Konu arkadaşım

bence bu ego tatmini.. kendi kendilerini kompleks yapmislar.. sevgilisi olan adam sevgilisine ragmen onu tercih(!) edince de bsyleri kanitlamis olacaklar akillarinca.. bak ben cok guzelim, muthisim dusuncelerine kapilacaklar.. eziklik bu tamamen.. yada cocukluk..

Kesinlikle öyle bu yaşlarda böyle olursa ileriki yaşları düşünemiyorum ben gercekten..ben o yaşlarımı hatırlarım mesela hiç boyle seyler yoktu sevgilisi olan bir erkege bakmak,bana bakmasini saglamak falan..hatta bir arkadasimin eski sevgilisi gelip cikma teklifi etmisti bana nasil kavga etmistim cocukla..sadece ben degil genel olarak tüm kız arkadaşlarımda böyleydi..şimdi ki jenerasyon gercekten bir degisik..eskidende vardi böyleleri ama elle gösterilcek kadar azdı şimdi çoğu böyle olmuş..diğer kısım aza indi ne yazik ki

Rabbim hepimizi razi olacagi yola iletsin..
gercekten kisilik yozlasmamiz cok fazla.. bazen farkinda bile degiliz nasil sacmaladigimizin.. illa uzerinden yillar gecmesi gerekiyor..
ornegini dusundum de, bence zamandan ziyade sahsiyet meselesi.. o zamanda da vardi senin tersin olanlar.. simdi daha bi goze gorunuyo sanirim sosyal medya, internet, tv deki programlar derken..

Çok haklısın canım Allah yardımcımız olsun valla gençlerimizi arındırsın inşallah bu tarz yanlış düşüncelerden

soru bunun neresinde

yazarhanim35 , konularini biliyorum da, bir sey soracaktim, senin veya sizin yaptiginizi bi erkek yapmaya kalksa ne dusunurdun? senin alakan olmasa ve o adam ayagini atisindan bile anlam cikarip gelin guvey olsa ve yakanizdan dusmese? takintili deyip nefret eder, kacardiniz sanirim...
biraz empati lutfen...
konu arkadasim demissin ama onay vermesen gelip su konuyu acmazdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…