiliyolar çünkü.

iş arkadaşından yakın arkadaş olmaz
sır kesinlikle verilmez
hele ailevi konulara girmiyorum bile

Sizin onu yakın gördüğünüz gibi o görmüyor demek ki. Arkadaşlık bu değil. Sır vermeyin. Biraz mesafe koyun bence.

Mesafe candır. Her kim olursa olsun. Git gellerle uğraşmayın ya salın şunu

Back
X