• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
kızlar yanımda şuan arkadaşım var onun evinde net kesik aynı Dns üzerinden 2. hesap açılamıyor sorun olmasın diye benim hesabımdan sormak istedik soruyu.

Kız sınıf arkadaşım hatta çok yakın 3 senelik arkadaşım mevzusu geçecek oğlan da sınıf arkadaşım ama muhabbetimizin olmadığı biri. ve sevgilisi var. aynı okuldan değilmişiz kızla.

Kız olan arkadaşım sınav dönemi sınav olurken bu oğlanın bir kaç kere kendisine baktığını yakalamış. ama öyle bir anlık bakış değil süzme ve uzun uzun şekilde bakışmış. her sınav zamanı da oğlan sınavı yaparken dönüp kıza bakıyormuş. Kopya mevzusu olamaz diye düşündüm ben oğlan kızdan çalışkan . Daha sonra dersler başlayınca da sık sık kız olan arkadaşım oğlanla göz göze gelmeye başlamış ama sadece şu ana kadar olan muhabbetleri bu sabah kızın arkası dönükken oğlanın günaydın diye seslenmesinden ibaretmiş. ve gün içinde kızı süzüp durmuş oğlan. (ben hastaydım pek ikisine dikkat etmedim öksürmekten ) şimdi kız oğlanın aklını karıştırdığını düşünüyor ama daha fazla nasıl karıştırabileceğini merak ediyor. benimde aklıma buraya sormak geldi.

??????
Sevgilisi olan bi erkegi ayartmak icin tavsiye mi bekliyorsunuz?....:KK14:

amacı ayartmak değil arkadaşımın oğlanında ilgisi olduğunu düşünüyor ve öyle birşey varsa nasıl anlayabileceğini merak ediyor

Oğlanı bilmemde benim aklımı karıştırdı:KK51:
Biri var bakışıyorlar çocuk hoşlanıyormudur diye mi soruyor?
evet

Oğlanı bilmemde benim aklımı karıştırdı:KK51:
Biri var bakışıyorlar çocuk hoşlanıyormudur diye mi soruyor?
Yok pinkicigim, sinifta bi oglan varmis sevgilisisi baska okuldanmis, konusahibinin arkadasiyla sözde bakisiyormus, arkadasa göre kafasi karismis oglanin ama daha cok nasil karistirabilirmis diye soruyorlar...:KK14:

Son düzenleme:
Bakış olayına çok anlam yüklemesin bende birilerine bakarım, gözüm takılır ama bu karşımdakinden hoşlandığım için değil, ya tam göz hizamda duruyordur, yada bana baktığını fark ediyorumdur.
Sevgilisi varsa ve ona rağmen, asılma amacıyla bakıyorsa da o adamdan sevgilisine hayır gelmiyorsa arkadaşına hiç gelmez...

Ne tehlikeli insanlar varmış ya
Benim gerçekten bu kadar çok olduklarından haberim yoktu
Arkadaşınıza söyleyin
Bugün sevgilisi varken ona bakıyorsa, yarın onunla beraber olursa başkasına bakacaktır
Kendisine sevgilisi olmayan birini bulsun

Erkek bakar öyle, umutlanmasın. Hem sevgilisi de varmış, düşündüğü gibi olsa bile güvenilir olmadığının kanıtı.

Igneyi kendine batirsin ilk once arkadasin cuvaldizi baskasina sevgilisi oldugunu bildigi erkekle neden ilgileniyor bakti diye ayni sey basina gelse bu sefer aldatildim ik vik diye burda konu acilacakti ama degil mi obur kizada saydirmaca filan bu kadar ergen kafali olmayin ya adam kitligi ciktida biz mi bilmiyoz

Bakış olayına çok anlam yüklemesin bende birilerine bakarım, gözüm takılır ama bu karşımdakinden hoşlandığım için değil, ya tam göz hizamda duruyordur, yada bana baktığını fark ediyorumdur.
Sevgilisi varsa ve ona rağmen, asılma amacıyla bakıyorsa da o adamdan sevgilisine hayır gelmiyorsa arkadaşına hiç gelmez...

bende söyledim ama kız aşık olmuş oğlana tip te yok oğlanda

Nasıl bir soru bu hayır nasıl bir mizaç ? Bu niyet ile olan arkadaşına öyle gelmiş olabilirmi ?

Hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmez
Umarim arkadaşınızın sevgilisinin aklını karıştırmaya çalışan karaktersiz kadınlar çikar karşısına

Back
X